Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 11:23)
Tai tą 01363 aš ją turiu, bet aš kažkaip jos kaip blizgučio nepriskaičiau ji man kaip spalva ax.gif irgi labai myliu ją.
O iš tų naujų tai galiu pasakyti, kolkas 50 ant 50. Tiek mėlynos tiek violetinės po vienodai uždėjus, ir ant juodos ir vienas ir ant violetinės spalvos violetinį blizgutį. Na 50 ant 50.

na vadinas tada neprasoviau, nes emiau violetini..Daznai pagalvoju ar bus paklausa, bet jei sakai blizguciu sharkutes nori vistiek-tada liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 11:17)
Aš nepati rašausi klientus doh.gif , o administratorės rašo mirksiukas.gif , tai visada jei be manikiūro tai 1val.(nuiimti ir uždėti ir jei dar nori ir dailę), o jei su manikiūru tai 1,5 val., aš dirbu su UV lempa.
Būna  kad ir greičiau padarau tai tiesiog tada per tas laisvas kelias minutes kažką nuveikiu ar pavalgau ar šiaip ką padarau mirksiukas.gif

ta pati sistema pas mane 1h be manikiūro su manikiūriu 1,5 h drinks_cheers.gif pagal laik1 dirbame vienodai thumbup.gif
prancūzišką taip visados tepu du kartus plonai su vienu negražiai, o jei vienas storai sutrauks, bet niekados pranc. nesigauna vienas sluoksnis gražiai, reikia dviejų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 11:56)
Na taip , bet pas mus kainoraštyje nėra išskirta nuėmimo, na jei visai nori nusiimti ir nebesidėti tada taip 10lt., o jei tai kaip ir papildymas pavadinkim taip mirksiukas.gif tai nesiskaičiuoja nuėmimas, yra viena kaina kuri laikos visada tokia pati ar tu pirmą kartą užsidėjai ar 20 kartą, tik skiriasi jei su manikiūru daro.
P.s. Gal galėtumėte  blush2.gif rekomenduoti gražių blizgučių iš Harmony, aš turiu bigsmile.gif :
01367 Vegas Nights; 01353 June Bride; ir tas naujas 01600 ir 01601, bet gal dar kokį gražų pasakysit koks pas jus yra populiarus ax.gif , nes žiūriu klientės pradėjo blizgučių prašyti  mirksiukas.gif .

01367 Vegas Nights; 01353 June Bride šitas visas spalvas ir aš turiu tikrai gražios spalvytės
tik gaila dar Klaipėdos regionas neturi tų pigmentų, tai negaliu nieko padiskutuoti su jumis verysad.gif
kainos žiūriu tokios nuėmimo ir pas mane 10 lt jei daugiau nieko nesidaro
taip aš klientėm savom visados nuima su removeriu thumbup.gif ir neturiu problemų, tik kojoks naudoju iš nagavitos kažkokį pigesnį ten toks lyg tais po 13 lt g.gif tai tas nuo kojų tai irgi gerai nuima thumbup.gif , nes gaila ant kojų pirštų harmony remover verysad.gif

o kiek pas jus harmony lakavimas su manikiūru, mergaitės arba be manikiūro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 10:20)
rolleyes.gif  Aishkuma, man panasiai gaunas smile.gif
Tiesa arba  man vakar "geri"nagai pasitaike, arba su Gelisho remuveriu kazkaip trumpiau nagus laikyt reikia folgoje  blink.gif per 5 min ir viskas kuo graziausia nusieme  thumbup.gif  su acetonu uztrunka ilgiau  g.gif

man su Harmony tobulai nusiima, naudoju tik ji, nes su acetonu man kazkaip nzn nzn, nubalo ir nagai ir pirstu galai doh.gif issigandau ir daugiau nebenaudoju lotuliukas.gif o kaina nemaza, bet man jo nedaug reikia, ilgam uztenka, per metus du butelius isnaudojau tai manau visai normaliai rolleyes.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 10:56)
P.s. Gal galėtumėte  blush2.gif rekomenduoti gražių blizgučių iš Harmony, aš turiu bigsmile.gif :
01367 Vegas Nights; 01353 June Bride; ir tas naujas 01600 ir 01601, bet gal dar kokį gražų pasakysit koks pas jus yra populiarus ax.gif , nes žiūriu klientės pradėjo blizgučių prašyti  mirksiukas.gif .

pas mane water field labai einamas thumbup.gif baltas stambus blizgutis rolleyes.gif

manikiuras +lakavimas iki 1.5 val, o tik lakavimas kaip kada isvis trumpai uztrunka. Prancuza darau visada tik viena sluoksni balto ir labai liuks gaunasi rolleyes.gif

Savaitgali lakavausi melynu pigmentu, tik jo tris sluoksnius dejau, veliau ikelsiu foto, man patiko, bet dar ir pasipeckeliojau Uksnes ikvepta si bei ta, tai isvis puikiai, is arti gal nera labai dailiai, nes 1 val nakties nagus tvarkiausi, bet bendram vaizde laaabai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 12:05)

Savaitgali lakavausi melynu pigmentu, tik jo tris sluoksnius dejau, veliau ikelsiu foto, man patiko, bet dar ir pasipeckeliojau Uksnes ikvepta si bei ta, tai isvis puikiai, is arti gal nera labai dailiai, nes 1 val nakties nagus tvarkiausi, bet bendram vaizde laaabai man  wub.gif

bigsmile.gif Lauksim vaizdu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Indrushka,2011 11 02, 13:05]
man su Harmony tobulai nusiima, naudoju tik ji, nes su acetonu man kazkaip nzn nzn, nubalo ir nagai ir pirstu galai doh.gif issigandau ir daugiau nebenaudoju lotuliukas.gif o kaina nemaza, bet man jo nedaug reikia, ilgam uztenka, per metus du butelius isnaudojau tai manau visai normaliai rolleyes.gif
sakes kaip jums taip mažai jo sunaudojate g.gif aš jau 3 dideles bonkes ir dvi mažytes ax.gif šiandien vien turėtų atvežti verysad.gif

taip aš irgi už harmony remover, nepatinka, man aplamai nieko maišyti , stengiuosi dirbti , kaip priklauso
bet yra merginų taupančių savo pinigus klienčių sąskaita ir jos deda paprastus tuos acetonus, o klientai tai nežino su kuo čia reikia nuimti, o kad nagus išsausina tas paprastas acetonas verysad.gif

aš nieko netaupau ir viską pasakau klientėms , todėl ir žino už ką ir kiek moka ir lieka patenkintos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 02 lapkričio 2011 - 13:18
[quote=inga_,2011 11 02, 12:58]o kiek pas jus harmony lakavimas su manikiūru, mergaitės arba be manikiūro? g.gif
[/quote]

Pas mus salone be manikiūro 40lt. su manikiūru 70lt.

[quote=Indrushka,2011 11 02, 13:05]man su Harmony tobulai nusiima, naudoju tik ji, nes su acetonu man kazkaip nzn nzn, nubalo ir nagai ir pirstu galai  doh.gif issigandau ir daugiau nebenaudoju  lotuliukas.gif o kaina nemaza, bet man jo nedaug reikia, ilgam uztenka, per metus du butelius isnaudojau tai manau visai normaliai  rolleyes.gif
pas mane water field labai einamas  thumbup.gif baltas stambus blizgutis  rolleyes.gif

Labai nedaug išnaudojai schmoll.gif , man tai nžn kiek išsinaudotų doh.gif nes kas val. pusantros lakavimai ilgalaikiai ir taip kas antrą dieną nuo 10 iki 21 val.

Indrushka
Savaitgali lakavausi melynu pigmentu, tik jo tris sluoksnius dejau, veliau ikelsiu foto, man patiko, bet dar ir pasipeckeliojau Uksnes ikvepta si bei ta, tai isvis puikiai, is arti gal nera labai dailiai, nes 1 val nakties nagus tvarkiausi, bet bendram vaizde laaabai man 

Aga lauksim vaizdelių, o aš šiandien na va katik praktiškai buvau Nagavitoj tai pasižiūrėjau naujų idėjų(na bent man nematytų, gal kas jau ir matė) ant mėlyno pigmento uždėta vienu sluoksniu raudona ta kur meta į vyšninį atspalvį(jei neklystu 01369) gerai atrodo thumbup.gif ir dar ant mėlyno vienu plonu sluoksniu juoda uždėta irgi gerai atrodo.

[quote=inga_,2011 11 02, 14:17]taip aš irgi už harmony remover, nepatinka, man aplamai nieko maišyti , stengiuosi dirbti , kaip priklauso
bet yra merginų taupančių savo pinigus klienčių sąskaita ir jos deda paprastus tuos acetonus, o klientai tai nežino su kuo čia reikia nuimti, o kad nagus išsausina tas paprastas acetonas verysad.gif

aš nieko netaupau ir viską pasakau klientėms , todėl ir žino už  ką ir kiek moka ir lieka  patenkintos smile.gif  4u.gif
[/quote]

Teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 02 lapkričio 2011 - 14:24
as turbut esu is tu zmoniu, kur megstu kokybe ir stengiuosi pati taip daryti rolleyes.gif Netaupau priemonems, nes pagalvoju vis tik jei imu pinigus tai ir turiu duoti kokybe, o ne beleka.
Zinau, kad yra kur daro manikiurus uz 10-15 litu, gelini lakavima ir uz 20 ir 30 lt, bet nezinia su kokiom priemonem ir t.t. As naudoju kokybiskus kremus, kokybiskus lakus ir t.t. kodel as turiu imti uz tai kapeikas, nepatinka, na tegul, juk visoms meistrems reikia uzsidirbti rolleyes.gif
Del nuemejo, na nezinau, kazkaip as jo daug neisnaudoju, nagas neplaukia tame skystyje, va dabar jau trecia buteli pirksiu.
Ingeborgita, pas mane ir klienciu nera tiek, kad i diena 5 ar daugiau butu blush2.gif
nu ka mano menas biggrin.gif kazkokia neryski foto su telefonu, daile irgi nelabai kruopsti, ale nesu as didele dailes profesionale smile.gif Spalva tiksliausiai gavosi dienos sviesoj rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 17:13)

bigsmile.gif bigsmile.gif aaaaa koks ryshkumas koks blizgumas....... suuuper wub.gif primena ziema ir puga ant nagu, tokie zieminiai nagai thumbup.gif Kiek cia sakei sluoksniu rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 lapkričio 2011 - 17:17
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 17:16)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  aaaaa koks ryshkumas koks blizgumas....... suuuper  wub.gif  primena ziema ir puga ant nagu, tokie zieminiai nagai  thumbup.gif Kiek cia sakei sluoksniu rolleyes.gif ?

Nuuu man su daile toli iki Uksnes, ale kaip pirmas blynas ir dar pirma valanda nakties manau visai neblogai lotuliukas.gif o sluoksniu 3 melynojo, beje daile su baltu harmony lakiuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 18:21)
Nuuu man su daile toli iki Uksnes, ale kaip pirmas blynas ir dar pirma valanda nakties manau visai neblogai  lotuliukas.gif  o sluoksniu 3 melynojo, beje daile su baltu harmony lakiuku  rolleyes.gif

Labai gražu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 02, 17:21)
Nuuu man su daile toli iki Uksnes, ale kaip pirmas blynas ir dar pirma valanda nakties manau visai neblogai  lotuliukas.gif  o sluoksniu 3 melynojo, beje daile su baltu harmony lakiuku  rolleyes.gif

g.gif O idomu jeigu ta kita violetini 3 sluoksniais, kas per blynas gautusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 18:28)
g.gif  O idomu jeigu ta kita violetini 3 sluoksniais, kas per blynas gautusi rolleyes.gif

Šviesus gaunasi ax.gif (nr.1)
user posted image
Aš dar vienai klientei uždėjau jos pageidavimu 01353 June Bride thumbup.gif
Atsakyti