Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

Viena karta tarpinikavo nare is SM Laureta, siunte is naillssuplles.com USA,o si karta uzsisakiau is nares Tanneraz.. Tik labai gaila,kad kai siunciausi is nailssuples tai vienas uv lakas atkeliavo sustinges,toks kaip drebuciai,tad teko ismest doh.gif
Taip kad rizikos yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 05 lapkričio 2011 - 16:51
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2011 11 05, 17:41)
Gal galit kokia tarpininke cia is SM rekomenduot?

as sakiausi is http://www.supermama...howtopic=784762 cia smile.gif , kol kas dar neatkeliavo, bet jau pakeliui i Lietuva thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kas naudojat Gelish, gal galit parekomenduoti kokiu sviesiu spalvyciu, bet noreciau matiniu ir be perlamutro ir be blizguciu... tiesiog sviesios balksvai rausvos arba kokios sviesios smelines spalvos ar sviesios rudos ar kazko panasaus... smile.gif
nes nusipirkau vanilla silk, tai visiskai permatoma. nebandziau dar, bet neisivaizduoju, kiek sluoksniu reiketu deti, kad matytusi spalvyte... manau turetu tikti prancuziskam, bet man dar toli grazu iki jo, nes dabar dar "treniruojuos" kad neuzsilakuoti ant sonu ir odeliu...

beje, kiek Gelish'o spalvos sluoksniu dedat? galima ir 1 ir 2 ir 3, taip?

Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 05, 07:46)

manau man patiktu tokia rausva kaip sitoj nuorodoj kuria pacitavau, gali zinot kokia panasiai Gelish spalva?
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 05, 16:50)
Viena karta tarpinikavo nare is SM Laureta, siunte is naillssuplles.com USA,o si karta uzsisakiau is nares Tanneraz.. Tik labai gaila,kad kai siunciausi is nailssuples tai vienas uv lakas atkeliavo sustinges,toks kaip drebuciai,tad teko ismest doh.gif
Taip kad rizikos yra 4u.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2011 11 05, 16:54)
as sakiausi is http://www.supermama...howtopic=784762 cia smile.gif , kol kas dar neatkeliavo, bet jau pakeliui i Lietuva thumbup.gif

Aciu uz rekomendacijas.
Jau kuris laikas vis paskaitau sia temute. Pati pradejau mokytis sio manikiuro meno, tai dar yra kas man neaisku.
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 11 05, 14:46)
Žodžiu, čia visa tam, kad jei man nepatiks kaip daro ir paklausiu, kodėl būtent taip, o ne kitaip ir man atsakys "čia tokia technika" imčiau ginčytis, o ne sedėčiau kaip avelė nuleidus galvą, tipo "ji profė, ji geriau žino" blush2.gif Juk einu ne už ačiū...

Kaip jau jums atsake, bet as dar patvirtinsiu, kad prancuziskas lakavimas daromas lygiai taip pat kaip ir lakuojant laku 4u.gif Formeliu jokiu neuzdes, nes jos paprasciausiai prilips prie nago, nes gelis-lakas juk lipnus kol jo neuztvirtini. O del tos technikos......jei rezultatas geras, tai koks skirtumas kokia ta tecnika.

QUOTE(Indrushka @ 2011 11 05, 15:47)
Na nezinau jei man kliente pradetu reguliuoti kaip as turiu lakuoti nagus, nezinau kaip sureaguociau atvirai pasakius  g.gif

drinks_cheers.gif Na, nemalonu buna...ir net labai...

QUOTE(Indrushka @ 2011 11 05, 16:28)
as perkuosi Nagavitoje, kaip meistre turiu siokia tokia nuolaida tai gaunasi pigiau nei paprastoms klientems  rolleyes.gif bet zadu siustis is USA

Turiu ir as ta nuolaida Nagavitoj ir nebeperku pas juos... uzsisakineju per tarpininkes is Amerikos. Nes zenkliai pigiau. As tik Nagavitoj nueinu paziuret spalvu ax.gif kad paskui zinociau kokia uzsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 11 06, 00:22)
Turiu ir as ta nuolaida Nagavitoj ir nebeperku pas juos... uzsisakineju per tarpininkes is Amerikos. Nes zenkliai pigiau. As tik Nagavitoj nueinu paziuret spalvu ax.gif kad paskui zinociau kokia uzsisakyt biggrin.gif

Tai va ir aš žadu siustis. Spalvas ir nagavitoj ir pas grupiookes apsuziurejau, maždaug žinau ko man reikia dar biggrin.gif
Atsakyti
pasikartosiu turbut, bet nerandu jau temoje blush2.gif
ir kur be amazono galima uzsisakyti harmony gelish? g.gif
Atsakyti
*IZZY WIZZY, LETS GET BUSY GAL mergaitės kuri turite šią naują spalvą iš HARMONY
user posted image

NES NORIU šiandien užsisakyti ir nežinau ar čia einama spalva ar ne g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 11:33)
*IZZY WIZZY, LETS GET BUSY GAL  mergaitės kuri turite šią naują spalvą iš HARMONY

NES NORIU šiandien užsisakyti ir nežinau ar čia einama spalva ar ne g.gif  ax.gif

Cia tas vadinamasis pigmentas,su juo galesi daugeli turimu spalvu paivairinti ir sukurti is matinio-blizganti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 11:31)
pasikartosiu turbut, bet nerandu jau temoje  blush2.gif
ir kur be amazono galima uzsisakyti harmony gelish?  g.gif

is ebejaus biggrin.gif buynail.com ..... ax.gif Taigi suvesk i googla firma..kalnai ismeta parduotuviu uzsienyje..
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 11 05, 17:42)
manau man patiktu tokia rausva kaip sitoj nuorodoj kuria pacitavau, gali zinot kokia panasiai Gelish spalva?

Taip galima ir 1, 2,3 sluoskniuais lakuoti, jei yra poreikis..priklausomai kokia spalvyte, nes kiti nemegsta storai padengtu nageliu.
tai cia ir yra pavaizduota Gelish "Forever Beauty" spalvyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 lapkričio 2011 - 11:53
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 05, 09:50)
user posted image

Va dar radau seną foto pačios rankų , tą elegant spalvą, čia ji dėta vienu sluoksniu.

labai gražu, šaunuolė thumbup.gif wub.gif
sakyk, ingeborgita, tą gėlytę iš akrilinio balto darei, taip? g.gif
ir kaip buvo rašytą ant top-off piešei tą gėlytę taip? g.gif ar piešei ant elegant spalvytės iškart ir po to top-off? g.gif
Papildyta:
[quote=Jolkuce,2011 11 06, 12:51]
Cia tas vadinamasis pigmentas,su juo galesi daugeli turimu spalvu paivairinti ir sukurti is matinio-blizganti smile.gif
Papildyta:

tai čia tas mėlynas g.gif pigmentas taip? jolkuce g.gif nes realiai dar tų spalvų mes Klapėdos regionas pakolkas dar negauname, todėl noriu pati užsisakyti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 08:44)
Tai va ir aš žadu siustis. Spalvas ir nagavitoj ir pas grupiookes apsuziurejau, maždaug žinau ko man reikia dar  biggrin.gif

as e-bay pirkau smile.gif

panos, negi nei viena nenaudojat sviesiu matiniu spalvu Gelisho? parasykit pavadinimu plyzzz blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
pasirodau ir savo nagucius ax.gif Tokius ilgus uzsiauginau pirma karta gyvenime ir tik uv lako pagalba blush2.gif Raudonos spalvos ant savo naguciu nelabai megstu,bet surizikavau..Uzsimaniau kazko ryskaus.. Dariausi su IBD gelac lakais,pries 5dienas,laiko labai gerai.. Truksta dar kruopstumo,bet ldaugiau treniruociu ir manau bus gerai ax.gif
user posted image
user posted image

Cia dar viena,seniau fotografuota,dar ne tokie ilgi nagai biggrin.gif Gaila,kad is arciau neisejo nufotografuoti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 06 lapkričio 2011 - 12:56