Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

Gal kam pravers blush2.gif
AKCIJA
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 25, 10:00)
Gal kam pravers  blush2.gif

AKCIJA 

Akcija gal ir nieko, bet kaip tie lakai, kas pasakys, kuri bande?! smile.gif
Atsakyti
as tai net neimatau kas per firma... bet bonkute tai nematyta schmoll.gif
Atsakyti
norejau paklausti.pirma ta baze uztepu, tada is kart spalva ar reik nuvalyt lipnuma bazes? cia internete skaiciau,uzkliuvo sitas klausimas man
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 10 25, 19:54)
norejau paklausti.pirma ta baze uztepu, tada is kart spalva ar reik nuvalyt lipnuma bazes? cia internete skaiciau,uzkliuvo sitas klausimas man

fundation dziovini lempoje, tada jo lipnuma valai, sepeteliu, kempinele ar jau kaip paciai patogu, ziuriu visos skirtingai ta daro, tada spalva ir topas, tada vel topo lipnumas valomas ir wuolia nagai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 25, 23:21)
fundation dziovini lempoje, tada jo lipnuma valai, sepeteliu, kempinele ar jau kaip paciai patogu, ziuriu visos skirtingai ta daro, tada spalva ir topas, tada vel topo lipnumas valomas ir wuolia nagai grazus  bigsmile.gif

o as kazkaip bazes nenuvalau lipnumo.... as kaip supratau nuvalyti reikia jei per riebiai uzsitepe... bet as tik pradedancioji, tai gal netaip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 10 26, 10:20)
o as kazkaip bazes nenuvalau lipnumo.... as kaip supratau nuvalyti reikia jei per riebiai uzsitepe... bet as tik pradedancioji, tai gal netaip supratau  g.gif

aš irgi bazės lipnumo nenuvalau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 26, 10:30)
aš irgi bazės lipnumo nenuvalau  g.gif

Na ne tai kad lipnuma, kaip pvz topo, bet pertekliu valyti reikia. Juk visur taip rašo, rodo ir moko. Jei fundationo pertekliu palikciau lakas tikrai nekaip nusilakuotu..
http://www.youtube.c...h?v=H7GlvMYr_ro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 26 spalio 2011 - 11:25
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų.Norėjau paklaust gal kas buvote Nagavitoje seminare nagų dekoravimas su Uv laku? Ar verta eiti ten pasimokinti?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 26, 11:22)
Na ne tai kad lipnuma, kaip pvz topo, bet pertekliu valyti reikia. Juk visur taip rašo, rodo ir moko. Jei fundationo pertekliu palikciau lakas tikrai nekaip nusilakuotu..
http://www.youtube.c...h?v=H7GlvMYr_ro

ar ten filmuke kur su tokiu kaip teptuku pavalo? g.gif
Na tai reikia ir man tada sekantį kartą tą lipnumą nusivalyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BūkGražesnė @ 2011 10 26, 12:30)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų.Norėjau paklaust gal kas buvote Nagavitoje seminare nagų dekoravimas su Uv laku? Ar verta eiti ten pasimokinti?

biggrin.gif Kolkas nebuvom, laukiam pirmuju , kurios jau lapkriciui uzsirase, zadejo cia poto mum pasipasakoti kas ten gero ir grazaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 26, 13:40)
ar ten filmuke kur su tokiu kaip teptuku pavalo?  g.gif
Na tai reikia ir man tada sekantį kartą tą lipnumą nusivalyti...  g.gif

Aha smile.gif
Atsakyti