Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

Jau klausiau blush2.gif , bet dar kartelį paklausiu- ax.gif

ar kas buvote gelisho dailės seminare kurį organizuoja Nagavita? bigsmile.gif
Labai įdomu kokie atsiliepimai ir pavyzdžių gal galite įdėti?

O dar nežinote ar gavo jau gelisho tas naujas spalvas Nagavita?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 13, 10:06)

bigsmile.gif va va idomu ir man, nes kiek maciau tas dailes per reklamos pristatymus kitu firmu-tai nieko apart pabrukshnevimu ir liejimu niekas neparode schmoll.gif Idomu ka Lietuviai siulo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 13, 09:06)

QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 13, 09:23)
bigsmile.gif  va va idomu ir man, nes kiek maciau tas dailes per reklamos pristatymus kitu firmu-tai nieko apart pabrukshnevimu ir liejimu niekas neparode schmoll.gif  Idomu ka Lietuviai siulo ax.gif

Aš einu gruodžio 7 biggrin.gif tai va jei anksciau ten buvusiu neatsiras papasakosiu biggrin.gif
spalvos jau yra, nu man tai patiko:) mėlyna isimylejau wub.gif dabar jau svajoju aš apie ją blush2.gif ir mąstau gal vis tik pirkti čia, nes kils is USA sulauksiu tai jomajo kiek laiko praeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 13, 11:15)
Aš einu gruodžio 7  biggrin.gif tai va jei anksciau ten buvusiu neatsiras papasakosiu biggrin.gif
spalvos jau yra, nu man tai patiko:) mėlyna isimylejau  wub.gif dabar jau svajoju aš apie ją  blush2.gif ir mąstau gal vis tik pirkti čia, nes kils is USA sulauksiu tai jomajo kiek laiko praeis  g.gif

Aš einu lapkričio 9d. ax.gif blush2.gif , tai galesiu papasakoti jei tikrai neatsiras kas anksciau papasakos.
O velnias reik varyt pasiziuret tas spalvikes. Jau kaip as ju laukiau. O kaina kaip? Ta pati kaip ir laku, nes man kaip aiskino jog cia ne spalva o kaip igmentas spalvai parysinti pablizginti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 13, 10:35)
Aš einu lapkričio 9d.  ax.gif  blush2.gif , tai galesiu papasakoti jei tikrai neatsiras kas anksciau papasakos.
O velnias reik varyt pasiziuret tas spalvikes. Jau kaip as ju laukiau. O kaina kaip? Ta pati kaip ir laku, nes man kaip aiskino jog cia ne spalva o kaip igmentas spalvai parysinti pablizginti ir t.t.

zinok del kainos neklausiau, bet jauciu, kad ta pati kaina g.gif ten pavyzdziai buvo su juodu pagrindu tai kai kurie man nelabai ziurejosi schmoll.gif bet as pagalvojau, kad ant daugelio kitu spalvu gerai ziuretusi. Nors pvz balta spalva jau buvo ispirkta, ta ta prasme is tu nauju blizgiu laku serijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 13, 11:15)
Aš einu gruodžio 7  biggrin.gif tai va jei anksciau ten buvusiu neatsiras papasakosiu biggrin.gif
spalvos jau yra, nu man tai patiko:) mėlyna isimylejau  wub.gif dabar jau svajoju aš apie ją  blush2.gif ir mąstau gal vis tik pirkti čia, nes kils is USA sulauksiu tai jomajo kiek laiko praeis  g.gif

tai ar cia sunku 2-3 savaites palaukt biggrin.gif cool.gif as vo laukiu vienos, man kazkaip violetine istrigo bigsmile.gif , manau kad gerai ziuresis ant mano tamsiu ryshkiu laku, nes dauguma turimu turi violetini pigmenta ar kazkoki tai atspalvi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 13, 11:35)
nes man kaip aiskino jog cia ne spalva o kaip igmentas spalvai parysinti pablizginti ir t.t.

drinks_cheers.gif taip ir yra...nors keliais sluoksniais, gal visai nieko atrodytu ir kkaip lakas blizgantis rolleyes.gif
Atsakyti
Bliamba kaip susinervijau blink.gif
pirmad. dar skamb. i Nagavita ir paklausiau ar gavo sako ne dar negavom ir nzn kada gausim, o pasirodo jau vienos spalvos ne kvapo ner jau ispirkta.
As esu ziauriai pikta rolleyes.gif

Psio einu rengtis ir vaziuoju i nagavita ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 13 spalio 2011 - 10:53
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 13, 09:52)
Na nežinau ax.gif , aišku kiekvienas turi savo nuomonę ir pripratimą dirbti. blush2.gif
Visų pirma jie nėra plasmasiniai doh.gif , o guminiai, ir nera jie trumpi labai gerai laikosi. Aišku ant kojų tai kas be ko dedu foliją mirksiukas.gif  dėl higienos sumetimų, o ant rankų aš tiesiog nespėčiau ir visiškai neapsimokėtų man dirbti su folija, kadangi viena paskui kita klientės ir nėra kada jų nei plėšyti nei ką. na čia mano nuomonė rolleyes.gif

atsiprašau, kad parašiau plasmasiniai, ne tą sąvoką parašiau guminiai, na mergaitės nežinau su kokiomis firmomis jūs dirbate antpirščiais, bet aš rašiau būtent iš Nagavitos pirktus ir ten jie tikrai trumpi ir dar plius platoki, ten ten vata nesilaiko
p.s sakyčiau čia man nepatinka, mano klientė studentė, kuri mokinasi vilniuje ir tenka kartais ten tvarkytis ir grįžusi sakė, kad Vilniuje, taip darėsi dviejuose salonuose su tais antpirščiais ir jai nepatiko ir krito ir teko nemažai grandyti, čia dar kartą pabrėžiu klientės nuomonė, sakė jai labiau taip pat patinka kai nuima su folija
taip sutinku, kaip patogu, taip ir dirbam, sėkmės smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 13, 11:52)
Bliamba kaip susinervijau  blink.gif
pirmad. dar skamb. i Nagavita ir paklausiau ar gavo sako ne dar negavom ir nzn kada gausim, o pasirodo jau vienos spalvos ne kvapo ner jau ispirkta.
As esu ziauriai pikta  rolleyes.gif

Psio einu rengtis ir vaziuoju i nagavita ziuret mirksiukas.gif

nervinuosi ir aš iki kitų miestų tai iš vis likučius atveža, ypač Klaipėdos regionui kas priklauso, ten dar atskira firma gi atstovas yra AIDOS STUDIJA tai jie dar irgi ne viską gauna iš tos Nagavitos, tai jau pradedu pati siųstis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 13, 10:47)
zinok del kainos neklausiau, bet jauciu, kad ta pati kaina  g.gif ten pavyzdziai buvo su juodu pagrindu tai kai kurie man nelabai ziurejosi  schmoll.gif bet as pagalvojau, kad ant daugelio kitu spalvu gerai ziuretusi. Nors pvz balta spalva jau buvo ispirkta, ta ta prasme is tu nauju blizgiu laku serijos  cool.gif

apie kokią jūs čia blizgių gelių seriją kalbat? g.gif Koks pavadinimas ?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 13, 11:17)
apie kokią jūs čia blizgių gelių seriją kalbat?  g.gif  Koks pavadinimas ?

http://theresabloor....third-nail.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 13, 11:24)

ai... apie tą.... supratau smile.gif
bet čia reikia juodo pagrindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 13, 12:26)
ai... apie tą.... supratau  smile.gif
bet čia reikia juodo pagrindo  g.gif

neee, nebutinai mirksiukas.gif maiso juos su ivairiom spalvelem... Taipogi sitaip is matines gali pasidaryti blizgancias spalvas http://www.salongeek...2_2484340_n.jpg ir t.t Cia jau nuo tamstos ismones, kaip tu juos panaudosi is su kuo maisysi smile.gif Gali ir jais vien tik naga dengti 3 sluoksniais bigsmile.gif bigsmile.gif ir bus blizgi spalva.Nors ir traktavo, kad tai daugiau pigmento keitimui skirti lakai.. http://1.bp.blogspot...urorasample.JPG
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 spalio 2011 - 15:51