Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 26, 14:40)
ar ten filmuke kur su tokiu kaip teptuku pavalo?  g.gif
Na tai reikia ir man tada sekantį kartą tą lipnumą nusivalyti...  g.gif

as lipnuma nuvalau po bazes viniline sausa servetele ax.gif , mus taip kursuose mokino mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va,ir galvoju, kad ne taip lygiai viskas gaunasi...ryt bandysiu darbe valyti smile.gif ziuresiu kas kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 26, 16:41)
as lipnuma nuvalau po bazes viniline sausa servetele ax.gif , mus taip kursuose mokino mirksiukas.gif

taip aš taip nuvalau po fondeišeno su teptuku geliniu, turiu tokį gerais plaukiukais
o sakykite KRISTALĖ KUR PERKATE TAS VINILINES SAUSAS SERVETĖLES? g.gif labai norėčiau ir šį variantą pabandyti g.gif lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BūkGražesnė @ 2011 10 26, 12:30)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų.Norėjau paklaust gal kas buvote Nagavitoje seminare nagų dekoravimas su Uv laku? Ar verta eiti ten pasimokinti?

QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 26, 14:42)
biggrin.gif  Kolkas nebuvom, laukiam pirmuju , kurios jau lapkriciui uzsirase, zadejo cia poto mum pasipasakoti kas ten gero ir grazaus  bigsmile.gif

Aš eisiu ax.gif lapkričio 9d. Kaune, bigsmile.gif tai butinai poto papasakosiu įdėsiu pavyzdžių foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2011 10 26, 22:27)
taip aš taip nuvalau po fondeišeno su teptuku geliniu, turiu tokį gerais plaukiukais
o sakykite KRISTALĖ KUR PERKATE TAS VINILINES SAUSAS SERVETĖLES? g.gif labai norėčiau ir šį variantą pabandyti g.gif  lauksiu atsakymo smile.gif

Jei apie tas pačias kalbate, tai aš anksčiau pirkausi jas Nagavitoj http://www.manikiura...mp;changelang=2 , bet man pasirorė per brangu, tai paskui pradėjau pirkti Krinonoj (db Jau lygtais Cascada vadinasi) kosmetologines serveteles yra didesnes tai as jas karpausi i keturias dalis, ten ju labai daug gaunasio kaina apie 19lt o buvo kazkada jau iskarto sukarpytu tai tas pakutis kainavo apie 5lt.
Atsakyti
VINILINES SAUSAS SERVETĖLES? g.gif mergaitės pasidalinkime info, tikrai mane suviliojo šios servetėlės, norėčiau išbandyti smile.gif

dar aš turiu iš SKIRGESOS tokias sterilias servetėles ten tiksliai nepamenu vienetų, reikės šiandien darbe pažiūrėti , kaina 15 lt. pamenu, tai irgi man jos patinka , bet aš su joms lipnumą nuvalau, jos netyžta, kaip tos popierinės ruloniukuose kur yra.
Jos tokios kaip marlė sukarpytos mažais kvadratukais, labai estetiškai atrodo ir dar dėl ko patinka, kad nuo jų joks ten plaukas neprikimba prie nago, kadangi ji marlė smile.gif valo švariai, nei tie popieriniai, tai galvoju, tai reiks gal man su ja pabandyti nuvalyti tą fundeišeną g.gif turėtų gerai valyti,pabandysiu šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, ax.gif 4u.gif
matau bigsmile.gif jau seniai buvo kas beįdėję nuotraukytes ax.gif , tad aš pasinaudodama proga g.gif įdedu savo pačios spalvą. mirksiukas.gif

Čia yra Harmony gelish- Black Shadow 01348 (2 sluoksniai)+ Wiggle Fingers, Wiggle Thumbs, That's the Way the Magic Comes 01600 (1 sluoksnis)

user posted image

user posted image

Realybėje ji žymiai gražiau atrodo, blizgutis mainosi iš mėlynos į violetinę spalvas, toks kaip holografinis.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 27, 14:25)
įdedu savo pačios spalvą. mirksiukas.gif

labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 27 spalio 2011 - 14:59
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 27, 15:25)
Sveikos mergaitės,  ax.gif  4u.gif
matau bigsmile.gif  jau seniai buvo kas beįdėję nuotraukytes ax.gif , tad aš pasinaudodama proga  g.gif įdedu savo pačios spalvą. mirksiukas.gif

Realybėje ji žymiai gražiau atrodo, blizgutis mainosi iš mėlynos į violetinę spalvas, toks kaip holografinis.

bigsmile.gif Ulalalaaaa visai liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 27, 10:40)
VINILINES SAUSAS SERVETĖLES? g.gif  mergaitės pasidalinkime info, tikrai mane suviliojo šios servetėlės, norėčiau išbandyti smile.gif

dar aš turiu iš SKIRGESOS tokias sterilias servetėles ten tiksliai nepamenu vienetų, reikės šiandien darbe pažiūrėti , kaina 15 lt. pamenu, tai irgi man jos patinka , bet aš su joms lipnumą nuvalau, jos netyžta, kaip tos popierinės ruloniukuose kur yra.
Jos tokios kaip marlė sukarpytos mažais kvadratukais, labai estetiškai atrodo ir dar dėl ko patinka, kad nuo jų joks ten plaukas neprikimba prie nago, kadangi ji marlė smile.gif  valo švariai, nei tie popieriniai, tai galvoju, tai reiks gal man su ja pabandyti nuvalyti tą fundeišeną g.gif turėtų gerai valyti,pabandysiu šiandien bigsmile.gif

as naudoju va sitokias-rulone, pirkau Krinonoje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 26, 16:41)

tai lipnimą jūs nuvalote po lempos? Nes perteklių tai kiek suprantu nuvalo po patepimo, po to į lempą. Ar ne taip suprantu?
Atsakyti
Metu ir as spalvyte, jei tai galima vadint spalva biggrin.gif As kai labiau ryskalu megeja-tai sitas man per ramus ax.gif toks vos vos blizgus lyg holografinis, ciut rausvas atspalvis gaunas, bet cia gal ne tiek nuo palvos kiek nuo pacios nago plokshteles g.gif ax.gif dejau 2 sluoksnius, bet liuosiai galima ir 3, kad nors kiek to zerucio butu daugiau ir jis butu ryshkesnis.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 27, 21:14)
tai lipnimą jūs nuvalote po lempos? Nes perteklių tai kiek suprantu nuvalo po patepimo, po to į lempą. Ar ne taip suprantu?

Jeigu kalbi apie gelish baze-tai ji nuvaloma po istraukimo is lempos mirksiukas.gif As asmenishkai megeja ne serveteliu, o poroloniniu kempineliu ..susikarpau kvadraciukais, ir nei man jokiu plaukuciu velias nei ka.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 spalio 2011 - 20:23
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 27, 20:14)

Po lempos 4u.gif Na nevadinkim to lipnumo nuemimu. Tai pertekliaus nuvalymas, jam naudojamas arba Teptukas arba tos vainilines serveteles. Buvau idejusi linka visos eigos 4u.gif
Mergaites kaip jus dedates ar dedat geli laka ir kaip jis jums laiko jei nelabai žinot ką išvis daryti reikia? g.gif Na aš ne iš pirktos valios sakau, tesiog internetas pilnas visko, jau papunkciui surašyta ir parodyta kad aiškiau negu aišku 4u.gif

Jolkiau čia 26 spalva ane? Ji ant kitu žinok neblogai ziurisi, priduoda blizguciu ar kaip sakai holigrafiskumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 27 spalio 2011 - 20:33