Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 22, 18:29)
ok  mirksiukas.gif  aš bandysiu Helowynui pasidaryti cool.gif  Parašysiu jums būtinai

o aš darysiuos su 420 numeriu tokia pilka, labai ilgai laukiau, prieš tai gavau šviesesnę pilką, tai nepatiko, o šita manau bus wub.gif tokia ir svajojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 22, 11:42)
Labas rytas, ateinu ir aš su klausimais  ax.gif 

1. Noriu ant spalvos dėti Harmony gelish "Vegas nights". Tai daryti taip: spalva du sluoksniai ir "Vegas nights" vienas tik sluoksnis?

2. Ir dar vienas klausimas. Ar galima ant gelinio lako dėti paprastą OPI skilinėjantį laką Shatter? Tarkim dėčiau gelinio lako du sluoksnius, tada OPI Shatter, palaukiu kol tas Shatter sudžius ir tada toliau dedu top coat'ą? Kažin ar galima taip  g.gif

Būčiau labai dėkinga už atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

1. Aš taip darau kaip planuoji ir dar topas smile.gif

2. ant geliniu nulakuoto nago, ant topo bandžiau skilinėjantį laką- nekimba sad.gif
pabandyk, bet abejoju ar topas kibs ant lako g.gif lauksim bandymų rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2011 10 22, 20:19)
1. Aš taip darau kaip planuoji ir dar topas smile.gif

2. ant geliniu  nulakuoto nago, ant topo bandžiau skilinėjantį laką- nekimba sad.gif
pabandyk, bet abejoju ar topas  kibs ant lako  g.gif  lauksim bandymų rezultatų  smile.gif

NES logiška, kad ne kips, nes pagrindas slidus, tada vėl tada tenka šiaušt topą dėti tą skilinėjantį laką, džiovinti ir vėl po to top. doh.gif taip suprantu jūs darote merginos, na jūs išradinėjate g.gif g.gif aš žinau šituos variantus, bet pati to nedarau nei klientėms nei pati sau schmoll.gif
aš esu realistė ir pasitikiu mokslu ir tais žmonėmis, kurie kuria medžiagas ir kas su kuo turi būti smile.gif
na žinoma, jei tik kyla mintys eksperimentams valio smile.gif taip ir atsiranda talentai mirksiukas.gif
na čia pajuokavimui, sumanios jūs merginos g.gif
Atsakyti
g.gif nu čia tiek prirašėte, jaučiu, kad šį kartą gal nesileisiu eksperimentų keliu. Nusiimsiu gal geriau tą gelį, užsilakuosiu paprastą laką ir tą Shatterį užsidėsiu smile.gif O tai paskui dar nesigaus man ant to gelio, prarasiu tik laiką su tuo eksperimentu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 23, 18:06)
g.gif  nu čia tiek prirašėte, jaučiu, kad šį kartą gal nesileisiu eksperimentų keliu. Nusiimsiu gal geriau tą gelį, užsilakuosiu paprastą laką ir tą Shatterį užsidėsiu smile.gif  O tai paskui dar nesigaus man ant to gelio, prarasiu tik laiką su tuo eksperimentu  blink.gif

na gaila, kad nebandėte verysad.gif gal būtų buvę kokių klausimų ir patirties g.gif ax.gif
Atsakyti
laba,
kazkas jau buvo atsakes i klausimuka del dailes...bet gal pakartos- jei noriu uzdeti konad stampuka ar kazka papiesti- kada ta reiketu padaryti? pries top it off? ar po? ir jei po tai tada kaip uzbaigti? iprastu top'u?
beje samuri spalva tikrai nepatiko...pardavinesiu-mainysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 10 24, 11:37)
laba,
kazkas jau buvo atsakes i klausimuka del dailes...bet gal pakartos- jei noriu uzdeti konad stampuka ar kazka papiesti- kada ta reiketu padaryti? pries top it off? ar po? ir jei po tai tada kaip uzbaigti? iprastu top'u?
beje samuri spalva tikrai nepatiko...pardavinesiu-mainysiu  verysad.gif

jei ant spalvos tai topas butinas .
su spalva darau taip: baze, spalva 2 kartus, topas,valau lipnuma, paveiksliukas dar karta topas.
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 10 24, 09:37)
laba,
beje samuri spalva tikrai nepatiko...pardavinesiu-mainysiu  verysad.gif

Man kaip Jurate nagavitoj aiskino, tai jei norisi dailes ilgam, ta prasme, kad nenusitrintu, tada fundation, spalva kiek ten jos sluoksniu norisi ir tada daile ir tik tada topas, galima deti topa ir tada daile ir tada vel topa
o jei norisi kad nusivalytu tai topas, daile ir paprastas lako topas, ne gelio lako.
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 24, 11:38)
Man kaip Jurate nagavitoj aiskino, tai jei norisi dailes ilgam, ta prasme, kad nenusitrintu, tada fundation, spalva kiek ten jos sluoksniu norisi ir tada daile ir tik tada topas, galima deti topa ir tada daile ir tada vel topa
o jei norisi kad nusivalytu tai topas, daile ir paprastas lako topas, ne gelio lako.

tai gerai kaip rašėte lakas-gelis, topas, taip ir jei nori dar piešti nuvalius lipnumą, tada piešiate su paprastu laku ir tada vėl topą dedate, o prieš dailę laku nepašiaušiate top, gi tas pagrindas slidus ir blizgus, kaip tada g.gif paaiškinkite, ar aš teisingai suprantu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 24, 14:34)
tai gerai kaip rašėte lakas-gelis, topas, taip ir jei nori dar piešti nuvalius lipnumą, tada piešiate su paprastu laku ir tada vėl topą dedate, o prieš dailę laku nepašiaušiate top, gi tas pagrindas slidus ir blizgus, kaip tada g.gif paaiškinkite, ar aš teisingai suprantu g.gif  ax.gif

Apie piešinį laku nekalbu, laku piešti po topu nepatartina, aš kalbu apie akrilinius dazus ir dažyma ant spalvos tada nieko siausti nereikia. Siaip ar taip dailės ant gelish neteko daryti, klientes dailės nepageidauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 24, 16:07)
Apie piešinį laku nekalbu, laku piešti po topu nepatartina, aš kalbu apie akrilinius dazus ir dažyma ant spalvos tada nieko siausti nereikia. Siaip ar taip dailės ant gelish neteko daryti, klientes dailės nepageidauja smile.gif

ačiū, turiu keletą, kurios nori ir iš harmony išlaužti dailės klientės doh.gif verysad.gif kaip man nepatinka schmoll.gif .
na aš kartais su plonu teptuku išliejimus padarau iš kelių spalvų, tai viskas, ok.
arba kaip Jūratė sakė, dailę iš harmony spalvų daryti tik ant fundeišeno.
o taip aš irgi prieš tas dailes doh.gif man taip originalu tos vienos spalvos smile.gif bet realybė yra tokia,dėl skonio nesiginčijama. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 24, 17:36)
ačiū, turiu keletą, kurios nori ir iš harmony išlaužti dailės klientės doh.gif  verysad.gif  kaip man nepatinka schmoll.gif .
na aš kartais su plonu teptuku išliejimus padarau iš kelių spalvų, tai viskas, ok.
arba kaip Jūratė sakė, dailę iš harmony spalvų daryti tik ant fundeišeno.
o taip aš irgi prieš tas dailes doh.gif  man taip originalu tos vienos spalvos smile.gif  bet realybė yra tokia,dėl skonio nesiginčijama. smile.gif  4u.gif

man tai irgi, bet tiesiog, jei kas noretu, kad zinociau, nes kaikuriuos klientus ipratinau prie truputi dailes ant galiuku, geriau lakas laikydavo...siaip man ilgalaikis lakavimas dar labai naujiena ir pirmi zingsniai tai norisi kuo daugiau suzinoti is profu 4u.gif
Atsakyti