Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(LAALA @ 2011 10 13, 21:58)
Aciu Indruskai uz pagalba issirenkant grazias Harmony gelish spalvytes  4u.gif 

Kaip jusu Harmony gelish lakai geliai? ar skystokos konsistencijos? Mano skysti lyginant su Shellac,  jau toks zaidimas gaunasi, kad baisu  doh.gif Turi polinki i krastus nubegti  doh.gif  ir net dviem sluoksniais tepant graziai neuzsitepa, reikia visu 3 sluoksniu  doh.gif  Dabar dar ziuresiu, kiek jie islaikys... vienu zodziu pravalas.... bet sakau, gal cia man padielkas kokias atsiunte  g.gif

i sveikatele mirksiukas.gif vis tik kokias spalvas pirkai?
Man puikiai gelish tepasi, yra spalvu kurios linke pabegti rolleyes.gif yra ir tokiu, kuriu reikia 3 sluoksniu, bet visumoj man smagiau gelish tepasi nei IBD, kazkaip man IBd per storai uzsitepa doh.gif Shelac'o nebandziau tai negaliu kazko apie ji pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 13, 20:10)
i sveikatele  mirksiukas.gif vis tik kokias spalvas pirkai?
Man puikiai gelish tepasi, yra spalvu kurios linke pabegti  rolleyes.gif yra ir tokiu, kuriu reikia 3 sluoksniu, bet visumoj man smagiau gelish tepasi nei IBD, kazkaip man IBd per storai uzsitepa  doh.gif Shelac'o nebandziau tai negaliu kazko apie ji pasakyti  rolleyes.gif

Pirkau :
Vegas Nights (juo esu labiausiai patenkinta, labai grazus)
it's a lilly (su tuo vegas nights labai grazus, bet ir be blizgiuko fainas, toks matinis)
pink smoothie (net 3 sluoksniais man graziai neuzsidengia...bet ant jo uzdejus ta blizgiuka, grazu)
rose garden
night reflection
glamour queen
norejau dar klasikine raudona, bet nebuvo pas ta pardaveja, tai taip is kitur ir nebepasiemiau.

Shellac tokios sodrios splavos, uztepus niekur nebega, tolygiai pasiskirsto,pora sluoksniu uztenka per akis , geras daikciukas, bet tai supratau, kai panaudojau gelish biggrin.gif Tai matyt del to ir yra kainu skirtumas, nebe reikalo shellac dviguai brangesnis, vertas to...
Atsakyti
QUOTE(LAALA @ 2011 10 13, 21:58)
Turi polinki i krastus nubegti  doh.gif 

man į kraštus nubėgdavo pirmus du kartus kai lakavau. Pasiimdavau per daug gelio su teptuku, o ir tepdavau labai neatidžiai. Trečią kartą kantriau, neskubėdama darbavausi, mažiau gelio su teptuku imdavau ir tik vienas prabėgo (ir tas pats, paskutinis nagas, kur jau man kantrybė baigėsi biggrin.gif ) 4u.gif
Vienžo reikia labai kruopščiai ir kantriai. Čia jau bent man tas taikoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 13, 23:10)
Man puikiai gelish tepasi, yra spalvu kurios linke pabegti  rolleyes.gif yra ir tokiu, kuriu reikia 3 sluoksniu, bet visumoj man smagiau gelish tepasi nei IBD, kazkaip man IBd per storai uzsitepa  doh.gif Shelac'o nebandziau tai negaliu kazko apie ji pasakyti  rolleyes.gif

O man IBD kaip tik labai skystas, dviejų sluoksnių niekaip neužtenka, o ir laikė man pirmas užlakavimas labai trumpai. Nežinau kaip bus kitą kartą. Bet pirmas kartas nepatiko.
Atsakyti

Ai cia kiek zmoniu- tiek nuomoniu, gi negali viena produktu linija patikti visai zmonijai.Todel ir kuria ne viena o kelios firmos, kad kiekvienas pasirinktu kas jam patogiau ir maloniau...O cia diskutuot i gincytis kas labiau patinka, ziuriu ner prasmes jau.As pvz labiau IBD megstu, nei visus kitu tongue.gif
Atsakyti
Prieš pusantro mėnesio nusiėmiau gelinius nagus būklė baisi doh.gif pavaikščiojau su tokiais, bet va susigundžiau su geliniu lakavimu, viska susipirkau amazone 4u.gif tik lempa pirkau iš kiniečio ir gavau tik šiandien, tai pabandžiau nusilakuoti ir gavosi viskas thumbup.gif nors nagai labai trumpi kol kas, vaizdelis nelabai ispudingas, bet viskas ejosi sklandziai, idedu foto, paveikslavau su telefonu tai ryškumo nelabai blush2.gif spalva gelish Glamour queen 4u.gif

user posted image
Atsakyti
o niekas nesusiduret su susiraukslejimo problema? as naudoju MAGNETIC uv lakus, tai doh.gif siaubas jei tik biski storiau uztepi ir susirauksleja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2011 10 14, 20:20)
o niekas nesusiduret su susiraukslejimo problema? as naudoju MAGNETIC uv lakus, tai  doh.gif  siaubas jei tik biski storiau uztepi ir susirauksleja. g.gif

Tai va tamstele raukslejimo priezasti katik pasakei biggrin.gif Buna pasitaiko,kad storiau uztepi ir tenka viska perdarinet doh.gif man dar bajeris buvo..ZOdziu pasidarem lakavima viskas ok..kita diena visi nagai puslelem ...nu galvoju va cia tai bajeris..dar po paros visos pusleles dingo ir vel nagai kaip lyg niekur nieko-tai va sito ciudo iki siol nesupratau blink.gif
Atsakyti
ingeborgita2, 4u.gif 4u.gif ačiū tau labai tikrai tu čia didelį darbą padarei ir netingėjai buteliukų numeriukus sužiūrėti ir surašyti smile.gif
na reiks susižiūrėt pagal savo paletę ax.gif
Atsakyti
o ar kas bande siuos lakus , kaip jie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 14, 22:08)
ingeborgita2, 4u.gif  4u.gif  ačiū tau labai tikrai tu čia didelį darbą padarei ir netingėjai buteliukų numeriukus sužiūrėti ir surašyti smile.gif
na reiks susižiūrėt pagal savo paletę ax.gif

Nėra užką, ax.gif
tiesiog pas mane kitoj pusėj skaičiukai surašyti blush2.gif , tai nebuvo taip sunku mirksiukas.gif

Gaila vakar niekas nenorejo tuo laku-pigmentu lakuotis verysad.gif , labai idomu rolleyes.gif kaip jie atrodo ant rankyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 15, 09:23)
Nėra užką, ax.gif
tiesiog pas mane kitoj pusėj skaičiukai surašyti blush2.gif , tai nebuvo taip sunku mirksiukas.gif

Gaila vakar niekas nenorejo tuo laku-pigmentu lakuotis verysad.gif , labai idomu  rolleyes.gif kaip jie atrodo ant rankyciu mirksiukas.gif

kai nulakuosite parašykite smile.gif gerai , įdomu kaip prie neoninės šviesos daugiau spindėtų g.gif
o tu žadi lakuoti vien tik su pigmentu ar jį dėti ant spalvos, kaip spalvos pakeitimui ar paįvairinimui g.gif ačiū 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fyfokaite @ 2011 10 14, 20:20)
o niekas nesusiduret su susiraukslejimo problema? as naudoju MAGNETIC uv lakus, tai  doh.gif  siaubas jei tik biski storiau uztepi ir susirauksleja. g.gif

tai čia su bet kokia firma gali taip atsitikti jei sluoksnis per storas, taip čia reikalauja labai atidumo, ir reikia gerai laką iš buteliuko taisyklingai pasiimti, kad to lako nebūtų per daug, sėkmės smile.gif 4u.gif
Atsakyti