Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 30, 16:46)
o gal kas bande atvikstini varianta?  bazė ir topas yra IBD  , o spalva dedama Harmony gelish rolleyes.gif

kai išbandysiu, būtinai parašysiu wink.gif

QUOTE(ggrass @ 2011 10 30, 17:44)
aciu
Papildyta:
aciu visoms atsakiusioms del lempu, reiks ismokt is e-bay siustis smile.gif o tai vis per tarpininkes tekdavo...

SM forumo pačiame temų gale yra "Internetinės parduotuvės", ten yra tema "Apsiperkame ebay patys" ir ten viskas yra labai išsamiai išaiškinta kaip ką daryti norint pačiai pirktis ebay 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kuo jūs paišote ant nagučių????? g.gif
Atsakyti
Laba,
kazkur skaiciau, kad Vilniuje kazkuriam turguje kazkokiam kioskelyje yra pigiau geliu laku, bet dabar nerandu kas ir kada rase. parasykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 30, 17:46)
o gal kas bande atvikstini varianta?  bazė ir topas yra IBD  , o spalva dedama Harmony gelish rolleyes.gif

aš nebandžiau, bet sakė, kad blogiau laiko, nes ibd base-pagrindas silpnesnis yra sukibimas, ne jie ibd ir reklamoje rašo, kad jų lakavimai laiko tik 14 d.d
taip sakė man vadybininkė g.gif aš tikiu ja, nes taip jai pasidalina apie laikymus kitos manikiūrininkės info
man taip pat harmony vis dėl to lyderiai ir tiek, bet čia kaip kažkuri narė rašė, pripratimo reikalas, sutinku smile.gif
aš pabandžiau tris firmas ir dirbu su farmony, o pabandyti reikia kelių, kad pajustumėte tekstūrą, lailymą ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

aš norėjau pasidalinti savo pastebėjimais ax.gif
Dabar kai šaltesnis laikas tirpinu Gelishą folijoje. Anksčiau tuose antpirščiuose, kai juose tirpinau niekada nesakydavau klientei jog nusiplautų rankas su muilu(jei nesidaro manikiūro) ir laikydavo super thumbup.gif , o db pastebėjau jog jei nenusiplauna po folijos tirpinimo tai šiektiek nutraukia fundaišoną nuo nago galiuko ir odelių, o jei nusiplauna tai super thumbup.gif . Nors per apmokymus aiškino jog nereikia plautis rankų, kaip pvz. po bio gelio.
Kaip Jūs darote? Ir ar pastebėjote tokį reikaliuką bigsmile.gif blush2.gif mirksiukas.gif ?
Atsakyti
aš visados su folija darau, nes man neaptiko tie antpirščiai iš nagavitos, bet nepastebėjau, kad po folijos iš kart darant po fundeišeno sutrauktų g.gif gal storiau fundeišeną papraščiausiai užtepėte, ne? g.gif
tik manyra po fundeišeno sutraukę laką-gelį, nes datydama manikiūrą dar odeles, kutikulus pamaitindavauir jei kur daugiau kliūdavo ir gi turėjau bėdos doh.gif , o dabar iš vis manikiūrą darau be jokių papildomų priedų, kad nesukeltų riebalavimąsi.
keista g.gif gi folija neduoda riebalo schmoll.gif
o , kad rankas nusiplauti, reiks nusiųsti, kurios nesidaro manikiūro smile.gif
aš tai nuėmusi, gerai vėl pašiaušiu ir nupoliruoju ir tada gerai nuvalau dulkes ir cleanseriu nuvalau ir tada fundeišenas.
na įdomu ką kitos merginos nuspręs mirksiukas.gif pakomentuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute919 @ 2011 10 30, 21:16)
Merginos, o kuo jūs paišote ant nagučių?????  g.gif

akriliniai dazais mirksiukas.gif

QUOTE(inga_ @ 2011 10 31, 18:20)
......................
aš tai nuėmusi, gerai vėl pašiaušiu ir nupoliruoju ir tada gerai nuvalau dulkes ir cleanseriu nuvalau ir tada fundeišenas............

drinks_cheers.gif as ir taip pat darau visad ir nieks nesitraukia schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Pentarda,2011 10 31, 17:32]
akriliniai dazais mirksiukas.gif

O tokie tinka? http://www.ebay.com/...#ht_1624wt_1189
Juos reikia po lempa dziovinti? Ar ne?
Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 30, 21:16)
aš pabandžiau tris firmas ir dirbu su farmony, o pabandyti reikia kelių, kad pajustumėte tekstūrą, lailymą ir t.t 4u.gif

drinks_cheers.gif aš taip ir darysiu. Savo Harmony pardaviau, tai bandysiu dabar IBD bazę ir topą. Jei IBD pasirodys niekam tikęs, reikės grįžti prie Harmony. O dėl laikymo, tai man maksimumas yra 14 dienų, net kokią 12 dieną jau norisi nusiimti, nes labai nagai nuauga verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, gal netycia kuri noretu/turetu parduoti Harmony baze ir balta spalva, noriu pabandimui, gali buti nauduoti.
Siaip dirbu su IBD gelac, nu ka galiu pasakyti, tikrai nesilaiko 3 sav. Gal dar nuo nagu priklauso, bet buna, kad ir po 5-6 dienu pradeda luptis nuo galiuku sad.gif Tai galvoju, gal pakeitus baze pasikeistu situacija, o gal cia as jau ka ne taip darau, nors jau isbandziau ivairius budus, i lipnuma nevaliau, ir valiau, ir ilgiau lempoj laikiau, ir baze visai plonai uztepdavau, paimdavau visai kita teptuka, nes su tuo is buteliuko nesigaudavo taip plonai padengti, nu vienu zodziu, noriu dabar su Harmoni baze isbandyti, gal pasikeistu situacija.
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 30, 10:26)
tai reikėjo pirkti iš tokio pardavėjo, kur rozetės kaištukas europietiškas...  ax.gif

jei kam aktualu, va čia radau neblogą variantą. Anksčiau jis į Lietuvą siųsdavo tik kai kurias prekes, lempų nesiųsdavo. Dabar jau ir lempas siunčia http://stores.ebay.c...;_sid=898323748

as ir nusipirkau europietiska, viskas tvarkoj, o pirkau taip pat is kiniecio, bet per tarpininke, ir kai dolerio kursas buvo auksciausias dabar buciau pigiau nusipirkus doh.gif 4u.gif bet as apie ta kaistuka kalbu kur mergina nuoroda ikele ten netinkamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute919 @ 2011 10 31, 22:04)

akriliniai dazais  mirksiukas.gif

O tokie tinka? http://www.ebay.com/...#ht_1624wt_1189
Juos reikia po lempa dziovinti? Ar ne?
Ačiū labai  smile.gif

Parasyta kad akriliniai dazai, nereikia laikyti jokioj lempoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 lapkričio 2011 - 10:33