Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 17:33)
Šviesus gaunasi ax.gif (nr.1)
user posted image
Aš dar vienai klientei uždėjau jos pageidavimu 01353 June Bride  thumbup.gif

Kada tu eini į dailės seminarą? Reikes siandiena prisesti pasilakuoti tavo minėtus variantus:) nors ryt teks į nagavita vis tik važiuoti:)

Dar mergaites gal kuri esat siuntusis gelisha iš Uk ebay ar amazono?
Atsakyti
Siandien gavau savo pirmaja Harmony spalva, kaip tik June Bright biggrin.gif thumbup.gif ir dar kolkas turiu uzsakiusi Good Gossip thumbup.gif turi ant dienu buti bigsmile.gif bet cia temuke paskaiciau, tai ziuriu rasot kad populiarios sios spalvos. gerai uztaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 13:23)
Tai tą 01363 aš ją turiu, bet aš kažkaip jos kaip blizgučio nepriskaičiau ji man kaip spalva ax.gif irgi labai myliu ją.
O iš tų naujų tai galiu pasakyti, kolkas 50 ant 50. Tiek mėlynos tiek violetinės po vienodai uždėjus, ir ant juodos ir vienas ir ant violetinės spalvos violetinį blizgutį. Na 50 ant 50.

laba, pasakykite man nesuprantanciai, tai serija magic of aurora gelisho cia kaip tik blizgutis-pigmentas, ar ir kaip lakas, kazkaip susimaisiau as...ar gaunasi tiesiog labai sviesus pats vienas?
beje harmony remover'i uzsakinejau is amazono, tai netaip ir daug gavosi. tik kiek tiksliai deja nepasakysiu...nes tuo metu daug kas keliavo
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 17:33)
Šviesus gaunasi ax.gif (nr.1)

Aš dar vienai klientei uždėjau jos pageidavimu 01353 June Bride  thumbup.gif

g.gif mm kaip murze kazkokia biggrin.gif melynas vienas geriau ziurisi unsure.gif

Indrushka o kodel tu butent is UK nori, juk brangiau gerokai gaunasi, as jei imu is amazono , ebay- tai tik is USA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 lapkričio 2011 - 21:19
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 21:18)
g.gif mm kaip murze kazkokia biggrin.gif melynas vienas geriau ziurisi unsure.gif

Indrushka o kodel tu butent is UK nori, juk brangiau gerokai gaunasi, as jei imu is amazono , ebay- tai tik is USA smile.gif

zinok man melynas jauciu vienas graziausiai ziurisi blush2.gif
matai as lekiu pasisveciuoti i UK, tai va jei pvz man parsiustu i UK adresa ant smugio harmony tai man labiau apsimoketu, as jau ji rankose kaip sakoma tureciau, o is USA bais ilgai eina blush2.gif as zinok nekantri biggrin.gif
mmm paziurejau kainas tai gal atsisakysiu tos minties doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 02 lapkričio 2011 - 22:11
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 22:07)
o is USA bais ilgai eina  blush2.gif as zinok nekantri  biggrin.gif

is USA per ebay uzsakinejau pagrinda - 5d. ejo... uzsakinejau spalvas - va pirma spalva atejo per 2sav mirksiukas.gif nepasakyciau kad labai jau ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 22:07)

mmm paziurejau kainas tai gal atsisakysiu tos minties  doh.gif

nu va, pagaliau pamatei kodel labiau USa verta pirkt ir laukt tas 1,5-2 savaites biggrin.gif
O kada i UK varai ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 02, 22:16)
i nepasakyciau kad labai jau ilgai  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 22:20)
nu va, pagaliau pamatei kodel labiau USa verta pirkt ir laukt tas 1,5-2 savaites  biggrin.gif
O kada i UK varai ?  bigsmile.gif

nu teks drauge USA judinti, tegul padeda bigsmile.gif
i UK 22 islekiu wub.gif po triju metu bus smagu grizti pasisveciuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 18:48)
Kada tu eini į dailės seminarą? Reikes siandiena prisesti pasilakuoti tavo minėtus variantus:) nors ryt teks į nagavita vis tik važiuoti:)

Kitą savaitę, lapkričio 9d. ax.gif laukiu thumbup.gif

QUOTE(ritukas1 @ 2011 11 02, 19:56)
laba, pasakykite man nesuprantanciai, tai serija magic of aurora gelisho cia kaip tik blizgutis-pigmentas, ar ir kaip lakas, kazkaip susimaisiau as...ar gaunasi tiesiog labai sviesus pats vienas?

Taip ritukas, čia ta pati kolekcija, ją galima naudoti ir kaip spalvą ir kaip blizgutį.

QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 22:18)

Sutinku drinks_cheers.gif , kai aš jas pirkausi aš įsivaizdavau jog violetinė bus tokia pat ryški kaip ir mėlyna g.gif , bet yra kaip yra. Violetinė gerai žiūrisi ant vyno atspavių.

QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 23:07)
zinok man melynas jauciu vienas graziausiai ziurisi  blush2.gif

Pritariu, drinks_cheers.gif bet iš kitos pusės juk mums yra galbūt daug spalvų nelabai gražiu g.gif ir nelabai patinkančių, o klientas bigsmile.gif dievina mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kaaaaaaaaa nesikeikiant..geris tie lakai, alia vo prancuzo patirtis nepatiko biggrin.gif Viskas skysta,baltas galiukas per du kart,daug pezeliones , krapstymo..Isvada truksta igudziu,nes bio geli buvau pamegus labiau-jis tirshtesnis doh.gif Zodziu kas mate- sake labai grazu, o va manes kazkaip netenkina mano nagai biggrin.gif gal biski ilgio truksta g.gif Nu zodziu as kazkokiose dvejonese dabar del UV prancuzo ilgalaikio biggrin.gif
Gelish Sleek White + 2 Gelish sluoksniai Little Princess 4u.gif
Ir stai pirmas blynas mano biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 03, 19:57)
Na kaaaaaaaaa nesikeikiant..geris tie lakai, alia vo prancuzo patirtis nepatiko biggrin.gif Viskas skysta,baltas galiukas per du kart,daug pezeliones , krapstymo..Isvada truksta igudziu,nes bio geli buvau pamegus labiau-jis tirshtesnis doh.gif  Zodziu kas mate- sake labai grazu, o va manes kazkaip netenkina mano nagai biggrin.gif gal biski ilgio truksta g.gif  Nu zodziu as kazkokiose dvejonese dabar del UV prancuzo ilgalaikio biggrin.gif
Gelish Sleek White + 2 Gelish sluoksniai Little Princess 4u.gif
Ir stai pirmas blynas mano biggrin.gif
user posted image

Nebuk bambekle lotuliukas.gif man tai labai wub.gif tai vis tik pasiryžai vakar ar siandienai palikai? biggrin.gif
Beje, ta princese dejai ant balto viršaus? Nes aš dedu pirma rozine, o tik tada balta blush2.gif
Atsakyti
Panos, kurios dirbat ir su priauginimais ax.gif jus jei geli-laka dedat ant priauginti nagu... tai dedat ant nuslifuoto sluosnio? Ir ant virsaus is karto stikla? Ar dar geliu skaidriu viena sluoksni pratepat? ax.gif
Atsakyti