Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(LAILA @ 2011 10 31, 23:30)
Mergaites, gal netycia kuri noretu/turetu parduoti Harmony baze ir balta spalva, noriu pabandimui, gali buti nauduoti.
Siaip dirbu su IBD gelac, nu ka galiu pasakyti, tikrai nesilaiko 3 sav. Gal dar nuo nagu priklauso, bet buna, kad ir po 5-6 dienu pradeda luptis nuo galiuku sad.gif Tai galvoju, gal pakeitus baze pasikeistu situacija, o gal cia as jau ka ne taip darau, nors jau isbandziau ivairius budus, i lipnuma nevaliau, ir valiau, ir ilgiau lempoj laikiau, ir baze visai plonai uztepdavau, paimdavau visai kita teptuka, nes su tuo is buteliuko nesigaudavo taip plonai padengti, nu vienu zodziu, noriu dabar su Harmoni baze isbandyti, gal pasikeistu situacija.

taip, LAILA, jūs viską gerai darote , nepergyvenkite, taip jums reiktų pakeisti tik base fundeišeną dėti HARMONY, jis geriau susiriša su natūraliu nagu,o ibd geliai-lakai jau savo tekstūra yra tirštesni, reikia išmokti juos tepti, labai plonais sluoksniukais, čia reikia su ibd atidžiau išmokti dirbti smile.gif smile.gif
dėl laikymo ibd ir savo reklamoje pristato , kad jų laikymas 14 d. tad natūralu, be to jie ir pigesni šiek tiek negu Harmony
ir dėl laikymo, žinoma jei nagučiai silpnesni nuo galiuko ir ibd greičiau nueina nuo galiuko, todėl, kad jau pats lakas-gelis tirštesnis, o harmony jie labiau susiriša tarpusavyje, bet ir tai reikia žiūrėti kokia būklė nagučių
aš visados pasižiūriu į klienčių nagučius ir tada pasiūlau, nes kartais matau, kad pvz koks emalinis nelaikys, tada siūlau su blizgučiu ir pasakau, kokia būklė ir kiek gali tikėtis laikymo ax.gif žiūriu patenkintos lieka ir atėjusios sako, jo taip sakėte, kad lupsis pirmas nagas, tas kuris sakote jūs pasakėte, nes aš matau , jei jis nusisluoksiavęęs, gi jis nelaikys , kaip ir kiti 9 nagučiai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 01, 11:33)
Parasyta kad akriliniai dazai, nereikia laikyti jokioj lempoj.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
cool.gif Na kaaa..sulaukiau savo prancuzishko rinkinio pagaliau biggrin.gif Blemberis jau koks gelish "Little Princesses" skystas...Atspalvis zinoma laaabai grazus,toks svelniai rausvas vos vos, balkshvas,toks super svaros ispudis biggrin.gif aciu rekomendavusioms wub.gif O balta kolkas tik pasimeginau-tai perbraukus jis man kazkodel neatrodo gana ryshkus, gal reiktu per du kart , arba storiau siek tiek tept g.gif Nu zodz praktikuosimes dabartes cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 lapkričio 2011 - 21:11
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 01, 22:11)
cool.gif Na kaaa..sulaukiau savo prancuzishko rinkinio pagaliau  biggrin.gif  Blemberis jau koks gelish "Little Princesses" skystas...Atspalvis zinoma laaabai grazus,toks svelniai rausvas vos vos, balkshvas,toks super svaros ispudis biggrin.gif aciu rekomendavusioms wub.gif O balta kolkas tik pasimeginau-tai perbraukus jis man kazkodel neatrodo gana ryshkus, gal reiktu per du kart , arba storiau siek tiek tept  g.gif Nu zodz praktikuosimes dabartes  cool.gif

Tai smagu drinks_cheers.gif jog pagaliau sulaukei mirksiukas.gif Tai db bus prancūzų metas biggrin.gif .
Jos visos kai naujos būna šiektiek skystesnės, o vėliau susitvarko mirksiukas.gif . Man labai labai labai patinka ta "Little Princesses" spalva, ji super thumbup.gif ji graži ir viena ir su prancuzišku ir su blizgučiu. O kas liečia baltą tai su ja atsargiau, nes ji savyje turi labai daug pigmento tai megėja trauktis, ją geriau tepti dviem plonais sluoksniais nei vienu storesniu, nes tikrai ji susigarbanos mirksiukas.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 09:59)
Tai smagu  drinks_cheers.gif jog pagaliau sulaukei mirksiukas.gif  Tai db bus prancūzų metas biggrin.gif .
Jos visos kai naujos būna šiektiek skystesnės, o vėliau susitvarko mirksiukas.gif . Man labai labai labai patinka ta "Little Princesses" spalva, ji super thumbup.gif ji graži ir viena ir su prancuzišku ir su blizgučiu. O kas liečia baltą tai su ja atsargiau, nes ji savyje turi labai daug pigmento tai megėja trauktis, ją geriau tepti dviem plonais sluoksniais nei vienu storesniu, nes tikrai ji susigarbanos mirksiukas.gif  blush2.gif .

drinks_cheers.gif mhm lakavau ja vakar viena su blizgiu ant virhaus- dailu,svaru-taip nekalta biggrin.gif O tai kiek tada uzima prancuza jum nulakuot jei po2kart cackintis tepliojant? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 11:12)
drinks_cheers.gif  mhm lakavau ja vakar viena su blizgiu ant virhaus- dailu,svaru-taip nekalta biggrin.gif O tai kiek tada uzima prancuza jum nulakuot jei po2kart cackintis tepliojant? unsure.gif

Aš nepati rašausi klientus doh.gif , o administratorės rašo mirksiukas.gif , tai visada jei be manikiūro tai 1val.(nuiimti ir uždėti ir jei dar nori ir dailę), o jei su manikiūru tai 1,5 val., aš dirbu su UV lempa.
Būna kad ir greičiau padarau tai tiesiog tada per tas laisvas kelias minutes kažką nuveikiu ar pavalgau ar šiaip ką padarau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 10:17)
Aš nepati rašausi klientus doh.gif , o administratorės rašo mirksiukas.gif , tai visada jei be manikiūro tai 1val.(nuiimti ir uždėti ir jei dar nori ir dailę), o jei su manikiūru tai 1,5 val., aš dirbu su UV lempa.
Būna  kad ir greičiau padarau tai tiesiog tada per tas laisvas kelias minutes kažką nuveikiu ar pavalgau ar šiaip ką padarau mirksiukas.gif

rolleyes.gif Aishkuma, man panasiai gaunas smile.gif
Tiesa arba man vakar "geri"nagai pasitaike, arba su Gelisho remuveriu kazkaip trumpiau nagus laikyt reikia folgoje blink.gif per 5 min ir viskas kuo graziausia nusieme thumbup.gif su acetonu uztrunka ilgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 11:20)
rolleyes.gif  Aishkuma, man panasiai gaunas smile.gif
Tiesa arba  man vakar "geri"nagai pasitaike, arba su Gelisho remuveriu kazkaip trumpiau nagus laikyt reikia folgoje  blink.gif per 5 min ir viskas kuo graziausia nusieme  thumbup.gif  su acetonu uztrunka ilgiau  g.gif

Aga aš irgi vakar pastebėjau, puse dienos su sacetonu nuiiminėjau , o vakare kolegei tvarkiau nagučius tai sakau ai paiimsiu ta removerį harmony, tai pas ją buvo raudona spalva tai tikrai po keliu minučių kuo puikiausiai nusiemė. Aš irgi pastebėjau. Bet kaip jis brangu gaunasi, siaubas. O įdomu jeigu siųstis, kiek kainuotu, nes aš db tiksliai nepamenu kiek Nagavitoj ta didelė banke ar 50 ar 70lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 10:24)
Aga aš irgi vakar pastebėjau, puse dienos su sacetonu nuiiminėjau , o vakare kolegei tvarkiau nagučius tai sakau ai paiimsiu ta removerį harmony, tai pas ją buvo raudona spalva tai tikrai po keliu minučių kuo puikiausiai nusiemė. Aš irgi pastebėjau. Bet kaip jis brangu gaunasi, siaubas.  O įdomu jeigu siųstis, kiek kainuotu, nes aš db tiksliai nepamenu kiek Nagavitoj ta didelė banke ar 50 ar 70lt. doh.gif

Na neveltui poto nuemimas nagu kainuoja 10lt...todel va , kad atsipirktu kazkiek.Nepamenu as ir Nagavitos kainu ax.gif siunciausi maza pasibandyt.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 11:40)
Na neveltui poto nuemimas nagu kainuoja 10lt...todel va , kad atsipirktu kazkiek.Nepamenu as ir Nagavitos kainu ax.gif  siunciausi maza pasibandyt.

Na taip , bet pas mus kainoraštyje nėra išskirta nuėmimo, na jei visai nori nusiimti ir nebesidėti tada taip 10lt., o jei tai kaip ir papildymas pavadinkim taip mirksiukas.gif tai nesiskaičiuoja nuėmimas, yra viena kaina kuri laikos visada tokia pati ar tu pirmą kartą užsidėjai ar 20 kartą, tik skiriasi jei su manikiūru daro.

P.s. Gal galėtumėte blush2.gif rekomenduoti gražių blizgučių iš Harmony, aš turiu bigsmile.gif :
01367 Vegas Nights; 01353 June Bride; ir tas naujas 01600 ir 01601, bet gal dar kokį gražų pasakysit koks pas jus yra populiarus ax.gif , nes žiūriu klientės pradėjo blizgučių prašyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 02 lapkričio 2011 - 11:06
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 02, 10:56)
Na taip , bet pas mus kainoraštyje nėra išskirta nuėmimo, na jei visai nori nusiimti ir nebesidėti tada taip 10lt., o jei tai kaip ir papildymas pavadinkim taip mirksiukas.gif tai nesiskaičiuoja nuėmimas, yra viena kaina kuri laikos visada tokia pati ar tu pirmą kartą užsidėjai ar 20 kartą, tik skiriasi jei su manikiūru daro.
P.s. Gal galėtumėte  blush2.gif rekomenduoti gražių blizgučių iš Harmony, aš turiu bigsmile.gif :
01367 Vegas Nights; 01353 June Bride; ir tas naujas 01600 ir 01601, bet gal dar kokį gražų pasakysit koks pas jus yra populiarus ax.gif , nes žiūriu klientės pradėjo blizgučių prašyti  mirksiukas.gif .

Na manishkis pats pats pats 100kart minejau- tai 01363-good-gossip , pats ainamiausias ir mylimiausiais blizgalas thumbup.gif
O is tavu melyno ir violetinio, kuris paklausesnis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 lapkričio 2011 - 11:15
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 02, 12:13)
Na manishkis pats pats pats 100kart minejau- tai 01363-good-gossip , pats ainamiausias ir mylimiausiais blizgalas thumbup.gif
O is tavu melyno ir violetinio, kuris paklausesnis? rolleyes.gif

Tai tą 01363 aš ją turiu, bet aš kažkaip jos kaip blizgučio nepriskaičiau ji man kaip spalva ax.gif irgi labai myliu ją.
O iš tų naujų tai galiu pasakyti, kolkas 50 ant 50. Tiek mėlynos tiek violetinės po vienodai uždėjus, ir ant juodos ir vienas ir ant violetinės spalvos violetinį blizgutį. Na 50 ant 50.
Atsakyti