Sveikos, gal kuri galit pasakyti kokia spalva naudoti prancūžiškam manikiūrui? Balta ir ta tokia rausva (man reiktu pavadinimo spalvos kad galeciau pirkti). Firma nesvarbi labai, nes pati naudoju Ba-ha ir esu patenkinta Bučiau labai dekinga o jei dar kas pasiūlytu (nupirkciau) likuti pabandyti, tai is vis butu super
QUOTE(mugne @ 2011 11 04, 13:31)
Sveikos, gal kuri galit pasakyti kokia spalva naudoti prancūžiškam manikiūrui? Balta ir ta tokia rausva (man reiktu pavadinimo spalvos kad galeciau pirkti). Firma nesvarbi labai, nes pati naudoju Ba-ha ir esu patenkinta Bučiau labai dekinga o jei dar kas pasiūlytu (nupirkciau) likuti pabandyti, tai is vis butu super
Ba-Hos nezinau, bet jei Gelish harmony-tai sias siulau Gelish Sleek White(balta), Gelish Little Princess (balkshva-pagrindui)
haaaaaaaaa mano lakai parejo-pagaliau velnias per anksti prancuza uzsitepiau, dabar gi noresis anas ishbandyt
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 13:57)
-pagaliau velnias per anksti prancuza uzsitepiau, dabar gi noresis anas ishbandyt
kokios parejo pasakok
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 04, 14:21)
, o jau kaip juokiausi , man taip irgi būna nusilakuoju ir poto nusiperku kokia tai taip knieti išbandyti, db irgi sėdžiu ir galvoju reik nusiimti, ir norėčiau užsidėti nes turiu kelias naujas, bet reik pratempti kažkaip iki 9d. nes einu į tą dailės seminarą tai labai irgi norėsis pasidaryti kažką naujo. Nors persiplėšk
klientems siulyk as dabar savo melynojo net nenoriu nusiimti, nu taaaaip man jis lipo nors i Jolkiaus prancuza paziurejau ir galvoju gal noriu
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 14:40)
Isvada, truksta mum pirshtu, nu tuist ranku su nagais, netelpa viskas ko norisi ant ju
ant koju varyk
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 04, 15:10)
kokios parejo pasakok
nors i Jolkiaus prancuza paziurejau ir galvoju gal noriu
ant koju varyk
nors i Jolkiaus prancuza paziurejau ir galvoju gal noriu
ant koju varyk
Harmony Gelish -Exhale
Harmony Gelish - It's A lily
Harmony Gelish -Queen of Hearts
Harmony Gelish - Black Cherry Berry
Gelish AURORA - Ali Baba's Slim Sala Bim
Nori nori ir tu, po melynu
tai ka kojos irgi tik dvi
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 16:20)
Harmony Gelish -Exhale
Visas turiu (tik dėl It's a lily abejoju ar turiu) geros spalvos , tą Queen pas mane mėgsta garbanotis , tai atsargiai su ja
P.s. prisiminiau , o ji kartais ne violetinis perlamutras? Ta lily? Jei taip tai ji dar gerai žiurisi ant baklažano (bellas vampire)ar juodos(black shadow) vienu sluoksiu uždėta, labai geras tamsus violetas gaunasi .
O exhale mano klientės ir Nagavita apibūdino" žalios mėsos spalva"
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 04, 16:03)
Visas turiu (tik dėl It's a lily abejoju ar turiu) geros spalvos , tą Queen pas mane mėgsta garbanotis , tai atsargiai su ja
P.s. prisiminiau , o ji kartais ne violetinis perlamutras? Ta lily? Jei taip tai ji dar gerai žiurisi ant baklažano (bellas vampire)ar juodos(black shadow) vienu sluoksiu uždėta, labai geras tamsus violetas gaunasi .
emaline sviesiai violetine, mano puske ja jogurtine vadina, grynai melyniu jogurto spalva
na o pas mano klientes mylimiausia spalva, as jau prasau ju kad kita spalva rinktusi, tik vat ar tik man vienai ar ji megsta trauktis atgal...o gal ir storiau patepiau... bet kazkaip ji man pastoviai atgal lipa
beje buvau ir tikrai per storai patepusi, susiraukslejo- uzdejau topa- issitiesino... stebuklu irgi buna
na o pas mano klientes mylimiausia spalva, as jau prasau ju kad kita spalva rinktusi, tik vat ar tik man vienai ar ji megsta trauktis atgal...o gal ir storiau patepiau... bet kazkaip ji man pastoviai atgal lipa
beje buvau ir tikrai per storai patepusi, susiraukslejo- uzdejau topa- issitiesino... stebuklu irgi buna
QUOTE(gugiene @ 2011 11 03, 22:14)
laba,
na ir as nusilakavau su gelishu. Kojos jau 2 sav. laikosi kuo puikiausiai, o rankos savaite. tikrai super dalykas ir nereik eiti pas manikiuriste. dabar tik reik spalvu palete pagausinti .
gal kas galite IBD gelio lako spalvu ikelti foto su numeriukais.
labai didelis merginoms dekui uz gelisho spalvu foto ir nr.
na ir as nusilakavau su gelishu. Kojos jau 2 sav. laikosi kuo puikiausiai, o rankos savaite. tikrai super dalykas ir nereik eiti pas manikiuriste. dabar tik reik spalvu palete pagausinti .
gal kas galite IBD gelio lako spalvu ikelti foto su numeriukais.
labai didelis merginoms dekui uz gelisho spalvu foto ir nr.
va cia galima pasiziureti keles spalvas, cia musu paciu sukurtas albumas
http://public.fotki....my-first-album/
QUOTE(Kristalė* @ 2011 11 04, 19:00)
va cia galima pasiziureti keles spalvas, cia musu paciu sukurtas albumas
Apie sita psl. zinau, tik kaip suprantu cia viskas Harmony, o gal kad IBD geliu laku turi
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 04, 16:03)
aciu uz pastebejimus...Ziuresim kaip ten ta karaliene nes spalva liuks,turesim smegenineje, kad reik ploonai lakuot,aciuks Aga jau sitas posakis visoj LT skamba apie to lako spalvos apibudinima
Nu ir kaaa uzsimaniau toliau laku Noriu visdelto to shokoladinio blizgaus...ir kaip atrast kazka sviesasu i grazaus kazkaip sviesus lakai-tai man sudetingia atsirinkt spalvas...Kolkas nuziurejau LIGHt elegance ir forever beauty tik
Labas vakaras merginos,
Noriu paklausti ar nors viena esat uzsisakinejus Harmony Gelish is www.beautuwests.com?
Aciu us ats
Noriu paklausti ar nors viena esat uzsisakinejus Harmony Gelish is www.beautuwests.com?
Aciu us ats
QUOTE(Kristina Kup @ 2011 11 04, 20:06)
Labas vakaras merginos,
Aciu us ats
Aciu us ats
Esu