Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Indrushka @ 2011 11 03, 20:25)
Nebuk bambekle  lotuliukas.gif  man tai labai  wub.gif tai vis tik pasiryžai vakar ar siandienai palikai? biggrin.gif
Beje, ta princese dejai ant balto viršaus? Nes aš dedu pirma rozine, o tik tada balta  blush2.gif

siandien ir tik 1 ranka kolkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif dejau sluoksni po apacia , tada balta galiuka ir vel ant virsasu ir tada topa.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 03, 20:30)
siandien ir tik 1 ranka kolkas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dejau sluoksni po apacia , tada balta galiuka ir vel ant virsasu ir tada topa.

nu ir kas tada tau negerai? Nu man labai liuks, as vis nepribrestu prancuzui doh.gif nes klientes tiek jo vasara norejo, kad iki siol pykina doh.gif
Atsakyti
laba,

na ir as nusilakavau su gelishu. Kojos jau 2 sav. laikosi kuo puikiausiai, o rankos savaite. tikrai super dalykas ir nereik eiti pas manikiuriste. dabar tik reik spalvu palete pagausinti biggrin.gif .
gal kas galite IBD gelio lako spalvu ikelti foto su numeriukais.

labai didelis merginoms dekui uz gelisho spalvu foto ir nr. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 03, 21:12)
nu ir kas tada tau negerai? Nu man labai liuks, as vis nepribrestu prancuzui  doh.gif nes klientes tiek jo vasara norejo, kad iki siol pykina  doh.gif

kazkaip pripratau prie grieztos baltos smailo linijos, o cia ji tokia "minksta" gaunas, na taip gal naturaliau zinoma,nu nieko akis pripras i bus liuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 lapkričio 2011 - 21:20
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 03, 21:20)
kazkaip pripratau prie grieztos baltos smailo linijos, o cia ji tokia "minksta" gaunas, na taip gal naturaliau zinoma,nu nieko akis pripras i bus liuks biggrin.gif

man galesi griezta ant svenciu daryti biggrin.gif su snaigem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 03, 21:25)
man galesi griezta ant svenciu daryti  biggrin.gif su snaigem  wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 03, 21:57)
Na kaaaaaaaaa nesikeikiant..geris tie lakai, alia vo prancuzo patirtis nepatiko biggrin.gif Viskas skysta,baltas galiukas per du kart,daug pezeliones , krapstymo..Isvada truksta igudziu,nes bio geli buvau pamegus labiau-jis tirshtesnis doh.gif  Zodziu kas mate- sake labai grazu, o va manes kazkaip netenkina mano nagai biggrin.gif gal biski ilgio truksta g.gif  Nu zodziu as kazkokiose dvejonese dabar del UV prancuzo ilgalaikio biggrin.gif
Gelish Sleek White + 2 Gelish sluoksniai Little Princess 4u.gif
Ir stai pirmas blynas mano biggrin.gif
user posted image

labai grazu....as tai su sweet chocolade nusilakavusi, bet jau taip atmestinai padariau, kad net nesirodysiu.
beje siandien nukopinau nuo Indrushkos papaisyma tik ant rudo pagrindo- tai labai patiko, nes as dazniausiai kitaip "peckioju" aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 03, 21:20)

tuoj mirsiu, nes ir aš dabar noriu gelish prancūziškų lakiukų doh.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kur ir snekejot apie tai, bet nerandu...Kurios firmos base ir top geriau HARMONY ar SHELLAC? Ruosiuos siustis, bet nezinau kuri rinktis, dekui uz ats 4u.gif
Atsakyti
Mergaitė, o kur jus įsigijat šiuos nuostabius lakus? Lietuvoje pirkti gana brangu, gal kuri parsisiunčiat, tai labai norėčiau kad pamokintumėt blush2.gif Jau metus laiko lakojuos su Harmony lakais, man jie tiesiog atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panapa @ 2011 11 04, 10:49)
Mergaitė, o kur jus įsigijat šiuos nuostabius lakus? Lietuvoje pirkti gana brangu, gal kuri parsisiunčiat, tai labai norėčiau kad pamokintumėt  blush2.gif Jau metus laiko lakojuos su Harmony  lakais, man jie tiesiog atradimas  thumbup.gif

Taigi pilnas netas.Ebejuje, Amazon.com ir t.t neturi kreditines pati, siuskis per tarpininkes gi http://www.supermama...?...mp;s=&f=139 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Idula @ 2011 11 04, 10:27)
Sveikos, gal kur ir snekejot apie tai, bet nerandu...Kurios firmos base ir top geriau HARMONY ar SHELLAC? Ruosiuos siustis, bet nezinau kuri rinktis, dekui uz ats  4u.gif

As imciau Harmony 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 lapkričio 2011 - 12:02
QUOTE(Idula @ 2011 11 04, 10:27)
Sveikos, gal kur ir snekejot apie tai, bet nerandu...Kurios firmos base ir top geriau HARMONY ar SHELLAC? Ruosiuos siustis, bet nezinau kuri rinktis, dekui uz ats  4u.gif

as imciau Harmony, nors shelac nebandziusi, bet ka bandziusi tai man pasitvirtino bigsmile.gif
Atsakyti