Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Indrushka @ 2011 10 05, 22:01)
sakyciau ji tarp oranzines ir raudonos toks tarpinis varijantas,Jolkuces mylima tika tika ar kazkokia ten, pavadinima tikslu pamirsau, tai tikra oranzine, o sita tokia i raudonuma, na labai sunku nupasakoti. jei norit ruzavos tada passion labiau ruzava nei tiger blossom

aciukas, tiesa sakant ieskau neryskiu graziu spalvu- kazkaip pas mane klientes susirinke koncervatores...
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 08, 23:50)
Sveikos, kaip angliškai vadinasi nago pašiaušėjas (tas blokelis) ir mediniai krapštukai (geliui nuimti)?

Wood stick

Sponge Buffer Sanding Block Files

Jei situos turejai omenyje-tai vadinas tep cool.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as isigyti visas reikiamas priemones, ir lakuotis namuose nagucius smile.gif

Ka manote apie amazon.com? g.gif Kiek pastebejau, ten truputeli pigesnes priemones g.gif Lempa pirksiu pas save FR, bet visi tie geliai FR labai brangus kazkodel, vienas gelio buteliukas apie 50Eur blink.gif doh.gif O kur dar nuriebalintuojas, lakas ir t.t. doh.gif Is kur paatrtumete siusti? is USA ar China? Nes MB sako, kodel nori siustis is USA, jei galima tiesiai is China? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 08, 23:50)
Sveikos, kaip angliškai vadinasi nago pašiaušėjas (tas blokelis) ir mediniai krapštukai (geliui nuimti)? Jei nesunku - parašykite, siųsiuosi iš China  biggrin.gif
Nuėjau šiandien į parodą "Grožis ir sveikata", galvojau nusipirkti, kai pamačiau kokios kainos  doh.gif  Yra ir po 4 Lt. kiti 6-9 Lt. Jaučiu ten viskas iš Kinijos, nes pamačiau pas pardavėjus tokius acetoninius flomasteriukus kur galima pralakuotas nagų odeles apsivalyti, tai aš pati 5 vnt. iš Kinijos už kelis Lt. atsisiunčiau, o parodoje vos neapakau, kai pamačiau, jog toks flomasteriukas (vienas vnt.) 8 lt. kainuoja  blink.gif
Nu aš nusipirkau tą blokelį ir krapštukus, bet jei kas esat iš kiniečių parsisiuntę, tai parašykit jei nesunku kaip jie angliškai vadinasi ...  ax.gif  4u.gif
aha, yra youtube filmukai visų gelinių lakų lakavimosi eigos  4u.gif

Pasidalinkit iš kur flomasteriukus siuntėtės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 09, 12:52)
Wood stick

Sponge Buffer Sanding Block Files

Jei situos turejai omenyje-tai vadinas tep cool.gif

thumbup.gif ačiū labai. Va aš taip ir galvojau, kad visus tuos dalykelius galima papigiaja iš Kinijos parsisiųsti. o tai vakar kai pasakė 10 tų medinių gremžtukų kainą - 9 Lt., tai man net akys ant kaktos iššoko blink.gif

QUOTE(Eljerny @ 2011 10 09, 13:44)
1. Ka manote apie amazon.com?  g.gif Kiek pastebejau, ten truputeli pigesnes priemones  g.gif
2. bet visi tie geliai FR labai brangus kazkodel, vienas gelio buteliukas apie 50Eur  blink.gif  doh.gif O kur dar nuriebalintuojas, lakas ir t.t.  doh.gif
3. Is kur paatrtumete siusti? is USA ar China? Nes MB sako, kodel nori siustis is USA, jei galima tiesiai is China?  g.gif

1. Amazon.com yra geras dalykas. Ten viskas pigiau, nes ten pardavėjams mokesčiai mažesni negu ebay 4u.gif
2. Kainos Europoje didesnės, nes Europoj šiaip viskas brangiau (bent jau nagų priemonės) negu JAV. O Europiečiai yra ir nekantruoliai biški, jie geriau brangiau mokės, bet nereiks siuntimo laukti mirksiukas.gif
3. Siųskitės iš JAV, nes visi tie geliniai lakai yra būtent JAV gaminami. Aš va lempą iš Kinijos siunčiausi, iš Kinijos siųsiuosi ir medinius gremžtukus bei nagų pašiaušėjus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 09, 14:41)
1. Amazon.com yra geras dalykas. Ten viskas pigiau, nes ten pardavėjams mokesčiai mažesni negu ebay  4u.gif
2. Kainos Europoje didesnės, nes Europoj šiaip viskas brangiau (bent jau nagų priemonės) negu JAV. O Europiečiai yra ir nekantruoliai biški, jie geriau brangiau mokės, bet nereiks siuntimo laukti  mirksiukas.gif
3. Siųskitės iš JAV, nes visi tie geliniai lakai yra būtent JAV gaminami. Aš va lempą iš Kinijos siunčiausi, iš Kinijos siųsiuosi ir medinius gremžtukus bei nagų pašiaušėjus  4u.gif

aciu uz prasvietima 4u.gif dar niekada gyvenime nieko nepirkau is kitu saliu, bet dabar reikalas prispyre, noriu graziu naguciu, bandysiu siustis.

O vasara koju nagams ar darete gelini lakavima?
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 09, 16:49)

tikrai taip, ir ne viena karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 09, 14:33)
Pasidalinkit iš kur flomasteriukus siuntėtės? 4u.gif

http://www.ebay.com/...=item27ba905be7

berods iš čia g.gif

QUOTE(Eljerny @ 2011 10 09, 15:49)

aš ir dabar esu pasidariusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 09, 15:49)

ir ne tik vasara ax.gif nepamenu kada paprastu laku lakavausi rolleyes.gif vasara dar visokiu akuciu prisidedavau tai isvis wub.gif
Atsakyti
Gal gali man kas paaiškinti kam šios formos naudojamos? ax.gif 4u.gif
http://www.ebay.com/...=item2567ffe930
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 09, 19:04)
Gal gali man kas paaiškinti kam šios formos naudojamos? ax.gif  4u.gif
http://www.ebay.com/...=item2567ffe930

Cia daugkartines nagu priauginimo formos..
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 09, 19:10)
Cia daugkartines nagu priauginimo formos..

Ačiū 4u.gif

Dar klausimas, ar kai dedate foliją nuimant gelį laką dar dedatės pirštines ar ką nors kitko. Ar nieko, tik foliją? Aš deduosi pirštines gumines plonas, tįada man geriau nusiima, o ir dar kai ką gali nuveikti su pirštinėmis, ne tik sėdėti ie laukti smile.gif
Atsakyti