Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(viliuosi @ 2011 10 11, 10:09)
O kur antpirščiukus pirkote?

Aš esu iš Kauno tai pirkau Nagavitoje, nebrangūs jie apie 6-8 lt. 10 vnt.
Jų principas kaip siuvimo antpirštis yra, tik kad jie yra guminiai ir suskirstyti dydziais nuo maziausio iki didziausio pirsciuko. Dedasi vatyte(jas perku Krinonoje-db jau Cacada vadainasi, tas uz 13 ar kiek ten lt. ir per puse ta vatyte perplėšiu) suvilgyta su acetonu ir maunasi antpirsciukas.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 10 11, 10:20)
Aš esu iš Kauno tai pirkau Nagavitoje, nebrangūs jie apie 6-8 lt. 10 vnt.
Jų principas kaip siuvimo antpirštis yra, tik kad jie yra guminiai ir suskirstyti dydziais nuo maziausio iki didziausio pirsciuko. Dedasi vatyte(jas perku Krinonoje-db jau Cacada vadainasi, tas uz 13 ar kiek ten lt. ir per puse ta vatyte perplėšiu) suvilgyta su acetonu ir maunasi antpirsciukas.

O dabar irgi kažin Nagavitoj jų yra, nes internetinėje parduotuvėje neradau, kad būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 11, 10:27)
O dabar irgi kažin Nagavitoj jų yra, nes internetinėje parduotuvėje neradau, kad būtų  g.gif

Aha as irgi bandziau surasti g.gif ju parduotuveje ir ideti foto pavyzdy, blink.gif bet neradau. Kazinau, g.gif unsure.gif manau jei pasiskamb.,tai pasakytu ar yra ar ne. Kam bereikalingai vaziuoti. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal esate kuri bandziusi kinietiskas priemones, ziuriu jos laabai pigios... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2011 10 10, 16:07)
su kuo nuiminejat ir per kiek laiko nuimat? + kiek laikot folijoj?
man ir po 15 min nieko gero.... sad.gif ( ba ha gelis lakas)

As laikau max 10 minuciu,ir taip viskas atsoka smile.gif Kazkokie keisti dalykai su ta baha.Buvo kliente tai sake lakavo jai salone is juodu buteliuku(galvoju kad baha,bet gali but ir kinietiski,bet sake salonas brangus g.gif )sutrukinejo viskas po 4 dienu,o kol nuime sake visas vakaras praejo doh.gif

QUOTE(Niviuke @ 2011 10 11, 11:22)
Gal esate kuri bandziusi kinietiskas priemones, ziuriu jos laabai pigios...  blink.gif

Geriau ir nebandykit,sugadinsit nagus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 11 spalio 2011 - 12:00
QUOTE(Morgan @ 2011 10 11, 12:59)
Geriau ir nebandykit,sugadinsit nagus smile.gif

Tikrai, pasitikejimo nekelia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2011 10 11, 12:04)
Tikrai, pasitikejimo nekelia...  g.gif

Tiesiog turejau viena kinietiska,tai gramdziau ilgai ir nuobodziai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 10 11, 11:59)
Buvo kliente tai sake lakavo jai salone is juodu buteliuku(galvoju kad baha,bet gali but ir kinietiski,bet sake salonas brangus g.gif )sutrukinejo viskas po 4 dienu,o kol nuime sake visas vakaras praejo doh.gif

ohmy.gif man čia viskas taip žiauriai nuskambėjo... eina sau...

Mano nuomone čia turi super savęs nemylėti, jei iš Kinijos gelinius lakus siųstis. Čia tas pats, kad iš Kinijos siųstis kokius plaukų dažus už 1 dolerį ir bandyti laimę... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 11, 11:27)
O dabar irgi kažin Nagavitoj jų yra, nes internetinėje parduotuvėje neradau, kad būtų  g.gif

As čia pasiknaisiojau internete, tai pas viena radau bet labai jau brangūs už 10 antpirščių 23 lt doh.gif

http://public.fotki....ntpirsciai.html

bet ebay jų yra daug galima ir pigiau parsisiusti ax.gif :
http://www.ebay.com/...3286.c0.m270.l1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alionkiki: 11 spalio 2011 - 13:02
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 11, 12:59)
ohmy.gif man čia viskas taip žiauriai nuskambėjo... eina sau...

Mano nuomone čia turi super savęs nemylėti, jei iš Kinijos gelinius lakus siųstis. Čia tas pats, kad iš Kinijos siųstis kokius plaukų dažus už 1 dolerį ir bandyti laimę... blink.gif

Aha,skamba ne kaip doh.gif Is kinijos tik manikiuro reikmenis ir elektronika verta siustis thumbup.gif

Ziurekit,turejau kita kliente.Ji pries tai gelini daresi pas kita.Uztepta buvo prancuzas,4 sluoksniai balto ir 2 permatomo ant virsaus blink.gif Kas nors toki bajeri girdejo?

Julkuce,as jau gavau skaicius uz lakus,issiusta 7 diena.Ar gavai tu skaicius?
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 10 11, 14:02)

Julkuce,as jau gavau skaicius uz lakus,issiusta 7 diena.Ar gavai tu skaicius?

Aga gavau, tik mano vienos prekes truksta, tipo sake dar jie negave blink.gif Tai dabar nezinau ar gausi abu lakus prancuzui, ar tik viena is ju ir acetona...bishki nusiminiau verysad.gif , maniau viska kartu gausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 11, 09:09)
O kur antpirščiukus pirkote?

Nagavitoje 4u.gif
Atsakyti