Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Indrushka @ 2011 10 27, 21:32)

Jolkiau čia 26 spalva ane? Ji ant kitu žinok neblogai ziurisi, priduoda blizguciu ar kaip sakai holigrafiskumo

jo, ji su prancuzu dar man visai nieko, o va kazkaip ant kokiu raudonesniu- tai man nelabai..kazkaip susimakaluoja ir gaunas shuduva, o ne gryna spalva g.gif O ant kokiu rekomenduotum daugiau det? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 27, 20:36)
jo, ji su prancuzu dar man visai nieko, o va kazkaip ant kokiu raudonesniu- tai man nelabai..kazkaip susimakaluoja ir gaunas shuduva, o ne gryna spalva g.gif  O ant kokiu rekomenduotum daugiau det? rolleyes.gif

siandiena kaip tik su grupioke apie sita spalva diskutavom, nes as emiau 27 kazkada o ji 26 tai sake ja deda ant 36 berods jei neklystu ir ant 30 tai visai neblogai gaunasi. As jos neturiu tai sunku ka ir pasakyti, man ji per sviesi pasirode, nedenge visai. As panasia tik labiau i gelsvuma turiu, sita 26 labiau i ruzavuma bigsmile.gif
Pabandziau siandiena ta aurora melyna, pavyzdukus pasidariau, tai man viena pati ji graziausia, na gal dar ant juodos ziuresis, bet siaip nzn nzn, geriau jauciu buciau kokia spalva pasiemusi, vis apie 29 svaigstu ir nzn ar reikia man jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 27, 21:54)
siandiena kaip tik su grupioke apie sita spalva diskutavom, nes as emiau 27 kazkada o ji 26 tai sake ja deda ant 36 berods jei neklystu ir ant 30 tai visai neblogai gaunasi. As jos neturiu tai sunku ka ir pasakyti, man ji per sviesi pasirode, nedenge visai. As panasia tik labiau i gelsvuma turiu, sita 26 labiau i ruzavuma bigsmile.gif
Pabandziau siandiena ta aurora melyna, pavyzdukus pasidariau, tai man viena pati ji graziausia, na gal dar ant juodos ziuresis, bet siaip nzn nzn, geriau jauciu buciau kokia spalva pasiemusi, vis apie 29 svaigstu ir nzn ar reikia man jos  doh.gif

rolleyes.gif Nu reiks isbandyt...as savo auroros dar nesulaukiu vis verysad.gif Nu nieko, da savaite atkentet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 27, 21:04)
rolleyes.gif Nu reiks isbandyt...as savo auroros dar nesulaukiu vis  verysad.gif  Nu nieko, da savaite atkentet biggrin.gif

kokias emei aurorines? jau speju violetine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 27, 22:21)
kokias emei aurorines? jau speju violetine biggrin.gif

Tai jau rasiau gi anksciau, kad butent violetava biggrin.gif nes turiu daugiau violetinio atspalvio spalvu- tai man melynas ar koks kitas nelabai but i tema hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 27, 19:32)
as naudoju va sitokias-rulone, pirkau Krinonoje
user posted image

geras, šitos vadinasi vinilinės , geras, aš galvojau, kad kitos kokios, taip aš ir gi jas naudojų daug metų, bet ne visų firmų jos yra geros., kitos suyra labai greit, kai pamačiau , net juoka suėmė biggrin.gif aš jas paprastom sevetėlėm vadinu, net nežinojau, kad jos vinilinės g.gif reiks paklaust vadybininkės kaip pas juos sąskaitose užvadina jas g.gif pati net nepastėjau, kaip man sąskaitoje užrašyte ax.gif reiks atkreipt dėmesį smile.gif
Atsakyti
laba vakareli, kur perkate lempas ir kiek mazdaug jos kainuoja? asmeniniam naudojimui. aciu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

koks skirtumas tarp situ dvieju? g.gif Nes uzrasas ant ju kitoks g.gif

user posted image --- user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 27, 21:26)
Jeigu kalbi apie gelish baze-tai ji nuvaloma po istraukimo is lempos  mirksiukas.gif  As asmenishkai megeja ne serveteliu, o poroloniniu kempineliu ..susikarpau kvadraciukais, ir nei man jokiu plaukuciu velias nei ka.. thumbup.gif

Taip, apie Gelish. Ačiū. 4u.gif

QUOTE(Indrushka @ 2011 10 27, 21:32)
Po lempos 4u.gif  Na nevadinkim to lipnumo nuemimu. Tai pertekliaus nuvalymas, jam naudojamas arba Teptukas arba tos vainilines serveteles. Buvau idejusi linka visos eigos  4u.gif
Mergaites kaip jus dedates ar dedat geli laka ir kaip jis jums laiko jei nelabai žinot ką išvis daryti reikia?  g.gif Na aš ne iš pirktos valios sakau, tesiog internetas pilnas visko, jau papunkciui surašyta ir parodyta kad aiškiau negu aišku 4u.gif

Na aš visą eigą žinau, kaip sakot, internetas pilnas visko. Tik pati foundation nenuvalau. Tai pasitikslinau kaip mergaitės daro, nes buvo rašyta, kad būtent taip mokino, o aš visgi tik interneto mokinys, tai manau, kad kai mokina natūroj, aiškiau viską gali suprasti, paklausti ir pan. 4u.gif Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 28, 08:01)
Sveikos  4u.gif

koks skirtumas tarp situ dvieju?  g.gif Nes uzrasas ant ju kitoks  g.gif

[

g.gif arba cia nauja pakuote desineje .....arba bus padelka,nes tokie kokius visada kiek kur pirkau-kaireje esantys buteliukai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 28 spalio 2011 - 11:21
O as kiek ziurineju ir amazon ir buynails.com tai visur tokia pakuote kaip desinej, net ir lt parduotuvese (internetu) tokia randu. pakomentuoki, kas zino.
Atsakyti
As Nagavitoj pirkau kaip kaireje puseje g.gif
Atsakyti