Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Indrushka @ 2011 10 18, 13:28)
o jusu manikiuriste isvis turi geliniu laku?  g.gif nes dazniausiai tokius vejus kalba tos, kurios su jais nedirba  doh.gif

Ne, nedirba schmoll.gif Gal ir tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 17, 10:46)
Ačiū 4u.gif  ax.gif
aga passion l. mėgstama buvo vasarą, db jau renkasi tamsesnius atspalvius, bordines, ruodonas, vyšnines, pilkas ir t.t. O samuri spalva irgi yra graži  mirksiukas.gif
inga_
na mes dar negavome į Klaipėdos regioną tų pigmentų

Atlekit į Kauną drinks_cheers.gif , yra visi 6 pigmentai  mirksiukas.gif, va juk neužilgo bus Kaune paroda, kaiptik bus nagų Lietuvos čempionatas  thumbup.gif

labukas, šiandien buvo atvažiavusi net pati Klaipėdos AIDOS STUDIJOS komercijos direktorė ir sako man iš kur tu ištraukei tuos pigmentus, mes Klaipėda neturime g.gif tai ji prie manęs skambino į Kauną Nagavitą ir klausia iš kur čia merginos PIGMENTAIS vadina IR liepė sakyti , kad tai ne pigmentai , o tie patys lakai-geliai su BLIZGUČIU biggrin.gif IR DAR sakė, kad nei viena kaunietė neturi ir nelakuoja g.gif
sakau, kaip tai mergaitės net paletę nuspalvinusios ir foto į internetą patalpina, žiūri į mane rolleyes.gif blink.gif
pati girdėjau pokalbį prie manęs pasakė, kad gavo tik vakar tuos naujus gelius- lakus su blizgučiu ir į Klaipėdą įdės dar rik po vieną pavyzdį, ir tada mums atvež paletę ir mes tada tik galėsime rinktis g.gif
tai gal iki Kalėdų gausime doh.gif verysad.gif
Papildyta:
sakykite kaip reikia užsisakyti iš buynails?
nes rašo , kad siunčia į LT, bet kai įdedi į krepšelį ir nori apmokėti, tai ten kažkaip neleidžia apmokėti. Ar teko kam apsimokėti ir gauti pavyzdžiui gelišą tiesiogiai be tarpininkių g.gif ?ačiū.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 18, 18:49)
labukas, šiandien buvo atvažiavusi net pati Klaipėdos AIDOS STUDIJOS komercijos direktorė ir sako man iš kur tu ištraukei tuos pigmentus, mes Klaipėda neturime g.gif tai ji prie manęs skambino į Kauną Nagavitą ir klausia iš kur čia merginos PIGMENTAIS vadina IR liepė sakyti , kad tai ne pigmentai , o tie patys lakai-geliai su BLIZGUČIU biggrin.gif  IR DAR sakė, kad nei viena kaunietė neturi ir nelakuoja g.gif
sakau, kaip tai mergaitės net paletę nuspalvinusios ir foto į internetą patalpina, žiūri į mane rolleyes.gif  blink.gif
pati girdėjau pokalbį prie manęs pasakė, kad gavo tik vakar tuos naujus gelius- lakus su blizgučiu ir į Klaipėdą įdės dar rik po vieną pavyzdį, ir tada mums atvež paletę ir mes tada tik galėsime rinktis g.gif
tai gal iki Kalėdų gausime doh.gif  verysad.gif
Papildyta:
nes rašo , kad siunčia į LT, bet kai įdedi į krepšelį ir nori apmokėti, tai ten kažkaip neleidžia apmokėti. Ar teko kam apsimokėti ir gauti pavyzdžiui gelišą tiesiogiai be tarpininkių g.gif ?ačiū.

aš tai pirkau iš amazon, bet per tarpininkę 4u.gif
Atsakyti
ačiū aš tai žinau per amazon.com dar reiks palyginti iš kur pigiau ar amazone ar ebay mirksiukas.gif na ir dra kartą reiks per tą buynail g.gif
aš siunčiuosi pati, nemėgstu laukti per tarpininkes aš mėgstu pati siųstis per ebay gaunu per dvi savaites, tai nemanau, kad ilgai eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 15:01)
Ne, nedirba  schmoll.gif  Gal ir tiesa  g.gif

viska tuo ir paaiskinote mirksiukas.gif
teko eiti pas meistre, kuri man vos ne akis isdraske, kad gelinis lakavimas yra sudu sudas (atsiprasau uz issireiskima) ir kad tai yra nesamone, kad vistiek nieko graziau uz gelinius nagus nebus unsure.gif doh.gif Tiesiog zmogus nenorejo investuoti i naujove ir ja peike doh.gif kaip ir tos kurios dirba su geliu visa gerkle rekia, kad akrilas blogai, o tos kur su akrilu, kad gelis blogai doh.gif Manau kiekvienas meistras pasirenka tai kas jam priimtiniausia, bet tai nereiskia, kad kazkas kito yra sh... ar negalima ar kenks rolleyes.gif
Vienu zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif PEACE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 18, 19:49)
labukas, šiandien buvo atvažiavusi net pati Klaipėdos AIDOS STUDIJOS komercijos direktorė ir sako man iš kur tu ištraukei tuos pigmentus, mes Klaipėda neturime g.gif tai ji prie manęs skambino į Kauną Nagavitą ir klausia iš kur čia merginos PIGMENTAIS vadina IR liepė sakyti , kad tai ne pigmentai , o tie patys lakai-geliai su BLIZGUČIU biggrin.gif  IR DAR sakė, kad nei viena kaunietė neturi ir nelakuoja g.gif
sakau, kaip tai mergaitės net paletę nuspalvinusios ir foto į internetą patalpina, žiūri į mane rolleyes.gif  blink.gif
tai gal iki Kalėdų gausime doh.gif  verysad.gif
Papildyta:

oi tikrai nezinau, nuorodas tarpininkei nusiunciu ir viskas. kaune atsiimu prekes.
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2011 10 18, 08:29)
Merginos o is kur uzsisakinejat is JAV priemones? As gundausi gundausi ir vis nepasiduodu  lotuliukas.gif

P.S. savaitgali pirma karta nusiiminejau pati su acetonu ir super gerai pavyko  thumbup.gif bet va reiks tuos pirsciukus nusipirkti, manau super patogus dalykas. Maciau ebay yra  thumbup.gif

Apie kokius nusiemimo pirsciukus kalbate???
Atsakyti
[quote=inga_,2011 10 18, 18:49]
labukas, šiandien buvo atvažiavusi net pati Klaipėdos AIDOS STUDIJOS komercijos direktorė ir sako man iš kur tu ištraukei tuos pigmentus, mes Klaipėda neturime g.gif tai ji prie manęs skambino į Kauną Nagavitą ir klausia iš kur čia merginos PIGMENTAIS vadina IR liepė sakyti , kad tai ne pigmentai , o tie patys lakai-geliai su BLIZGUČIU biggrin.gif IR DAR sakė, kad nei viena kaunietė neturi ir nelakuoja g.gif
sakau, kaip tai mergaitės net paletę nuspalvinusios ir foto į internetą patalpina, žiūri į mane rolleyes.gif blink.gif
tai gal iki Kalėdų gausime doh.gif verysad.gif

Na tikrai kažkokia nesamonė doh.gif
aš irgi apie juos sužinojau iš vienos klientės(čia buvo rugsėjo mėn.), kad atseit išeina nauja gelishų serija-kolekcija, ir rytojaus dieną panaršiusi internete tikrai radau jog šita kolekcija vadinasi Magic of aurora http://www.google.lt.../...ivns&itbs=1 ir nuvažiavusi i Nagavitą pasiklausiau ir man jie patvirtino jog tikrai laukia kažko naujo tik jie dar patys tiksliai nežinojo kokios tai bus spalvos. Ir pasake jog jas turi gauti spalio antroje pusėje, na ir aš čia paskaičiusi, jau spalio mėn. pamačiau ,kad Nagavita jau juos gavo ir nulėkiau ten. Ir ištikrųjų jie gavo tą kolekciją Magic of Aurora ir kaip man pati Nagavitos konsultantė bei dėstyta pasakė jog tai daugiau yra pigmentas, tiesiog pagyvinti esamas spalvas, bet jas galima lakuoti kaip ir spalvas, kaina, konsistencija stingimo laikas yra taspats kaip ir visų kitų spalvų. Man tai pasakė jog čia labiau yra pigmentas, nes ju ir buteliuko dizainas yra šiektiek kitoks įdomesnis thumbup.gif
Ir tikrai Nagavita gavo juos ne vakar!!!! O aš tuos pigmentus-spalvas pirkausi praeitos savaitės antroje pusėje, o praeitos savaitės pirmad. aš skamb. jiems tai jie jų dar neturėjo, tai gavo arba antrad. arba trečiad. praeitą rolleyes.gif Tai kad jums man atrodo jog šiektiek pamelavo blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 18, 19:34)
Ir tikrai Nagavita gavo juos ne vakar!!!! O aš tuos pigmentus-spalvas pirkausi praeitos savaitės antroje pusėje, o praeitos savaitės pirmad. aš skamb. jiems tai jie jų dar neturėjo, tai gavo arba antrad. arba trečiad. praeitą rolleyes.gif  Tai kad jums man atrodo jog šiektiek pamelavo blush2.gif .

tikrai ne siek tiek schmoll.gif nes pamenat jus manes klausete kaip spalvos, as nuvaziavau apziurejau ir parasiau komentara, kad jau yra rolleyes.gif tai buvo praeita ketvirtadieni, man rodos gavo jie juos ar antradieni, nes ketvirtadieni baltojo pigmento jau nebeuvo pirkti, buvo visas isgraibstytas verysad.gif Tai va ka jau sneketi apie kitus miestus jei Kauno neaprupina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 18, 20:50)
tikrai ne siek tiek  schmoll.gif nes pamenat jus manes klausete kaip spalvos, as nuvaziavau apziurejau ir parasiau komentara, kad jau yra  rolleyes.gif tai buvo praeita ketvirtadieni, man rodos gavo jie juos ar antradieni, nes ketvirtadieni baltojo pigmento jau nebeuvo pirkti, buvo visas isgraibstytas  verysad.gif Tai va ka jau sneketi apie kitus miestus jei Kauno neaprupina  doh.gif

Tai taip taip drinks_cheers.gif aš atrodo, kad nusipirkau ketvirtad. nes aš nedirbau ir baltas tas pigmentas buvo, tikrai keli buteliukai buvo, ir dar man perklaidą įdėjo ne mėlyną o baltą ir aš gyžau gal po kokio gero gero pusval. tai tikrai jau nebebuvo balto, nes kažkas dar klausė, bet aš atvežiau apsikeisti tai kažkam pasisekė thumbup.gif , kadangi aš norėjau mėlyno ir violetinio.
O mano kolegė teigė jog ji buvo trečiad. ar antrad. tai jau tipo buvo ir ji matė tas spalvas, nes aš atvažiavau ketv. į darbbą pasiimti priemones, kad galėčiau pasidaryti pavyzdžius klientėms ir Jums parodyti mirksiukas.gif ir sakau jai išėjo naujos spalvos ji sako aš žinau aš jau aną dieną mačiau.
Taiva ir nesuprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus aciuks.gif reikes ir man banandyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
siandien kalbejau su viena pazistama, ji kazkokiam salone darosi gelini lakavima su Harmony.... ir sako pastebejo, kad kai visai nauja bonkute lako, tai viskas super laikosi, o kai su senesne lakuoja, na lakui kokie 4-5men, tada atsokimai atsiranda... g.gif nieks nepastebejo? g.gif
Atsakyti