Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

Labukai, gal galetumet man parasyti isbandytos klasikines raudonos spalvos pavadinima? 4u.gif Visgi labai spalvos naturoje ir pvz internetinese parduotuvese skiriasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2011 10 12, 14:39)
Labukai, gal galetumet man parasyti isbandytos klasikines raudonos spalvos pavadinima?  4u.gif  Visgi labai spalvos naturoje ir pvz internetinese parduotuvese skiriasi...  unsure.gif

Red roses 4u.gif harmony gelish smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 12 spalio 2011 - 15:15
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 12, 15:58)
Red roses  4u.gif

biggrin.gif parasyk zmogui firma, o tai maza ka, tu raudonu roziu pilnas netas biggrin.gif

As megstu sita smile.gif http://cdn.webshopap...ed-gorgeous.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 spalio 2011 - 15:05
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 12, 15:04)
biggrin.gif  parasyk zmogui firma, o tai maza ka, tu raudonu roziu pilnas netas  biggrin.gif

As megstu sita  smile.gif  http://cdn.webshopap...ed-gorgeous.jpg

Pasitaisiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 12, 16:16)
Pasitaisiau  biggrin.gif

maladec, ne as ivedziau i neta ir kazkaip matau, kas per lakas-vien raudonu roziu horizontas tik lotuliukas.gif nedashuto va, kokios firmos lakas pries tai biggrin.gif
Geriau pasakok kaip tu prancuza darai rolleyes.gif ?kas poko, kiek sluoksniu ir t.t?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 spalio 2011 - 15:25
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 11, 15:04)
nera tikslo deti folijos ir ant jos antpirsciu  schmoll.gif

pritariu narei, sviestas sviestuotas, viskas priklauso ir nuo nuėmėjo, ir nuo spalvos, jei perlamutras tai gražiau įmasi, o nei emaliniai sunkiau ir t,t ir dar kitų niuansų
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 12, 15:19)
maladec, ne as ivedziau i neta ir kazkaip matau, kas per lakas-vien raudonu roziu horizontas tik  lotuliukas.gif nedashuto va, kokios firmos lakas pries tai  biggrin.gif
Geriau pasakok kaip tu prancuza darai rolleyes.gif ?kas poko, kiek sluoksniu ir t.t?

mano ''firminis'' nu ten visi tie nuriebalinimai, bonderis ir t.t. fundation, tada du sluoksniai ''pink smoothie'', jei klienete nori daugiau rozinio nebededu daugiau nieko, jei maziau rozinio ant virsaus dedu ''tassles'', tada viena sluoksni balto, tada topa ir wuolia prancuzas ready biggrin.gif
jei merginos nori naturalesnio vaizdo dedu sluoksni ''tassles'' ir tada balta galiuka (viena sluoksni) ir tada ant virsaus dar syki ''tassles''. Buna darau du sluoksniai ''tassles'' ir baltas galiukas ir topas. Dar yra tokiu kurios prancuza darosi su light elegant, jis turi tokio lyg bilzgucio. Panasus i tassles tik su blizguciu ''dessert sands''.
Gal ne per daug primaliau blush2.gif
Atsakyti
Labai aciu Jolkuce ir Indrushka uz atsakymus - nersiu i ineto platybes ieskot laku doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 11, 10:20)
Aš esu iš Kauno tai pirkau Nagavitoje, nebrangūs jie apie 6-8 lt. 10 vnt.
Jų principas kaip siuvimo antpirštis yra, tik kad jie yra guminiai ir suskirstyti dydziais nuo maziausio iki didziausio pirsciuko. Dedasi vatyte(jas perku Krinonoje-db jau Cacada vadainasi, tas uz 13 ar kiek ten lt. ir per puse ta vatyte perplėšiu) suvilgyta su acetonu ir maunasi antpirsciukas.

Turiu tuos antpirscius is nagavitos, net dvi poras po 10 vnt, man tai totali nesamone schmoll.gif nepasiteisino kaip ir kitos raso geriau nei su folija nera nes folija siluma prilaiko o ka ta plasmase ir tie antpirsciai trumpi mano klietem nei vienai nepatiko ir dar blogiau nusiima, g.gif jus paziurekite, kodel net Harmony gelish tiesioginiam tinklapyje nuimineja su folija? g.gif na manau vadinasi zino kokias funkcijas atlieka folija ir kad butent su folija o ne su kazkokiais antpirsciais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 12, 23:32)
Turiu tuos antpirscius is nagavitos, net dvi poras po 10 vnt, man tai totali nesamone schmoll.gif nepasiteisino kaip ir kitos raso geriau nei su folija nera nes folija siluma prilaiko o ka ta plasmase ir tie antpirsciai trumpi mano klietem nei vienai nepatiko ir dar blogiau nusiima, g.gif jus paziurekite, kodel net Harmony gelish tiesioginiam tinklapyje nuimineja su folija? g.gif na manau vadinasi zino kokias funkcijas atlieka folija ir kad butent su folija o ne su kazkokiais antpirsciais schmoll.gif

Ačiū už šį atsakymą. Dabar žinau, kad man jau jų nereikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 12, 23:32)

Na nežinau ax.gif , aišku kiekvienas turi savo nuomonę ir pripratimą dirbti. blush2.gif
Visų pirma jie nėra plasmasiniai doh.gif , o guminiai, ir nera jie trumpi labai gerai laikosi. Aišku ant kojų tai kas be ko dedu foliją mirksiukas.gif dėl higienos sumetimų, o ant rankų aš tiesiog nespėčiau ir visiškai neapsimokėtų man dirbti su folija, kadangi viena paskui kita klientės ir nėra kada jų nei plėšyti nei ką. na čia mano nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 13, 08:52)
Na nežinau ax.gif , aišku kiekvienas turi savo nuomonę ir pripratimą dirbti. blush2.gif
Visų pirma jie nėra plasmasiniai doh.gif , o guminiai, ir nera jie trumpi labai gerai laikosi. Aišku ant kojų tai kas be ko dedu foliją mirksiukas.gif  dėl higienos sumetimų, o ant rankų aš tiesiog nespėčiau ir visiškai neapsimokėtų man dirbti su folija, kadangi viena paskui kita klientės ir nėra kada jų nei plėšyti nei ką. na čia mano nuomonė rolleyes.gif

Man jie irgi žinok krenta, jei kliente geria kokia kava tai turiu taisyt ir taisyt. Sakyciau netgi nuemejas man is po tu antpirsciu isgaruoja g.gif
o folijos aš prisiplesau namie, visada kruvele buna paruošta. Net tamponeliu specialiai pasiruosiu rolleyes.gif
Bet kaip jau sakei kiekvienas gi renkasi kas patogu, mano drauge irgi tais antpirsciais patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti