Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

Sveikos, gal kuri galit pasakyti kokia spalva naudoti prancūžiškam manikiūrui? Balta ir ta tokia rausva (man reiktu pavadinimo spalvos kad galeciau pirkti). Firma nesvarbi labai, nes pati naudoju Ba-ha ir esu patenkinta 4u.gif Bučiau labai dekinga blush2.gif o jei dar kas pasiūlytu (nupirkciau) likuti pabandyti, tai is vis butu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mugne @ 2011 11 04, 13:31)
Sveikos, gal kuri galit pasakyti kokia spalva naudoti prancūžiškam manikiūrui? Balta ir ta tokia rausva (man reiktu pavadinimo spalvos kad galeciau pirkti). Firma nesvarbi labai, nes pati naudoju Ba-ha ir esu patenkinta 4u.gif Bučiau labai dekinga blush2.gif o jei dar kas pasiūlytu (nupirkciau) likuti pabandyti, tai is vis butu super thumbup.gif

Ba-Hos nezinau, bet jei Gelish harmony-tai sias siulau Gelish Sleek White(balta), Gelish Little Princess (balkshva-pagrindui) smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif haaaaaaaaa mano lakai parejo-pagaliau thumbup.gif velnias per anksti prancuza uzsitepiau, dabar gi noresis anas ishbandyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 13:57)
-pagaliau  thumbup.gif  velnias per anksti prancuza uzsitepiau, dabar gi noresis anas ishbandyt  doh.gif  biggrin.gif

kokios parejo pasakok bigsmile.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 04, 14:21)
thumbup.gif , o jau kaip juokiausi lotuliukas.gif , man taip irgi būna  doh.gif nusilakuoju ir poto nusiperku kokia tai taip knieti išbandyti, rolleyes.gif  db irgi sėdžiu ir galvoju  g.gif reik nusiimti, ir norėčiau užsidėti nes turiu kelias naujas, bet reik pratempti kažkaip iki 9d. nes einu į tą dailės seminarą tai labai irgi norėsis pasidaryti kažką naujo. Nors persiplėšk doh.gif

klientems siulyk bigsmile.gif as dabar savo melynojo net nenoriu nusiimti, nu taaaaip man jis lipo wub.gif nors i Jolkiaus prancuza paziurejau ir galvoju gal noriu g.gif doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 14:40)
Isvada, truksta mum pirshtu, nu tuist ranku su nagais, netelpa viskas ko norisi ant ju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ant koju varyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 04, 15:10)
kokios parejo pasakok  bigsmile.gif
wub.gif nors i Jolkiaus prancuza paziurejau ir galvoju gal noriu  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

ant koju varyk  biggrin.gif

Harmony Gelish -Exhale
Harmony Gelish - It's A lily
Harmony Gelish -Queen of Hearts
Harmony Gelish - Black Cherry Berry
Gelish AURORA - Ali Baba's Slim Sala Bim

Nori nori ir tu, po melynu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai ka kojos irgi tik dvi

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 04, 16:20)
Harmony Gelish  -Exhale
Harmony Gelish - It's A lily
Harmony Gelish -Queen of Hearts
Harmony Gelish - Black Cherry Berry
Gelish AURORA - Ali Baba's Slim Sala Bim

Nori nori ir tu, po melynu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ka kojos irgi tik dvi
laugh.gif

Visas turiu drinks_cheers.gif (tik dėl It's a lily abejoju ar turiu) geros spalvos thumbup.gif , tą Queen pas mane mėgsta garbanotis doh.gif , tai atsargiai su ja mirksiukas.gif

P.s. prisiminiau doh.gif , o ji kartais ne violetinis perlamutras? ax.gif Ta lily? Jei taip tai ji dar gerai žiurisi ant baklažano (bellas vampire)ar juodos(black shadow) vienu sluoksiu uždėta, labai geras tamsus violetas gaunasi thumbup.gif .
O exhale mano klientės ir Nagavita apibūdino" žalios mėsos spalva" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 04 lapkričio 2011 - 16:08
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 04, 16:03)
Visas turiu drinks_cheers.gif (tik dėl It's a lily abejoju ar turiu) geros spalvos thumbup.gif , tą Queen pas mane mėgsta garbanotis doh.gif , tai atsargiai su ja  mirksiukas.gif

P.s. prisiminiau doh.gif , o ji kartais ne violetinis perlamutras? ax.gif Ta lily? Jei taip tai ji dar gerai žiurisi ant baklažano (bellas vampire)ar juodos(black shadow) vienu sluoksiu uždėta, labai geras tamsus violetas gaunasi thumbup.gif .
O exhale mano klientės ir Nagavita apibūdino" žalios mėsos spalva"  lotuliukas.gif

emaline sviesiai violetine, mano puske ja jogurtine vadina, grynai melyniu jogurto spalva 4u.gif
Atsakyti
O exhale mano klientės ir Nagavita apibūdino" žalios mėsos spalva"

na o pas mano klientes mylimiausia spalva, as jau prasau ju kad kita spalva rinktusi, tik vat ar tik man vienai ar ji megsta trauktis atgal...o gal ir storiau patepiau... bet kazkaip ji man pastoviai atgal lipa
beje buvau ir tikrai per storai patepusi, susiraukslejo- uzdejau topa- issitiesino... stebuklu irgi buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2011 11 03, 22:14)
laba,

na ir as nusilakavau su gelishu. Kojos jau 2 sav. laikosi kuo puikiausiai, o rankos savaite. tikrai super dalykas ir nereik eiti pas manikiuriste. dabar tik reik spalvu palete pagausinti  biggrin.gif .
gal kas galite IBD gelio lako spalvu ikelti foto su numeriukais.

labai didelis merginoms dekui uz gelisho spalvu foto ir nr.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

va cia galima pasiziureti keles spalvas, cia musu paciu sukurtas albumas mirksiukas.gif 4u.gif
http://public.fotki....my-first-album/
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 11 04, 19:00)
va cia galima pasiziureti keles spalvas, cia musu paciu sukurtas albumas  mirksiukas.gif  4u.gif
http://public.fotki....my-first-album/

Apie sita psl. zinau, tik kaip suprantu cia viskas Harmony, o gal kad IBD geliu laku turi
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 04, 16:03)
Visas turiu drinks_cheers.gif (tik dėl It's a lily abejoju ar turiu) geros spalvos thumbup.gif , tą Queen pas mane mėgsta garbanotis doh.gif , tai atsargiai su ja  mirksiukas.gif

O exhale mano klientės ir Nagavita apibūdino" žalios mėsos spalva"  lotuliukas.gif

bigsmile.gif aciu uz pastebejimus...Ziuresim kaip ten ta karaliene g.gif nes spalva liuks,turesim smegenineje, kad reik ploonai lakuot,aciuks 4u.gif Aga jau sitas posakis visoj LT skamba apie to lako spalvos apibudinima biggrin.gif
Nu ir kaaa uzsimaniau toliau laku doh.gif doh.gif doh.gif Noriu visdelto to shokoladinio blizgaus...ir kaip atrast kazka sviesasu i grazaus doh.gif kazkaip sviesus lakai-tai man sudetingia atsirinkt spalvas...Kolkas nuziurejau LIGHt elegance ir forever beauty tik g.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,

Noriu paklausti ar nors viena esat uzsisakinejus Harmony Gelish is www.beautuwests.com?

Aciu us ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina Kup @ 2011 11 04, 20:06)
Labas vakaras merginos, 

Noriu paklausti ar nors viena esat uzsisakinejus Harmony Gelish is www.beautuwests.com?

Aciu us ats 4u.gif

Esu smile.gif
Atsakyti