Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 12:33)
*IZZY WIZZY, LETS GET BUSY GAL  mergaitės kuri turite šią naują spalvą iš HARMONY
user posted image

NES NORIU šiandien užsisakyti ir nežinau ar čia einama spalva ar ne g.gif  ax.gif

mergaitės aš nusipirkau šiandien iš amazone , kai gausiu parašysiu , bet tas bus negreit g.gif ax.gif
ačiū jums ingeborgita, aš taip ir supratau teisingai tą techniką mirksiukas.gif gaila , kad nuėjo, aš dar taip nedariau klientei , tai vis klausinėju smile.gif
na bliamba, čia auksinė taisyklė, jei nori gražiau, tai gaunasi daugiau sluoksnių, o paskui, atlėks po savaitės, aš tai tą patį gelį- laką ištampau jei nori dailės
dar kita svariantas jei nori gėlyčių ant prancūziško žinote ką darau, tai patepu tada ibd skaidraus gelio ploną labai sluoksnį ir liejimą padarau mirksiukas.gif labai gerai laiko, tik nuimant truputuką sunkiau jaučiasi reikia jau nuimt, bet normaliai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 20:13)
mergaitės aš nusipirkau šiandien iš amazone , kai gausiu parašysiu , bet tas bus negreit g.gif  ax.gif
ačiū jums ingeborgita, aš taip ir supratau teisingai tą techniką mirksiukas.gif  gaila , kad nuėjo, aš dar taip nedariau klientei , tai vis klausinėju smile.gif
na bliamba, čia auksinė taisyklė, jei nori gražiau, tai gaunasi daugiau sluoksnių, o paskui, atlėks po savaitės, aš tai tą patį gelį- laką ištampau jei nori dailės
dar kita svariantas jei nori gėlyčių ant prancūziško žinote ką darau, tai patepu tada ibd skaidraus gelio ploną labai sluoksnį ir liejimą padarau mirksiukas.gif  labai gerai laiko, tik nuimant truputuką sunkiau jaučiasi reikia jau nuimt, bet normaliai mirksiukas.gif  4u.gif

Na žinok išnaršiau netą, dėl tavo šitos spalvos blush2.gif , tai kaip ir sakiau šviesi ji beveik skaidri, na pasižiūrėk įmesiu nuorodą:
http://www.google.lt.../...ivns&itbs=1

O kas dėl dailės tai aš dar db kitaip darau kai dariau tą "pūkį"savo tą kačiuką ir gėles kaip darau tai tiesiog kai jau padarau pagrindą 2sluoksnius tada su dailės teptuku plonai uždedu su baltu gelishu gėlės kontūrus išdžiovinu ir tada apipiešiu su akvarele ir tada topą. Tai laiko gerai nenusivalo nieks drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as visas dailes.kurias piesiu akvarele ar akriliniais dazais ir noriu ilieti i vidu,darau taip- kai jau uzlakuoju visus sluoksnius lako ir belieka tik topas,nuvalau lipnuma tu naguciu kur bus daile ir pasiausiu blokeliu. Nupiesiu ka buvau suplanavus,kai nudziusta uztepu Top it off ir i lempa ax.gif Viskas laikosi kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 06, 20:22)
Na žinok išnaršiau netą, dėl tavo šitos spalvos blush2.gif , tai kaip ir sakiau šviesi ji beveik skaidri, na pasižiūrėk įmesiu nuorodą:
O kas dėl dailės tai aš dar db kitaip darau kai dariau tą "pūkį"savo tą kačiuką ir gėles kaip darau tai tiesiog kai jau padarau pagrindą 2sluoksnius tada su dailės teptuku plonai uždedu su baltu gelishu gėlės kontūrus išdžiovinu ir tada apipiešiu su akvarele ir tada topą. Tai laiko gerai nenusivalo nieks drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif sutinku, aš taip pat stengiuosi viską pasidaryti iki top-off , nes man nepatikima dar ant viršaus kažką daryti, vadinasi viską gerai darome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 06, 21:09)
O as visas dailes.kurias piesiu akvarele ar akriliniais dazais ir  noriu ilieti i vidu,darau taip- kai jau uzlakuoju visus sluoksnius lako ir belieka tik topas,nuvalau lipnuma tu naguciu kur bus daile ir pasiausiu blokeliu. Nupiesiu ka buvau suplanavus,kai nudziusta uztepu Top it off ir i lempa ax.gif  Viskas laikosi kuo puikiausiai 4u.gif

galimas ir šis variantas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip daro merginos kai dirba su akrilu bet esmė, aš visados sakau, kad reikia vistiek pasišiaušti tą vietelę, nes kitaip nelaiko, o jūsų variantas neblogas, bet jau reikia žiauriai plonai viską daryti ir būti garantuotam , kad viskas nudžiūvo ir vėl tą top-off

ok smile.gif priimam ir šį variantą, kiek mes daug ko mokam ir žinom ax.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 06, 21:36)
Gera thumbup.gif idėja drinks_cheers.gif , reiks pabandyti ax.gif  rolleyes.gif

tai va aš dar norėjau ir klausti tavęs ingeborgita2, ar tu nešiausi, nes visuose seminaruose gi sako, kad bet ką darydamos ypač dailę su akriliniais dažais turi būti matinis sluoksnis mirksiukas.gif
bet man vis dėl to tas pirmas variantas kai viską pasidarau iki top-off smile.gif čia nuo įpratimo manau irgi priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 21:42)
galimas ir šis variantas  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  taip daro merginos kai dirba su akrilu bet esmė, aš visados sakau, kad reikia vistiek pasišiaušti tą vietelę, nes kitaip nelaiko, o jūsų variantas neblogas, bet jau reikia žiauriai plonai viską daryti ir būti garantuotam , kad viskas nudžiūvo ir vėl tą top-off

ok smile.gif  priimam ir šį variantą, kiek mes daug ko mokam ir žinom ax.gif  wub.gif  wub.gif

Matyt man tas ir ikalta i galva,nes dirbu su akrilu biggrin.gif Pabandziau ir su uv laku,puikiai gaunasi 4u.gif
Zinok,kad ir storiau nupiesi,rezultatas tas pats thumbup.gif Bandziau ir su nagu laku geles lapelius nupiesti,o po to apvedziojau akvarele ir taip pat- topas ir i lempa,viskas gerai. Aisku ne labai jau ten storai uzvaryti tie lako geles lapeliai buvo biggrin.gif
Faktas tas kad nuriebalinus spalva butinai svelniai pasiausti,kad gerai sukibtu su pagrindu dizainas 4u.gif
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2011 11 06, 20:22]

jinai pati šviesiausia yra iš tų spalvyčių, tai gerai visur galėsiu panaudoti, kaip tą las vegas blizgutį mirksiukas.gif ačiū už nuorodą wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2011 11 06, 21:52)
Matyt man tas ir ikalta i galva,nes dirbu su akrilu biggrin.gif  Pabandziau ir su uv laku,puikiai gaunasi 4u.gif 
Zinok,kad ir storiau nupiesi,rezultatas tas pats thumbup.gif  Bandziau ir su nagu laku geles lapelius nupiesti,o po to apvedziojau akvarele ir taip pat- topas ir i lempa,viskas gerai. Aisku ne labai jau ten storai uzvaryti tie lako geles lapeliai buvo  biggrin.gif
Faktas tas kad nuriebalinus spalva butinai svelniai pasiausti,kad gerai sukibtu su pagrindu dizainas 4u.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 21:45)
galimas ir šis variantas  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  taip daro merginos kai dirba su akrilu bet esmė, aš visados sakau, kad reikia vistiek pasišiaušti tą vietelę, nes kitaip nelaiko, o jūsų variantas neblogas, bet jau reikia žiauriai plonai viską daryti ir būti garantuotam , kad viskas nudžiūvo ir vėl tą top-off

ok smile.gif  priimam ir šį variantą, kiek mes daug ko mokam ir žinom ax.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

tai va aš dar norėjau ir klausti tavęs ingeborgita2, ar tu nešiausi, nes visuose seminaruose gi sako, kad bet ką darydamos ypač dailę su akriliniais dažais turi būti matinis sluoksnis mirksiukas.gif
bet man vis dėl to tas pirmas variantas kai viską pasidarau iki top-off smile.gif  čia nuo įpratimo manau irgi priklauso ax.gif

Na jei kalbant apie akrilinius ar gelinius nagus, tai taip jei norėdavo į vidų, o jei ant lako tai ne niekada nešiaušdavau. O su gelishu, net nebandžiau šiaušti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 06, 22:10)
Na jei kalbant apie akrilinius ar gelinius nagus, tai taip jei norėdavo į vidų, o jei ant lako tai ne niekada nešiaušdavau. O su gelishu, net nebandžiau šiaušti g.gif

O tu paimk ir pabandyk,prie progos ax.gif Pasakysi ar viskas gerai siam variante smile.gif
O pasiausus geli laka nieko blogo nenutinka ir sukimba viskas ant jo,nenusilupa. Juk stuktura sios medziagos yra kitaip vadinama hibridine (gelis/lakas),tai manau ir eiga galima priderinti su juo kaip panasiai su geliu/akrilu. kazkur youtobe maciau kaip paprasta biru blizguti iliejo i uv laka.. tik vat idomu ar laiko,nenusilupa nuo galiuku g.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif
esu nematoma skaitytoja blush2.gif kazkaip ner kada tiek daug plepset per darbus doh.gif
kaip merginos vadinasi aurora tas ale bespalvis pigmentas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 06, 22:36)
Laba vakareli 4u.gif
esu nematoma skaitytoja blush2.gif kazkaip ner kada tiek daug plepset per darbus doh.gif
kaip merginos vadinasi aurora tas ale bespalvis pigmentas g.gif

Labukas 4u.gif
Matyt turi omenyje,puslapiu atgal apkalbeta spalyte 4u.gif Izzy Wizzy Lets Get Busy
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 16:29)
dar kaire ranka gal kaip nors nulakuociau, apie desine bijau ir pagalvot  rolleyes.gif  turbut reikia negalvot, o praktikuotis  bet toli man dar iki prancuzisko

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 06, 17:00)
Rašinėjate čia visos apie tuos prancūziškus, gundausi aš.. gundausi...
Bet tai kaip reikės dešinę ranką nusilakuoti, tai nelabai įsivaizduoju

viskas imanoma 4u.gif net jei ir esat nusilakave nagus ilgalaikiu imat paprasta laka (jei pagrindas sviesus tamsu,geriausia raudona, jei tamsus balta) ir ''piesiat'' smaila, tiek ant vienos tiek ant kitos rankos, nuvalot ir vel, nebutina to daryti po 20 kartu kasdiena, bet tik su praktika ir pastangom ta sugebesit daryti mirksiukas.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 06, 18:21)
Dirbu mergaitės , kai vakare gryžtu namo kiek turiu laisvo laiko tai prisėdu .

net ir siandiena dirbai? blink.gif ogo, nors is kitos puses tai gerai rolleyes.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 06, 19:08)
Klausykit mergaitės, noriu pasitarti su jumis
Manęs viena klientė vis klausinėja, bet nžn ką jai atsakyti rolleyes.gif  g.gif  , kadangi nesumąstau schmoll.gif  kaip tai techniškai galima būtų atlikti. unsure.gif

Ji nori vadinamo Reverse French su gelishu.
Įmetu nuorodą kur yra lakuota su lakais:

manyciau kad baze, lempa, sluoksnis raudono, lempa, sluoksnis raudono dar syki, lempa, tada baltas, ji kazkiek pasikoreguoji gelio teptuku vel lempa ir topas. Manau neturetu issilieti, nes as esu dariusi daile su keliais sluoksniais butent lako, tai gan gerai gavosi blush2.gif Beje gali bandyti pirma balta deti ir tada plius minus su lanku raudonai lakuoti, gal taip netgi geriau g.gif

QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 19:13)
mergaitės aš nusipirkau šiandien iš amazone , kai gausiu parašysiu , bet tas bus negreit :

tai cia vis tik ta mano numyleta baltoji wub.gif zinok ji nereali wub.gif bet va kaip vegas nights kazkodel manau kad jos nepanaudosi, ji daugiau dengs laka nei vegasas ax.gif

QUOTE(Pentarda @ 2011 11 06, 21:36)
Laba vakareli 4u.gif
kaip merginos vadinasi aurora tas ale bespalvis pigmentas

va apie ta spalvyte ir kalbejo inga_ keli psl atgal ideta foto ir pavadinimas mirksiukas.gif ir prasau daugiau matytis mirksiukas.gif
Atsakyti