Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 11:07)
Sveikos  ax.gif
siandien kalbejau su viena pazistama, ji kazkokiam salone darosi gelini lakavima su Harmony.... ir sako pastebejo, kad kai visai nauja bonkute lako, tai viskas super laikosi, o kai su senesne lakuoja, na lakui kokie 4-5men, tada atsokimai atsiranda...  g.gif  nieks nepastebejo?  g.gif

O kaip ji mato, kad buteliukas naujas? Beje čia gal labiau nuo spalvos nei lako buteliuko senumo priklauso g.gif aš viena spalva turiu nuo anu metu gruodžio ir viena pirkau pries mėnesį, tai ta kur pries mėnesį pirkta prasčiau laiko, nes ji emaline, o ta kur nuo gruodžio turi tokio lyg tviskesio laiko geriau.
Gal pvz skiriasi kokybe pirktų ebay nuo Amazon arba nagvitoj arba dar kažkur kitur. Čia manau daug faktorių gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 19, 13:35)
O kaip ji mato, kad buteliukas naujas? Beje čia gal labiau nuo spalvos nei lako buteliuko senumo priklauso  g.gif aš viena spalva turiu nuo anu metu gruodžio ir viena pirkau pries mėnesį, tai ta kur pries mėnesį pirkta prasčiau laiko, nes ji emaline, o ta kur nuo gruodžio turi tokio lyg tviskesio laiko geriau.
Gal pvz skiriasi kokybe pirktų ebay nuo Amazon arba nagvitoj arba dar kažkur kitur. Čia manau daug faktorių gali būti  g.gif

na jai manikiuriste sako, kad pvz sita yra nauja, tu pirma ar ten antra kliente, kuriai lakuoju.... o pvz ta yra jau sena, jai 4-5 menesiai, jau daug kam lakuota yra....
as jai irgi sakau kad nuo to tikrai neturetu priklausyti g.gif
Papildyta:
o ziurekit, cia jau is mano puses klausimas biggrin.gif

ar visos kurios naudoja Harmony baze naudoja ir harmony bonda? ar galima koki kita? ax.gif nes as dabar noriu harmony baze paimti, tai galvoju reikia bondo ar ne g.gif ar tiks kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 13:46)

ar visos kurios naudoja Harmony baze naudoja ir harmony bonda? ar galima koki kita?  ax.gif  nes as dabar noriu harmony baze paimti, tai galvoju reikia bondo ar ne  g.gif  ar tiks kitas g.gif

naudoju kita , ir viskas ten gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 spalio 2011 - 13:36
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 19, 14:25)
naudoju kita , ir viskas ten gerai mirksiukas.gif

tai super tada thumbup.gif

uzsakiau baze ir viena spalva ax.gif ziuresim kaip ten bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 13:41)
tai super tada  thumbup.gif 

uzsakiau baze ir viena spalva  ax.gif  ziuresim kaip ten bus  ax.gif

aš to Harmony bondo išviso nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 12:07)
Sveikos  ax.gif
siandien kalbejau su viena pazistama, ji kazkokiam salone darosi gelini lakavima su Harmony.... ir sako pastebejo, kad kai visai nauja bonkute lako, tai viskas super laikosi, o kai su senesne lakuoja, na lakui kokie 4-5men, tada atsokimai atsiranda...  g.gif  nieks nepastebejo?  g.gif

Sveikos, iš patirties galiu pasakyti, kad neturi įtakos, kada buteliukas atidarytas, nes kai kurias spalvas nuo gruodzio turiu pradejusi ir laiko lygiai gerai, kaip, kad naujai atidaryti...
Čia deep sea ir galiukas god gossip (realiai kažkaip kitaip atrodo, nepavyko tiksliai nufotkinti)
http://public.fotki....-/dsc05358.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 19 spalio 2011 - 14:30
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 19, 15:26)
aš to Harmony bondo išviso nenaudoju biggrin.gif

tiesiog su blokeliu "apslifuoji" naga ir is karto tepi baze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 15:37)
tiesiog su blokeliu "apslifuoji" naga ir is karto tepi baze?  ax.gif

manau pries baze, nuvalo dulkes- nuriebalina su kitokiu skysciu , vietoj bondo..
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 19, 15:44)
manau pries baze, nuvalo dulkes- nuriebalina su kitokiu skysciu , vietoj bondo..

apie dulkes cia aisku, as apie tokius dalykus jau ir nerasau ax.gif na reiks vienzodziu bandyti ivairiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 15:46)
apie dulkes cia aisku, as apie tokius dalykus jau ir nerasau  ax.gif na reiks vienzodziu bandyti ivairiai  ax.gif

na tai tas pats bonderis , skirtas gi nago nuriebalinimui, isausinimui paruosimui nago,ant jo gi raso nail prep..O bet koks spiritas, alkoholis , tokia pacia funkcija atlieka.... man sociai pakanka tiek kitos firmos, tiek elementariausiu spiritu ar degtine nuvaliti naguti ir iskart tepti baze, kai nera prepo-bondo po ranka.ir skirtumo as jokio nepajutau tame..stebint nagus.
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 10 19, 14:37)
tiesiog su blokeliu "apslifuoji" naga ir is karto tepi baze?  ax.gif

jo, taip ir darau. Jei gerai nusiima tas gelinis lakas, tai išviso net nebešlifuoju, tepu bazę ir ant nešlifuoto. Jei lieka dar šiokie tokie likučiai, tai dar apšlifuoju, kad tuos likučius nušlifuoti.
P.S. Aš namuose sau darau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 19 spalio 2011 - 14:54
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 19, 15:53)
na tai tas pats bonderis , skirtas gi nago nuriebalinimui, isausinimui  paruosimui nago,ant jo gi raso nail prep..O bet koks spiritas, alkoholis , tokia pacia funkcija atlieka.... man sociai pakanka tiek kitos firmos, tiek elementariausiu spiritu ar degtine nuvaliti naguti ir iskart tepti baze, kai nera prepo-bondo po ranka.ir skirtumo as jokio nepajutau tame..stebint nagus.

na as turiu pvz ba-ha prep'a ir kinetics'o bonder'i ax.gif bet jie labai skirtingi unsure.gif
na ukiskai tariant prep'as idziusta, o bonder'is pasilieka ant nago... g.gif

as jau kartais su tais pavadinimais visai susimaisau doh.gif kiekvienos firmoj kazkas kitaip vadinasi lotuliukas.gif
Atsakyti