][quote=inga_,2011 11 06, 13:01]
labai gražu, šaunuolė
sakyk, ingeborgita, tą gėlytę iš akrilinio balto darei, taip?
ir kaip buvo rašytą ant top-off piešei tą gėlytę taip?
ar piešei ant elegant spalvytės iškart ir po to top-off?
Papildyta:
[quote=Jolkuce,2011 11 06, 12:51]
Cia tas vadinamasis pigmentas,su juo galesi daugeli turimu spalvu paivairinti ir sukurti is matinio-blizganti
Papildyta:
tai čia tas mėlynas
pigmentas taip? jolkuce
nes realiai dar tų spalvų mes Klapėdos regionas pakolkas dar negauname, todėl noriu pati užsisakyti
[/quote]
Ačiū ačiū
Aš daraiau paprastą prancūzą ir jau užtepusi top'ą tada piešiau su ar akriliniais ar su laku baltu db nepamnenu
ir apipiešiau su akriliniais dažais bei akvarele ir tada vėl uždėjau gelisho topą.
Bet man lygiai po savaitės tiesiog kaip plėvelė nusilupo ta visa dailė su tuo topu ir liko neikiek nepažeistas po apačia prancuzas, kaip ką tik nulakuotas. Ir suprask tu man db.
Nu nieko jau nebedaug liko trečiadienį einu į tą dailės seminarą tai viską papasakosiu kas kaip ir už ką
.
Jolkuce(jau susimaišiau kas klausė
)
Taip tai pigmentas-spalva, ir čia ne mėlyna o kiek aš matau pagal spalvą ji yra šviesi, Nagavita jų nebeturi nes jas visas išpirko. Gera spalva , manau kad gali drąsiai pirkti, bus einama. (ji tokia pavyzdyje yra beveik permatoma su tokiais į mėlyną atspalvį metančiais blizgučiais).
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 18:10)
ziuriu visai nieko atrodo lakavimas su perejimo efektu (nezinau kaip dar issireiksti), jei su sviesia spalva ir pigmentais, gali gautis panasus i prancuziska, ar kuri nors taip darot?
as tik galvoju kaip tuos pigmentus prikombinuoti, i pati lako buteliuka primesti nesinori, tai reikia dali atsipilti i kita indeli ir lakuoti su kitu sepeteliu taip iseina?
gelinis lakavimas su perejimais cia
Čia galima šią techniką dar kitaip padaryti.
Nulakuoti norima spalva pagrindą ir tada iš kelių ar tai 2 ar tai 3 spalvų daryti perėjimą "tapšnojimo technika", tiesiog kempinėlės pagalba pradedant nuo šviesesnės spalvos pereiti link tamsesnės.
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 15:47)
aciu paciu
zinok melyno ne toks pavadinimas, jei kalbi apie ta kur as nusilakavus
melynas vadinasi ''Wingle fingers wingle thumbs ir t.t.
ilgas toks pavadinimas
manau palauk kol Ingeborgita pasijungs, ji nemazai tu pigmentu
Dirbu mergaitės
, kai vakare gryžtu namo kiek turiu laisvo laiko tai prisėdu
.