Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 21, 15:29)
Hmmmmm g.gif
geras thumbup.gif , reiks pabandyti thumbup.gif
Nes kai kurios klientes vis užklausia, bet nžn ką atsakyti nes nebandžiau mirksiukas.gif 
Ačiū už atsakymą 4u.gif

tai pasibandyk ant saves, o paskui ir zinosi ax.gif bet as kazkaip labiau linkus bio-geli tada jau deti, jei praso skaidru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 21, 15:31)
tai pasibandyk ant saves, o paskui ir zinosi  ax.gif  bet as kazkaip labiau linkus bio-geli tada jau deti, jei praso skaidru  ax.gif

drinks_cheers.gif Apsoliut sutinku, kam rizikuoti makliavoti, jei yra butent tam reikalui bio geliukas smile.gif
Atsakyti
O gelish gal turi bespalvi geli?
As gelish ant fundation dejau topa tai laike super gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 21, 07:59)

P.s. Dar vienas klausimėlis Ar yra kas bandę butent iš Gelisho tiesiog uždėti fundaišoną ir iškarto topą? Na ta prasme kad padaryti bespalvį skaidrų nagutį? Ir kaip laikosi?
Ačiū už atsakymus blush2.gif  4u.gif

Kol neturejau bio gelio tai taip ir dariau rolleyes.gif Laike lgerai,o va buvau sumascius ant topo biski papaisaliot galiuka laku ir padengiau topu,tai galiukas nelaike ilgai,greit atsilupinejo rolleyes.gif
Atsakyti
as taip pat jei bespalvis- bio geli naudoju.
superinis dalykas smile.gif))
gal kuri is kauno ka is ebay siusites neuzilgo? nes man ilgai per tarpininke laukti reiktu, man dildziu reik
Atsakyti
QUOTE(klau @ 2011 10 21, 20:40)
Kol neturejau bio gelio tai taip ir dariau rolleyes.gif Laike lgerai,o va buvau sumascius ant topo biski papaisaliot galiuka laku ir padengiau topu,tai galiukas nelaike ilgai,greit atsilupinejo rolleyes.gif

JEI teisingai suprantu ant top dar laką paišėt g.gif , tai tada klausimas mano, ar pašiaušėt tą galiuką prieš piešdama? g.gif ir po to vėl topą dėjot? g.gif
šiaip ant top pirmą kartą girdžiu, kad kažkas daroma ar lakuojama
Papildyta:
QUOTE(justina* @ 2011 10 21, 20:58)
as taip pat jei bespalvis- bio geli naudoju.
superinis dalykas smile.gif))
gal kuri is kauno ka is ebay siusites neuzilgo? nes man ilgai per tarpininke laukti reiktu, man dildziu reik

justina, o jūs kai padengiate biogeliu, gal dedate ant viršaus harmony gelišą? ar nebandėte, taip daryti? pvz. kam silpni nagučiai, kad geriau laikytųsi lakas-gelis.
Nagavita siūlo dėti tokiu atveju skulptorį gelį g.gif
aš dar nebandžiau su tuo skulptoriumi dengti, gal kas merginos jau bandėte daryti ir po to harmony gelišą g.gif tai čia tirms nagučiams , kurie labai silpni.

kaži koks skirtumas tarp biogelio ir to skulptoriaus g.gif ? nenoriu, kad dubliuotųsi produktai, nes biogelį tai turiu, tai gal man net ne verta pirkt to harmony skulptoriaus g.gif patarkite profesionalės-narės wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, ateinu ir aš su klausimais ax.gif

1. Noriu ant spalvos dėti Harmony gelish "Vegas nights". Tai daryti taip: spalva du sluoksniai ir "Vegas nights" vienas tik sluoksnis?

2. Ir dar vienas klausimas. Ar galima ant gelinio lako dėti paprastą OPI skilinėjantį laką Shatter? Tarkim dėčiau gelinio lako du sluoksnius, tada OPI Shatter, palaukiu kol tas Shatter sudžius ir tada toliau dedu top coat'ą? Kažin ar galima taip g.gif

Būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 22 spalio 2011 - 10:43
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 22, 11:42)
Labas rytas, ateinu ir aš su klausimais  ax.gif 

1. Noriu ant spalvos dėti Harmony gelish "Vegas nights". Tai daryti taip: spalva du sluoksniai ir "Vegas nights" vienas tik sluoksnis?

2. Ir dar vienas klausimas. Ar galima ant gelinio lako dėti paprastą OPI skilinėjantį laką Shatter? Tarkim dėčiau gelinio lako du sluoksnius, tada OPI Shatter, palaukiu kol tas Shatter sudžius ir tada toliau dedu top coat'ą? Kažin ar galima taip  g.gif

Būčiau labai dėkinga už atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Alice in wonderland
, nežinau ar merginos taip daro ar ne, bet Jūratė instruktorė iš Nagavitos, tai neleidžia iš vis nieko nemaišyti lako-gelio ir paprastų lakų į tarp sluoksnių, nes buvo toks klausimas per seminarą, atseit dar papiešt su laku ir top gelišo uždėti schmoll.gif kategoriškai pasakė, kad negalima
aš taip pat manau, kad medžiagos tada taip nebesusiriša tarpusavyje ir laikymas sumažėja to gelišo.

atsakant į pirmą klausimą, taip aš taip parau du sluoksniai lako ir trečias vegas night, bet kartais darau jei emalinis lakas-gelis ir po vieną sluoksnį pakanka, žiūrint kokia spalva ir kokio stiprumo nagai , nes pagrinde į tai žiūriu, o po to pasiūlau kiek sluoksnių siūlau ir kiek laikys, nes jau matosi nuo nago būklės, ar jis nusisluoksniavęs ar ar išplonėjęs ir t.t smile.gif 4u.gif
Atsakyti
doh.gif gal kas pagelbes su priemones kurias reikia naudot?> visa tema perskaiciau taip ir neradau
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 22, 14:13)

dėkui 4u.gif
ai, jaučiu su Shatter vistiek reiks pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 22, 16:06)
dėkui  4u.gif 
ai, jaučiu su Shatter vistiek reiks pabandyti  biggrin.gif

pabandykite ir parašysite mums, merginoms, kas jums ten gavosi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 22, 16:19)
pabandykite ir parašysite mums, merginoms, kas jums ten gavosi smile.gif  4u.gif

ok mirksiukas.gif aš bandysiu Helowynui pasidaryti cool.gif Parašysiu jums būtinai
Atsakyti