Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

labas
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 12:30)

panos, negi nei viena nenaudojat sviesiu matiniu spalvu Gelisho? parasykit pavadinimu plyzzz  blush2.gif

PINK SMOOTHIE mano šviežiausia... labai labai
Atsakyti
Sakykite,o pasidarius ilgalaikį gelinį lakavimą galima ant viršaus užlakuoti paprastu laku? Ir kuo vėliau tą paprastą laką nuvalyti? Tinka paprastas nagų lako valiklis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 11 06, 13:53)
Sakykite,o pasidarius ilgalaikį gelinį lakavimą galima ant viršaus užlakuoti paprastu laku? Ir kuo vėliau tą paprastą laką nuvalyti? Tinka paprastas nagų lako valiklis?  ax.gif

Zinoma galima 4u.gif O nusivalyti beacetoniu nagu lako valikliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 15:00)
sveikinu gražu thumbup.gif  wub.gif  gražūs pirštukai mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Uch,tie mano mazieji pirstukai doh.gif megsta riestis,begedziai biggrin.gif Nieko cia nepadarysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 06, 11:51)
is ebejaus  biggrin.gif buynail.com ..... ax.gif  Taigi suvesk i googla firma..kalnai ismeta parduotuviu uzsienyje..

aciu paciu bigsmile.gif

QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 12:01)
tai čia tas mėlynas  g.gif pigmentas taip? jolkuce g.gif  nes realiai dar tų spalvų mes Klapėdos regionas pakolkas dar negauname, todėl noriu pati užsisakyti g.gif  mirksiukas.gif

zinok melyno ne toks pavadinimas, jei kalbi apie ta kur as nusilakavus g.gif
melynas vadinasi ''Wingle fingers wingle thumbs ir t.t. smile.gif ilgas toks pavadinimas smile.gif manau palauk kol Ingeborgita pasijungs, ji nemazai tu pigmentu 4u.gif
QUOTE(ajaja @ 2011 11 06, 12:30)
panos, negi nei viena nenaudojat sviesiu matiniu spalvu Gelisho? parasykit pavadinimu plyzzz  blush2.gif

su sviesiom emalinem sunkus varijantas jei ka, jos visos plius minus panasios
mano mylimiausia ''pink smoothie'', dramblio kaulo spalvyte emaline ''tassles''. Dar sviesi ''its a lilly'' jau apkalbeta melyniu jogurto spalvos. O siaip sakau su emalinem nekas nekas, visur vistiek kazkokio blizgesio yra

QUOTE(ORDI @ 2011 11 06, 12:41)
Labukas 4u.gif
pasirodau ir savo nagucius ax.gif 

thumbup.gif
Atsakyti
O Jums tokie ilgi nagučiai nelūžinėja? Nes aš kai perėjau nuo gelinių nagų prie gelinio lako, tai nors nagai ir labai trumpuciai, bet tokie ploni man atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 14:47)
aciu paciu  bigsmile.gif

thumbup.gif

biggrin.gif lysk i peciu biggrin.gif

Nu mergos kokia grazi ta QUEEN OF HEARTS wub.gif wub.gif wub.gif gyvai...O mamukas mano ciupo "zalios mesos spalva iskart " ir ta jogurtine..sake va sitom- tai ir mane puoshi biggrin.gif kas buvo laaabai keista, nes ji nemegeja apskritai, jeigu jai kas su naguciais daroma.O spalvos va eme ir paverge thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 11 06, 14:50)
O Jums tokie ilgi nagučiai nelūžinėja? Nes aš kai perėjau nuo gelinių nagų prie gelinio lako, tai nors nagai ir labai trumpuciai, bet tokie ploni man atrodo  ax.gif

zZinoma, kad pasitaiko luziu, jei kur kabinsies ar dar kas, stebuklu gi nebuna biggrin.gif O man atvirksciai labiau patinka UV lakai,ploniau tepas, su jais bent jauciuosi naturaliai , o priauginti man dirbtini, kieti,kazkaip svetimkuniai...

ODRI tavieji man labiau prancuzishki patiko..su raudonais galais nelabai man ax.gif Nors gelytes va tai liuks, puosia taip minimaliai visa vaizdeli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 lapkričio 2011 - 15:02
Gal galit pavadinima parasyti tos "zalios mesos" spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2011 11 06, 15:03)
Gal galit pavadinima parasyti tos "zalios mesos" spalvos  4u.gif

Gelish "EXHALE" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 11 06, 14:50)
O Jums tokie ilgi nagučiai nelūžinėja? Nes aš kai perėjau nuo gelinių nagų prie gelinio lako, tai nors nagai ir labai trumpuciai, bet tokie ploni man atrodo  ax.gif

atrodo ar ir luzineja? g.gif Mano drauge 4 metus nesiojo geli, kai nulakavau jai su laku, sako pagaliau jauciu savo tikrasias rankas ir nagus. As apskritai ilgu nagu nelabai megeja, mano pacios gan ilga plokstele tai ir ilgi ir trumpi ziurisi, beto ilgis trukdo darbui. O va klientes uh kokius yra atsiaugine, buna sake, kad paklausia kitos moterys kas cia taip dailiai priaugino, o isgirde atsakyma kai tai naturalus nagai sunkiai tuo patiki bigsmile.gif

Jolkiau kai nulakuosi su ta queen butinai parodyk ok? blush2.gif dabar sarasa susidarineju kuriu spalvu man norisi ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 15:09)

Jolkiau kai nulakuosi su ta queen butinai parodyk ok?  blush2.gif dabar sarasa susidarineju kuriu spalvu man norisi ir reikia  biggrin.gif

Tai cia kas beko, kai tik rasis norinti kokia-iskart i nuziebsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 06, 16:59)
man atvirksciai labiau patinka UV lakai,ploniau tepas, su jais bent jauciuosi naturaliai , o priauginti man dirbtini, kieti,kazkaip svetimkuniai...

Po to, kai nusiėmiau gelį ir perėjau prie gelio - lako, tai nebenoriu prie gelio grįžti drinks_cheers.gif bet čia dar trumpą laiką aš taip, tai dar daug ko nežinau ax.gif
Atsakyti