Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 11, 13:39)
Aga gavau, tik mano vienos prekes truksta, tipo sake dar jie negave blink.gif  Tai dabar nezinau ar gausi abu lakus prancuzui, ar tik viena is ju ir acetona...bishki nusiminiau verysad.gif , maniau viska kartu gausiu ax.gif

Tai nekas.Matai skirtingi pardavejai skirtingai atsiuncia doh.gif Jei ka,as dar galvoju imt,baze,topa ir bonda.Tai paimciau kita prekyte veliau.Palaikys ten kokia savaite,ne karves dydzio tas siuntinukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alionkiki @ 2011 10 11, 14:01)
As čia pasiknaisiojau internete, tai pas viena radau bet labai jau brangūs už 10 antpirščių 23 lt  doh.gif

http://public.fotki....ntpirsciai.html

bet ebay jų yra daug galima ir pigiau parsisiusti  ax.gif :
http://www.ebay.com/...3286.c0.m270.l1

O gal kas šiuos bandėt, jie gerai laikosi kažin ant plonesnių pirštų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 11, 13:51)
O gal kas šiuos bandėt, jie gerai laikosi kažin ant plonesnių pirštų? g.gif

l man vistiek su folija patogiausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2011 10 11, 12:22)
Gal esate kuri bandziusi kinietiskas priemones, ziuriu jos laabai pigios...  blink.gif

QUOTE(Niviuke @ 2011 10 11, 13:04)
Tikrai, pasitikejimo nekelia...  g.gif

cia apie kurias preimones ar lakus kalbate, is kokio puslapio?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 11, 14:53)
l man vistiek su folija patogiausia  blush2.gif

O aš tai dedu foliją, o ant jos pirštines. Man taip patogiau ir geriau nusiima. Tai galvoju gal ant folijos tie antpirščiai būtų patogu.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 11, 13:56)
O aš tai dedu foliją, o ant jos pirštines. Man taip patogiau ir geriau nusiima. Tai galvoju gal ant folijos tie antpirščiai būtų patogu.

nera tikslo deti folijos ir ant jos antpirsciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 11, 14:04)
nera tikslo deti folijos ir ant jos antpirsciu  schmoll.gif

As kiek suprantu tuos anpirscius vis tiek dezinfekuot reikia,tvarkyt.O folija ismetei ir rami galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 10 11, 15:15)
As kiek suprantu tuos anpirscius vis tiek dezinfekuot reikia,tvarkyt.O folija ismetei ir rami galva smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Alice,per koki puslapi perki is chinos? 4u.gif Ir ar muitas koks yra?
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 10 11, 17:03)
Alice,per koki puslapi perki is chinos? 4u.gif Ir ar muitas koks yra?

Aš kol kas tik UW lempą iš kiniečio pirkau. Jolkuce 10 psl. yra įmetusi nuorodas, kur pirkti medinius gremžtukus ir blokelius nagams pašiaušti, tuos ir žadu greitu laiku pirkti. Muitas lygtais nuo 70 ar 75 Lt., tiksliai nebepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 11, 20:14)
Aš kol kas tik UW lempą iš kiniečio pirkau. Jolkuce 10 psl. yra įmetusi nuorodas, kur pirkti medinius gremžtukus ir blokelius nagams pašiaušti, tuos ir žadu greitu laiku pirkti. Muitas lygtais nuo 70 ar 75 Lt., tiksliai nebepamenu g.gif

nuo 75 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2011 10 10, 18:07)
su kuo nuiminejat ir per kiek laiko nuimat? + kiek laikot folijoj?
man ir po 15 min nieko gero.... sad.gif ( ba ha gelis lakas)

laba, rasiau praeitoje jau temeleje, kad irgi buvo atejusi kliente-pas ja su Ba-Ha lakuota buvo, tai salone nenueme-norejo su mealiniu gremztuku gramdyti-ji neleido, dar namie ji laike folijoje ir as poliravau - be sansu nugramdyti likucius... schmoll.gif
Atsakyti