[quote=inga_,2011 11 02, 12:58]o kiek pas jus harmony lakavimas su manikiūru, mergaitės arba be manikiūro?
[/quote]
Pas mus salone be manikiūro
40lt. su manikiūru
70lt.
[quote=Indrushka,2011 11 02, 13:05]man su Harmony tobulai nusiima, naudoju tik ji, nes su acetonu man kazkaip nzn nzn, nubalo ir nagai ir pirstu galai
issigandau ir daugiau nebenaudoju
o kaina nemaza, bet man jo nedaug reikia, ilgam uztenka, per metus du butelius isnaudojau tai manau visai normaliai
pas mane water field labai einamas
baltas stambus blizgutis
Labai nedaug išnaudojai
, man tai nžn kiek išsinaudotų
nes kas val. pusantros lakavimai ilgalaikiai ir taip kas antrą dieną nuo 10 iki 21 val.
Indrushka
Savaitgali lakavausi melynu pigmentu, tik jo tris sluoksnius dejau, veliau ikelsiu foto, man patiko, bet dar ir pasipeckeliojau Uksnes ikvepta si bei ta, tai isvis puikiai, is arti gal nera labai dailiai, nes 1 val nakties nagus tvarkiausi, bet bendram vaizde laaabai man
Aga lauksim vaizdelių, o aš šiandien na va katik praktiškai buvau Nagavitoj tai pasižiūrėjau naujų idėjų(na bent man nematytų, gal kas jau ir matė) ant mėlyno pigmento uždėta vienu sluoksniu raudona ta kur meta į vyšninį atspalvį(jei neklystu 01369) gerai atrodo
ir dar ant mėlyno vienu plonu sluoksniu juoda uždėta irgi gerai atrodo.
[quote=inga_,2011 11 02, 14:17]taip aš irgi už harmony remover, nepatinka, man aplamai nieko maišyti , stengiuosi dirbti , kaip priklauso
bet yra merginų taupančių savo pinigus klienčių sąskaita ir jos deda paprastus tuos acetonus, o klientai tai nežino su kuo čia reikia nuimti, o kad nagus išsausina tas paprastas acetonas
aš nieko netaupau ir viską pasakau klientėms , todėl ir žino už ką ir kiek moka ir lieka patenkintos
[/quote]
Teisingai