Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 11 06, 15:15)
Po to, kai nusiėmiau gelį ir perėjau prie gelio - lako, tai nebenoriu prie gelio grįžti  drinks_cheers.gif  bet čia dar trumpą laiką aš taip, tai dar daug ko nežinau  ax.gif

matai gal nusiemus geli nagai tikrai paploneje, todel jie taip ir atrodo unsure.gif
Atsakyti
As taip pat perejau nuo priaugintu prie sio varianto,nagai buvo silpnoki,trumpuciai.. Lakavau harmony baze du sluoksnius,tada spalva ir topa. Man asmeniskai stipriau taip buvo ax.gif Beto is kvadratiniu pasikeiciau i ovala,tai man siek tiek patogiau,nekliuna naguciai. nebuvau dar nusilauzus. Bet tai tik mano patirtis ax.gif Kitos nesioja kvadratinius ir sekmingai uzaugintus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 06 lapkričio 2011 - 15:51
QUOTE(weza @ 2011 11 06, 11:41)
labas

PINK SMOOTHIE  mano šviežiausia... labai labai

QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 13:47)
su sviesiom emalinem sunkus varijantas jei ka, jos visos plius minus panasios
mano mylimiausia ''pink smoothie'', dramblio kaulo spalvyte emaline ''tassles''. Dar sviesi ''its a lilly'' jau apkalbeta melyniu jogurto spalvos. O siaip sakau su emalinem nekas nekas, visur vistiek kazkokio blizgesio yra
thumbup.gif

aciu panos 4u.gif

QUOTE(ORDI @ 2011 11 06, 13:04)

man prancuziskas tavo koks grazus wub.gif wub.gif kaip noreciau ismokti sau taip nusilakuoti, ale neisivaizduoju, kaip ta galiuka balta uzlakuoti blush2.gif kaip jus darot? tiesiog ranka piesiat ir tiek?

Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 17:20)
aciu panos 4u.gif
man prancuziskas tavo koks grazus  wub.gif  wub.gif  kaip noreciau ismokti sau taip nusilakuoti, ale neisivaizduoju, kaip ta galiuka balta uzlakuoti  blush2.gif kaip jus darot? tiesiog ranka piesiat ir tiek?

dekui 4u.gif
As bandziau ir gelio teptuku smaila daryti ir tiesiog ranka 4u.gif Turbut,reikia savo megstama buda atrasti 4u.gif Ir bandyti.. ir vel bandyti.. Taip darau ir as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 06, 15:26)
dekui 4u.gif
As bandziau ir gelio teptuku smaila daryti ir tiesiog ranka 4u.gif  Turbut,reikia savo megstama buda atrasti 4u.gif  Ir bandyti.. ir vel bandyti.. Taip darau ir as rolleyes.gif

dar kaire ranka gal kaip nors nulakuociau, apie desine bijau ir pagalvot rolleyes.gif turbut reikia negalvot, o praktikuotis biggrin.gif bet toli man dar iki prancuzisko, dabar dar stengiuosi paprastu lakavimu ant odeliu ir sonu nelakuoti... unsure.gif
tikiuosi ir man pavyks siek tiek atsiauginti nagucius su geliniu laku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 17:29)
dar kaire ranka gal kaip nors nulakuociau, apie desine bijau ir pagalvot  rolleyes.gif  turbut reikia negalvot, o praktikuotis biggrin.gif bet toli man dar iki prancuzisko, dabar dar stengiuosi paprastu lakavimu ant odeliu ir sonu nelakuoti...  unsure.gif
tikiuosi ir man pavyks siek tiek atsiauginti nagucius su geliniu laku  smile.gif

Pavyks,pamatysit 4u.gif Ir prancuziskai nusilakuosit ir nagucius atsiauginsit thumbup.gif
Svarbiausiai.kad turit nora bandyti wub.gif

Ryt jau turetu atkeliauti mano Harmony spalytes thumbup.gif Oi kaip laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 06 lapkričio 2011 - 16:42
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 16:29)
dar kaire ranka gal kaip nors nulakuociau, apie desine bijau ir pagalvot  rolleyes.gif 

lotuliukas.gif oi geras... O aš kaip tik irgi tą patį galvoju.
Rašinėjate čia visos apie tuos prancūziškus, gundausi aš.. gundausi...
Bet tai kaip reikės dešinę ranką nusilakuoti, tai nelabai įsivaizduoju tongue.gif
Atsakyti
ziuriu visai nieko atrodo lakavimas su perejimo efektu (nezinau kaip dar issireiksti), jei su sviesia spalva ir pigmentais, gali gautis panasus i prancuziska, ar kuri nors taip darot?
as tik galvoju kaip tuos pigmentus prikombinuoti, i pati lako buteliuka primesti nesinori, tai reikia dali atsipilti i kita indeli ir lakuoti su kitu sepeteliu taip iseina?
gelinis lakavimas su perejimais cia
Atsakyti
Gal kuri uzmatet is harmony ar ibd matine a lia balintos kavos atspalvi? Bet ne skaidrios,kad gerai dengtu. Labai noreciau tokios..
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 18:10)
ziuriu visai nieko atrodo lakavimas su perejimo efektu (nezinau kaip dar issireiksti), jei su sviesia spalva ir pigmentais, gali gautis panasus i prancuziska, ar kuri nors taip darot?
as tik galvoju kaip tuos pigmentus prikombinuoti, i pati lako buteliuka primesti nesinori, tai reikia dali atsipilti i kita indeli ir lakuoti su kitu sepeteliu taip iseina?

labai grazi ideja bigsmile.gif turetu buti nelengva g.gif As manau,kad spalvom maisyti reiktu kokios paletes. Paemi lasiuka norimos spalvos lako ir pasidedi ant paletes,tada i ji damaisai pigmento ir tepi ant nago.. nereies pilstyti ir veltui ismesti lako likuti,jei per daug isipils 4u.gif
O cia MAC specialus pigmentai nagam? g.gif Nes as tokius turiu,bet naudoju makiazui.. Idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 19:10)

va cia tai ideja i grozis...
paprastus lakus tai panasiai kazka pamaisydavau, patapsnodavau, idomu kaip cia daroma....jei kas sugalvos kaip toki padaryti -pasidalinkite
Atsakyti
][quote=inga_,2011 11 06, 13:01]
labai gražu, šaunuolė thumbup.gif wub.gif
sakyk, ingeborgita, tą gėlytę iš akrilinio balto darei, taip? g.gif
ir kaip buvo rašytą ant top-off piešei tą gėlytę taip? g.gif ar piešei ant elegant spalvytės iškart ir po to top-off? g.gif
Papildyta:
[quote=Jolkuce,2011 11 06, 12:51]
Cia tas vadinamasis pigmentas,su juo galesi daugeli turimu spalvu paivairinti ir sukurti is matinio-blizganti smile.gif
Papildyta:

tai čia tas mėlynas g.gif pigmentas taip? jolkuce g.gif nes realiai dar tų spalvų mes Klapėdos regionas pakolkas dar negauname, todėl noriu pati užsisakyti g.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Ačiū ačiū blush2.gif ax.gif
Aš daraiau paprastą prancūzą ir jau užtepusi top'ą tada piešiau su ar akriliniais ar su laku baltu db nepamnenu g.gif ir apipiešiau su akriliniais dažais bei akvarele ir tada vėl uždėjau gelisho topą. Bet man lygiai po savaitės tiesiog kaip plėvelė nusilupo ta visa dailė su tuo topu ir liko neikiek nepažeistas po apačia prancuzas, kaip ką tik nulakuotas. Ir suprask tu man db. doh.gif Nu nieko jau nebedaug liko trečiadienį einu į tą dailės seminarą tai viską papasakosiu kas kaip ir už ką thumbup.gif .

Jolkuce(jau susimaišiau kas klausė doh.gif )
Taip tai pigmentas-spalva, ir čia ne mėlyna o kiek aš matau pagal spalvą ji yra šviesi, Nagavita jų nebeturi nes jas visas išpirko. Gera spalva , manau kad gali drąsiai pirkti, bus einama. (ji tokia pavyzdyje yra beveik permatoma su tokiais į mėlyną atspalvį metančiais blizgučiais).
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 18:10)

Čia galima šią techniką dar kitaip padaryti.
Nulakuoti norima spalva pagrindą ir tada iš kelių ar tai 2 ar tai 3 spalvų daryti perėjimą "tapšnojimo technika", tiesiog kempinėlės pagalba pradedant nuo šviesesnės spalvos pereiti link tamsesnės.
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 15:47)
aciu paciu  bigsmile.gif
zinok melyno ne toks pavadinimas, jei kalbi apie ta kur as nusilakavus  g.gif
melynas vadinasi ''Wingle fingers wingle thumbs ir t.t. smile.gif ilgas toks pavadinimas smile.gif manau palauk kol Ingeborgita pasijungs, ji nemazai tu pigmentu  4u.gif

Dirbu mergaitės 4u.gif ax.gif , kai vakare gryžtu namo kiek turiu laisvo laiko tai prisėdu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 06 lapkričio 2011 - 18:16
Klausykit mergaitės ax.gif noriu pasitarti su jumis g.gif

Manęs viena klientė vis klausinėja, bet nžn ką jai atsakyti rolleyes.gif g.gif , kadangi nesumąstau schmoll.gif kaip tai techniškai galima būtų atlikti. unsure.gif

Ji nori vadinamo Reverse French su gelishu.
Įmetu nuorodą kur yra lakuota su lakais:

http://www.youtube.c...feature=related

Ir būtent tokiu spalvų, pagrindas raudonas, o tas lankelis baltas. Ir kai tai padaryti kad nesusilietų balta su raudona?

Lauksiu Jūsų pamąstymų g.gif unsure.gif rolleyes.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Pažiūrėkite mergaitės ką katik radau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Gelisho dailės kelis variantus
Atsakyti