Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(viliuosi @ 2011 10 17, 21:51)
Aš turiu perfect nails. Iš pat pradžių susipirkau viską perfect nails. Bet spalvos nepatiko. Labai tirštos ir traukėsi nuo nago. Tada susipirkau viską gelish. O dabar dar baltą spalvą vėl pirkau perfect nails ir ši spalva viskas gerai, nes kaip pardavėja sakė, kad jie pakeitė bazę spalvų ir jos dabar ne tokios tirštos. Dar buvo čia diskutuojama, kad jos gal blogai nusiima, tai man jos nusiima gerai. Tiek mano pastebėjimų  4u.gif

na, as dariau keliom klientem, ir draugem, man patiko , lengvai, graziai tepasi, prancuziskas karteli susiraukslejo. tik galvoju, ar verta daug spalvu pirkti, nes is JAv gaunu po 50lt uz buteliuka
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 10 17, 18:13)
tiesa, gal zinote kur gauti gelish etikeciu LT kalba? na, kad cia baze, cia topas, cia spalva ir t.t... gal kuri kazka panasaus dirbate?

o kam jums kazkokiu etikeciu? g.gif Spalva matosi per ''langeli'' tai ir taip aisku, kad spalva, ant topo parasyta, kad topas, and pagrindo parasyta fundation. Viskas labai paprasta 4u.gif
Atsakyti
Merginos o is kur uzsisakinejat is JAV priemones? As gundausi gundausi ir vis nepasiduodu lotuliukas.gif

P.S. savaitgali pirma karta nusiiminejau pati su acetonu ir super gerai pavyko thumbup.gif bet va reiks tuos pirsciukus nusipirkti, manau super patogus dalykas. Maciau ebay yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2011 10 18, 08:29)
Merginos o is kur uzsisakinejat is JAV priemones? As gundausi gundausi ir vis nepasiduodu  lotuliukas.gif

P.S. savaitgali pirma karta nusiiminejau pati su acetonu ir super gerai pavyko  thumbup.gif bet va reiks tuos pirsciukus nusipirkti, manau super patogus dalykas. Maciau ebay yra  thumbup.gif

Aš iš Amazone pirkau per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 18, 00:00)
o kam jums kazkokiu etikeciu?  g.gif Spalva matosi per ''langeli'' tai ir taip aisku, kad spalva, ant topo parasyta, kad topas, and pagrindo parasyta fundation. Viskas labai paprasta  4u.gif

o gi tam, kad salone to reikalauja, nes as ne tik namuose dirbu

QUOTE(viliuosi @ 2011 10 18, 10:23)
Aš iš Amazone pirkau per tarpininkes  4u.gif

is amazone kartais gaunasi brangiau nei is buynail.com ar ebay.com. vakardariausi uzsakyma, puse per viena pard, puse per kita pard uzsisakiau
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 10 18, 11:47)
buynail.com

O iš čia siunčia į Lietuvą? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
labai noreciau ir as isbandyti gelini lakavima, bet mano manikiurininke pareiske, kad ji galima daryti tik 2 kartus per metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 18, 13:42)
O iš čia siunčia į Lietuvą? 4u.gif

aisku smile.gif as per tarpininke uzsisakineju, tikrai jau nedaug lieka nuo tu prekiu
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 13:51)
Laba diena visoms  4u.gif 
labai noreciau ir as isbandyti gelini lakavima, bet mano manikiurininke pareiske, kad ji galima daryti tik 2 kartus per metus  g.gif

pirma karta girdziu sita dalyka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 11:51)
labai noreciau ir as isbandyti gelini lakavima, bet mano manikiurininke pareiske, kad ji galima daryti tik 2 kartus per metus  g.gif

aš irgi pirmą kartą girdžiu tokį dalyką... Kažin kodėl taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 18 spalio 2011 - 12:18
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 11:51)

o jusu manikiuriste isvis turi geliniu laku? g.gif nes dazniausiai tokius vejus kalba tos, kurios su jais nedirba doh.gif

Justina* o kokioj nagavitoj neklauset ar turi aprasymus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 18, 12:28)
o jusu manikiuriste isvis turi geliniu laku?  g.gif nes dazniausiai tokius vejus kalba tos, kurios su jais nedirba  doh.gif

aš irgi paskui pagalvojau apie tą patį. Ne nu logiškai pagalvojant, kokia manikiuristė sakys, kad tik 2 kartus per metus... Jokio biznio. Kaip tik reikia sakyti - ateik kas 2 savaites. Ir klienčių tada bus, ir darbo, ir uždirbs tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 18 spalio 2011 - 12:40
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 18, 14:28)
o jusu manikiuriste isvis turi geliniu laku?  g.gif nes dazniausiai tokius vejus kalba tos, kurios su jais nedirba  doh.gif

Justina* o kokioj nagavitoj neklauset ar turi aprasymus?  g.gif

as net nezinau kur ji smile.gif kazkaip neteko lankytis, reiktu pasiklausti
Atsakyti