Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 21:06)

Per kiek laiko ateina prekes? Ir kaip kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Kristina Kup @ 2011 11 04, 20:06)
Labas vakaras merginos, 

Noriu paklausti ar nors viena esat uzsisakinejus Harmony Gelish is www.beautuwests.com?

Aciu us ats 4u.gif

bet is cia atsiuntimas 25$, tai nebent per tarpininkes
Atsakyti
QUOTE(Kristina Kup @ 2011 11 04, 20:07)
Per kiek laiko ateina prekes? Ir kaip kokybe?

Kokybe niekad nenuvyle,o prekes jei per tarpininkus tai 2, su kapeikom savaites gaunasi,jei uzsakineti paciai-tai geroookai ilgiau doh.gif Plius kaip minimum reikia surinkti 100$ suma, jei nenorit shipingo moketi pati.Geriau kaip minejo per tarpininkus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika. @ 2011 11 04, 20:28)
JOLKUCE , koks grozis  wub.gif

unsure.gif Kur? Nu bet aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 lapkričio 2011 - 20:45
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 04, 17:21)
emaline sviesiai violetine, mano puske ja jogurtine vadina, grynai melyniu jogurto spalva  4u.gif

Žinau tada aš ją irgi turiu, bet ji paskui keičiasi į pilką spavą, jei neužlakuoji blizgučio, o jei su blizgučiu mažiau keičia mirksiukas.gif

QUOTE(justina* @ 2011 11 04, 18:00)
gavau siuntinuka gelish. ogi ziuriu- 2 vnt bazes ir ne vieno topo doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ne doh.gif , ką db darysi?

QUOTE(ritukas1 @ 2011 11 04, 18:35)
O exhale mano klientės ir Nagavita apibūdino" žalios mėsos spalva"

na o pas mano klientes mylimiausia spalva, as jau prasau ju kad kita spalva rinktusi, tik vat ar tik man vienai ar ji megsta trauktis atgal...o gal ir storiau patepiau... bet kazkaip ji man pastoviai atgal lipa
beje buvau ir tikrai per storai patepusi, susiraukslejo- uzdejau topa- issitiesino... stebuklu irgi buna  mirksiukas.gif

Jo jinai tikrai pakankamai sudėtinga spalva, kol aš su ja išmokau dirbti doh.gif , o su topu jo kartais jei nedaug susiraukšlėjo tai tikrai topas išlygina thumbup.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 20:37)
bigsmile.gif  aciu uz pastebejimus...Ziuresim kaip ten ta karaliene g.gif  nes spalva liuks,turesim smegenineje, kad reik ploonai lakuot,aciuks  4u.gif Aga jau sitas posakis visoj LT skamba apie to lako spalvos apibudinima biggrin.gif 
Nu ir kaaa uzsimaniau toliau laku doh.gif  doh.gif  doh.gif  Noriu visdelto to shokoladinio blizgaus...ir kaip atrast kazka sviesasu i grazaus doh.gif  kazkaip sviesus lakai-tai man sudetingia atsirinkt spalvas...Kolkas nuziurejau LIGHt elegance ir forever beauty tik g.gif

Aš turiu tą Light Elegance,graži, lengva rūžava spalva su šiektiek blizgesiu,
user posted image
(1nr. ir 9 nr. su blizgučiu(vegas Night))
anksčiau ja beprotiškai lakuodavosi pas mane, kai tik pradėjau dirbti su jais, nes bijodavo klientės kad neišsilaikys tai kaip taisyklė pirmam kartui lakuodavo šviesiai, o poto jau ryškiau, tai va tada ji ėjo pas mane gerai, o db apstojo, labai jau seniai belakavau su ja kamnors.
O ta forever beauty? Neturiu nžn ką apie ją pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 05, 08:42)
(1nr. ir 9 nr. su blizgučiu(vegas Night))
anksčiau ja beprotiškai lakuodavosi pas mane, kai tik pradėjau dirbti su jais, nes bijodavo klientės kad neišsilaikys tai kaip taisyklė pirmam kartui lakuodavo šviesiai, o poto jau ryškiau, tai va tada ji ėjo pas mane gerai, o db apstojo, labai jau seniai belakavau su ja kamnors.
O ta forever beauty? Neturiu nžn ką apie ją pasakyti.

Aciukas uz foto, tikrai kad simpatishka visai rolleyes.gif Na gausiu forever beauty -bus proga pasirodyt, jei niekas neturi unsure.gif ka radau nete http://nailartexpres...0929-082713.jpg tai visai nieko irgi rolleyes.gif gal tik i geltonuma, balkshvuma labiau.. man svarbu, kad uzlakuotu laisva nago krashteli ir jis nepersishviestu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 lapkričio 2011 - 08:49
user posted image

Va dar radau seną foto pačios rankų , tą elegant spalvą, čia ji dėta vienu sluoksniu.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 05, 08:50)

Va dar radau seną foto pačios rankų , tą elegant spalvą, čia ji dėta vienu sluoksniu.

bigsmile.gif bigsmile.gif mmm kaip simpatishkai atrodo su prancuzu..NU vadinas liuks , kad pasemiau yess.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 05, 08:42)
Žinau tada aš ją irgi turiu, bet ji paskui keičiasi į pilką spavą, jei neužlakuoji blizgučio, o jei su blizgučiu mažiau keičia mirksiukas.gif

nu žinok pas mane ji spalvos nekeičia, va pries ją esanti keičia, nepamenu pavadinimo nes neturiu, o va its a lily nei viena nei su blizguciu, nepakito schmoll.gif

O light Elegant ir pas mane einamosia buvo, dabar aprimo smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ar priimsit? ax.gif
Iki siol dirbau su Gelac uv lakais,bet visada naudojau harmony baze ir topa,laike labai gerai,tik gelaco lakai tokie tirstesni,reikia gerai priprasti prie ju.. Todel sugalvojau nusipirkti harmony laku,kaip supratau jie skystesi.. Taigi,pirmadieni jau turi atkeliauti mano spalvos,gal patartumet kokiu dar uzsisakyti i kolekcija? Kurios labiausia einamos? Noreciau grazaus raudono perlamutro,ir is roziniu kazka. Tik labai sunku isirinkt,nezinant kaip naturoj spalva atrot
Gausiu sias spalvos:
Sweet chocolate
Vegas Night
Tichle my heart
Exhale
Desert sands
Black cherry berry
Oueen of hearts
Night shimer
Elegant light
Elegant wish
Glamour oueen
Plam and done
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 05 lapkričio 2011 - 10:38
QUOTE(ORDI @ 2011 11 05, 10:31)
Noreciau ... is roziniu kazka.

Gražūs Harmony rožiniai yra PASSION IR GOSSIP GIRL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 21:44)
Kokybe niekad nenuvyle,o prekes jei per tarpininkus tai 2, su kapeikom savaites gaunasi,jei uzsakineti paciai-tai geroookai ilgiau  doh.gif Plius kaip minimum reikia surinkti 100$ suma, jei nenorit shipingo moketi pati.Geriau kaip minejo per tarpininkus ax.gif
Papildyta:

unsure.gif Kur? Nu bet aciu biggrin.gif

lotuliukas.gif
prancuzas tavo nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2011 11 05, 13:32)
lotuliukas.gif
prancuzas tavo nerealus  wub.gif

biggrin.gif aiiiiiiii, dekui.Manes jis vistiek netenkina biggrin.gif Norisi ruzavesnio pagrindo, ne tokio balkshvo man g.gif
Atsakyti