Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

gal merginos turit kuri parodyti kaip atrodo realiai Harmony Queen of Hearts #01419 kaip atrodo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 15:55)
na as turiu pvz ba-ha prep'a ir kinetics'o bonder'i  ax.gif  bet jie labai skirtingi  unsure.gif 
na ukiskai tariant prep'as idziusta, o bonder'is pasilieka ant nago...  g.gif 

as jau kartais su tais pavadinimais visai susimaisau  doh.gif  kiekvienos firmoj kazkas kitaip vadinasi  lotuliukas.gif

tai jojo, kiekviena firma savo linijos produktus vadint megsta skirtingai..Cia lengva ir susimaishyt.Del to visad rekomenduojama naudoti visa produktu serija, o nedaryt experimentu biggrin.gif Bet logishkai mastant kam prisipirkti daug produktu , atliekanciu ta pacia funkcija, visi gi norim pataupyti biggrin.gif O ka ten tamstele turi, nezinau. Nors vo ba-hos prepa kazkoki uz 12 lt as irgi sunaudojus esu sitam reikaliuke.Toks kvadratiniam persvieciamam buteliuke buvo,toks va http://www.ba-ha.com...es/1256_med.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 spalio 2011 - 15:11
O aš išviso taip darau; ax.gif
suteikiu nagams formą,
švelniai pastumdau jei darosi be manikiūro,
pašiaušiam -pašlifuojam,
tada sausai nuvalau dulkes
ir poto su Cleanser suvilgau vatyte ir nuvalau dulkes dar šlapiai,
tada palaukiu kol išdžius bet aišku išdžiūsta greitai kol baigi 10 pirščiuką pirmas jau buna išdžiuvęs,
tada Ph bond'ą Gelisho
ir tada jau fundaišon ir t.t.

Ir vualia thumbup.gif . Na man kažkas sakė jog labai gerai reikia nuvalyti dulkes todėl dar ir su cleanseriu(kur lipnumą gelio nuima) reik pereit.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 19, 16:10)
tai jojo, kiekviena firma savo linijos produktus vadint megsta skirtingai..Cia lengva ir susimaishyt.Del to visad rekomenduojama naudoti visa produktu serija, o nedaryt experimentu biggrin.gif Bet logishkai mastant kam prisipirkti daug produktu , atliekanciu ta pacia funkcija, visi gi norim pataupyti biggrin.gif O ka ten tamstele turi, nezinau. Nors vo ba-hos prepa kazkoki uz 12 lt as irgi sunaudojus esu sitam reikaliuke.Toks kvadratiniam persvieciamam buteliuke buvo,toks va http://www.ba-ha.com...es/1256_med.jpg

jo jo, prepas ir mano toks pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 19, 17:19)
O aš išviso taip darau; ax.gif
suteikiu nagams formą,
švelniai pastumdau jei darosi be manikiūro,
pašiaušiam -pašlifuojam,
tada sausai nuvalau dulkes
ir poto su Cleanser suvilgau vatyte ir nuvalau dulkes dar šlapiai,
tada palaukiu kol išdžius bet aišku išdžiūsta greitai kol baigi 10 pirščiuką pirmas jau buna išdžiuvęs,
tada Ph bond'ą Gelisho
ir tada jau fundaišon ir t.t. 

Ir vualia thumbup.gif . Na man kažkas sakė jog labai gerai reikia nuvalyti dulkes todėl dar ir su cleanseriu(kur lipnumą gelio nuima) reik pereit.

taip pat aš darau ir pervalau su cleanseriu prieš fundeišeną smile.gif o ten skaičiau merginos diskutavo apie lakų senų -naujų laikymą ir nelaikymą. Tai totali nesąmonė, kad lakas senesnis nelaiko,čia problema yra tame jei jūs jų prieš naudojimą nesumaišote buteliuko, čia GI kaip ir su lakais, tai gale dugno tirštėja.

O laukymas, taip skirtingas emaliniai laiko silpniau, o su blizgučiais , kurie yra ilgiau, bet čia elementaru, skiriasi konsistencijos net jų , jau tepant jaučiasi dengimas smile.gif čia jau viena narė tą patį rašė apie tuos emalinius

ir nemanau, kad gali skirtis iš kur pirkti harmony ar jie bus iš nagavitos, ar jie iš amazon, ar ebay g.gif na, čia gi tik skirtingi pardavėjai , na jei pradėtų pardavinėti iš Kinijos ar siųst, tai tada pagalvočiau apie kokybę g.gif
Atsakyti
Klausykit mergaitės ax.gif ar esate kuri susidūrusi su tokia problema?

Vakar atėjo klientė užsirašiusi manikiūrui klasikiniui(paprastam), na ir man bedarant jau buvau padariusi vieną ranką(mus taip mokino pilnai sutvarkai vieną ranką vėliau eini prie kitos, aš turiu omenyje kad patepi kremu) jau ištepusi kremu ir pradėjau daryti antrą ranką ir klientė susigundė ilgalaikiu lakavimu, na ir antros rankytės aš jau netepiau kremu. Poto pirmąją nuvaliau su acetonu, su cleanseriu na ir vėliau standartiškai ruošiau nago paviršių ilgalaikiam lakavimui. Na ir ištraukus man ranką su fundašonu iš lempos aš pamačiau jog tos pirmos rankos fundaišonas nusitraukęs šiektiek nuo odeliu ir galiuko nago na ir tepant spalvą ją taippat šiektiek nutraukė į nago centrą, aiško to klientė nelabai pastebėjo, bet aš visą tai mačiau ir man labai tas nepatiko schmoll.gif iškilo toks klausimas g.gif : Ką tokiu atveju daryti, kai ranka jau buvo ištepta kremu? Kaip ją nuriebalinti dar kad netrauktų poto spalvos?

P.s. Dar vienas klausimėlis Ar yra kas bandę butent iš Gelisho tiesiog uždėti fundaišoną ir iškarto topą? Na ta prasme kad padaryti bespalvį skaidrų nagutį? Ir kaip laikosi?

Ačiū už atsakymus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 21, 08:59)
Klausykit mergaitės  ax.gif ar esate kuri susidūrusi su tokia problema?

Vakar atėjo klientė užsirašiusi manikiūrui klasikiniui(paprastam), na ir man bedarant jau buvau padariusi vieną ranką(mus taip mokino pilnai sutvarkai vieną ranką vėliau eini prie kitos, aš turiu omenyje kad patepi kremu) jau ištepusi kremu ir pradėjau daryti antrą ranką ir klientė susigundė ilgalaikiu lakavimu, na ir antros rankytės aš jau netepiau kremu. Poto pirmąją nuvaliau su acetonu, su cleanseriu na ir vėliau standartiškai ruošiau nago paviršių ilgalaikiam lakavimui. Na ir ištraukus man ranką su fundašonu iš lempos aš pamačiau jog tos pirmos rankos fundaišonas nusitraukęs šiektiek nuo odeliu ir galiuko nago na ir tepant spalvą ją taippat šiektiek nutraukė į nago centrą, aiško to klientė nelabai pastebėjo, bet aš visą tai mačiau ir man labai tas nepatiko  schmoll.gif iškilo toks klausimas g.gif  : Ką tokiu atveju daryti, kai ranka jau buvo ištepta kremu? Kaip ją nuriebalinti dar kad netrauktų poto spalvos?

P.s. Dar vienas klausimėlis Ar yra kas bandę butent iš Gelisho tiesiog uždėti fundaišoną ir iškarto topą? Na ta prasme kad padaryti bespalvį skaidrų nagutį? Ir kaip laikosi?
Ačiū už atsakymus blush2.gif  4u.gif

ingeborgita2, taip mieloji, tu viską gerai padarei, tik reikėjo vėl gerai pašiaušti, vadinasi tau to riebalo liko, kampučiuose ir galiukuose, todė paskui jie nesusirišo gerai fundeišenas su natūraliu nagu, o paskui ir gelišas ax.gif
yra man taip buvę, kai jau buvau uždėjus aliejuką kutikulams, papraščiausiai tai klientei silpniau laikys viena ranka g.gif kas nedirba tas neklysta, o kas dirba ir klausimų atsiranda, sėkmės darbe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 21, 10:29)
ingeborgita2, taip mieloji, tu viską gerai padarei, tik reikėjo vėl gerai pašiaušti, vadinasi tau to riebalo liko, kampučiuose ir galiukuose, todė paskui jie nesusirišo gerai fundeišenas su natūraliu nagu, o paskui ir gelišas ax.gif
yra man taip buvę, kai jau buvau uždėjus aliejuką kutikulams, papraščiausiai tai  klientei silpniau laikys viena ranka g.gif  kas nedirba tas neklysta, o kas dirba ir klausimų atsiranda, sėkmės darbe wub.gif

Na taip, aišku dirbu nevieni ri ne dveji metai šį darbą, blush2.gif bet vis dar iškyla toookių gal kartais kvailokų doh.gif klausimų.
Taip aš pašiaušiau viską kaip ir priklauso, g.gif bet vistiek nutraukė šiektiek verysad.gif .

O kaip dėl to skaidraus varianto ar bandėt kasnors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 21, 15:13)
O kaip dėl to skaidraus varianto ar bandėt kasnors? ax.gif

bandziau kazkada, bet ne su harmony... tai dejau du sluoksnius pagrindo, ir ant virsaus viena sluoksni topo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 21, 15:14)
bandziau kazkada, bet ne su harmony... tai dejau du sluoksnius pagrindo, ir ant virsaus viena sluoksni topo  ax.gif

Ir kaip laikesi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 21, 15:19)
Ir kaip laikesi? ax.gif

na 2sav idealiai, paskui jau biski pradejo luptis... bet manau harmony turetu ilgiau laikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 21, 15:26)
na 2sav idealiai, paskui jau biski pradejo luptis... bet manau harmony turetu ilgiau laikyt  ax.gif

Hmmmmm g.gif
geras thumbup.gif , reiks pabandyti thumbup.gif
Nes kai kurios klientes vis užklausia, bet nžn ką atsakyti nes nebandžiau mirksiukas.gif
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti