Labas vakaras,
ar galetu man kas nors atsakyti, ar pakanka 9 W lempos? Ar visos besilankuojancios dirba su galingesnem?
Labai gundausi susipirkt viska ir pati lakuotis, nes zinau, kad padarysiu gerai
QUOTE(fancy @ 2011 09 28, 21:01)
Labas vakaras,
ar galetu man kas nors atsakyti, ar pakanka 9 W lempos? Ar visos besilankuojancios dirba su galingesnem?
aš su 36 W
QUOTE(fancy @ 2011 09 28, 20:01)
Labas vakaras,
as dirbu su 36W, bet kazkuri yra sakiusi, kad 9 uztenka
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 28, 21:15)
as dirbu su 36W, bet kazkuri yra sakiusi, kad 9 uztenka
Aciu o gal kazkas esat paskaiciave kokia suma susidaro pradini rinkinuka (kokybiskesniu priemoniu) susiprkt? Pradedant nuo vienos spalvos
QUOTE(fancy @ 2011 09 28, 20:32)
Aciu o gal kazkas esat paskaiciave kokia suma susidaro pradini rinkinuka (kokybiskesniu priemoniu) susiprkt? Pradedant nuo vienos spalvos
+- 500 jei tik pradinis
''fundation''
spalva
topas
lempa
nuriebalintojas
nuemejas
QUOTE(Morgan @ 2011 09 27, 18:09)
Jolkuce,as jau seniai ziuriu i ta june bride,bet net nepagalvojau kad taip jis graziai realiai atrodo
Papildyta:
CIA INFO NAUJAI UZEJUSIOM
Ilgalaikis lakavimas geliniu laku IDEALUS MANIKIŪRAS 3-4 savaites!
Daugiau jokio sugadinto manikiūro, nutrupėjusio nagų lako, įplyšusių ir lūžinėjančių nagų!
TECHNOLOGIJA
Tai naujausia UV technologija;
Plonas sluoksnis lako saugo ir stiprina nago plokštelę;
Lakas išlieka iki 3-5 savaičių;
Nagas nepraranda lankstumo;
UV lempos užtikrina itin greitą džiovinimą - iš karto po procedūros nebereikės saugoti nagų, kad nesusigadintų!
Nagai nepraranda blizgesio.
Papildyta:
CIA INFO NAUJAI UZEJUSIOM
Ilgalaikis lakavimas geliniu laku IDEALUS MANIKIŪRAS 3-4 savaites!
Daugiau jokio sugadinto manikiūro, nutrupėjusio nagų lako, įplyšusių ir lūžinėjančių nagų!
TECHNOLOGIJA
Tai naujausia UV technologija;
Plonas sluoksnis lako saugo ir stiprina nago plokštelę;
Lakas išlieka iki 3-5 savaičių;
Nagas nepraranda lankstumo;
UV lempos užtikrina itin greitą džiovinimą - iš karto po procedūros nebereikės saugoti nagų, kad nesusigadintų!
Nagai nepraranda blizgesio.
Na mes salone sakome kad 2 sav.Tai kad lakas laikosi 5 savaites,pagalvoti reikia kaip jis atrodo atauges.Jei lakas ryskus,rekomenduociau keisti po 2 sav,jei auga letai po 3.O seip man labai patinka sitas ilgalaikis efektas,dirbam su CND Shellac
Tik dar idomu,man del 2 punkto,kad jis stiprina...kol ant nago taip.Deja nuemus laka,nagas labai jautrus ir issausejas.
QUOTE(rubija @ 2011 09 28, 22:22)
Na mes salone sakome kad 2 sav.Tai kad lakas laikosi 5 savaites,pagalvoti reikia kaip jis atrodo atauges.Jei lakas ryskus,rekomenduociau keisti po 2 sav,jei auga letai po 3.O seip man labai patinka sitas ilgalaikis efektas,dirbam su CND Shellac
Tik dar idomu,man del 2 punkto,kad jis stiprina...kol ant nago taip.Deja nuemus laka,nagas labai jautrus ir issausejas.
Tai gal jus nagą labai siausiat pries lakavima ir nuimant laka? Nzn mano, kad labai jautrus ar ploni nagai butų nepastebejau Jei klientes nenusilupa lako pačios tai nagai tikrai sutvirteja, daug geriau auga ir pan
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 28, 23:42)
Tai gal jus nagą labai siausiat pries lakavima ir nuimant laka? Nzn mano, kad labai jautrus ar ploni nagai butų nepastebejau Jei klientes nenusilupa lako pačios tai nagai tikrai sutvirteja, daug geriau auga ir pan
Mus kaip apmokino,tai nago siausti is vis neleido.As pati buna pasilakuoju,tai tikrai jautrus.
QUOTE(rubija @ 2011 09 28, 23:22)
Na mano klientės teigia,jog vienoms liko toks pats nagutis koks ir buvo tikrai nei ten silpnesnis nei ten jautresnis, o kitos teigia jog anaiptol sustiprėjo, sutvirtėjo.
Na kad bent jau Gelish'as besisluoksniavimo nesutvarko tai tikrai.
*mergaitės na žinokite neįveikiama man ta juoda spalva(gelisho-black shadow) ir viskas.
O gali būti jog kažkas negerai pačiai spalvai?Gal ji brokuota?
Na traukia man ja nuo odelių ir nago galiuko nu niekaip nesuprantu. Su kitom spalvom nieko neatsitinka......
Nesuprantu...
QUOTE(fancy @ 2011 09 28, 21:01)
Labas vakaras,
As turiu 9W lempa, tai mano nuommuone viskas gavosi gerai ir su ja, jau antra sav. lakas vis dar laikosi. Uzsisakius ir 36W esu lempa, tik vis neatkeliauja dar