Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos rusų darželiai

QUOTE(Katiusa @ 2007 11 20, 20:58)
privetiki a u mojej mamy vozniklo podozrenije cto u viti adenoidy, cto on kak by prigloh (u menia tak bylo) i ja posla k LOR ctob on posmotrel a on posmotrel i skazal cto sinusit u nas no na kakoj to nacalnoj stadiji, nam hvatilo nedeli losadinoj dozy lekatstv i opasnost minovala

Sveikos mamytes musu is Lasiuku kaip ten laikotes parasykit pasiilgom jusu
Atsakyti
o kas lanko zemuogele darzeli,kokie atsiliepimai
Gyvenu salia ,tai ta ka matau is lango man visai nepatinka,bet gal visur taip ,tik cia man pries akys viskas??
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 09 04, 16:22)
o kas lanko zemuogele darzeli,kokie atsiliepimai
Gyvenu salia ,tai ta ka matau is lango man visai nepatinka,bet gal visur taip ,tik cia man pries akys viskas??

mano vaikai ten pradėjo eiti,. o kas tau nepatinka?
Atsakyti
Labas mamytes. Noreciau suzinoti, ar l/d "Bangele" priima vaikucius i lopseli ne nuo rugsejo, o sakykim, nuo vasario, kovo men. ? Ar butinai vaikas turi ateiti i nauja grupe rugsejo men.? Man vasara reikes gristi i darba, tai noreciau dukryte pripratinti prie darzelio kol dar pati nedirbu. Aciu visoms 4u.gif
O dar tuo paciu paklausiu, gal kas ir eina i lopseli, nes noreciau suzinoti kiek vaikuciu lanko dabar ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milirina: 16 sausio 2009 - 00:32
QUOTE(Milirina @ 2009 01 16, 00:31)
Labas mamytes. Noreciau suzinoti, ar l/d "Bangele" priima vaikucius i lopseli ne nuo rugsejo, o sakykim, nuo vasario, kovo men. ? Ar butinai vaikas turi ateiti i nauja grupe rugsejo men.? Man vasara reikes gristi i darba, tai noreciau dukryte pripratinti prie darzelio kol dar pati nedirbu. Aciu visoms 4u.gif

labukas as nezinau ar nepasikeite politika ju, bet mano vaikas ejo nuo vasario 1 ir paskui ta pacia grupe lanke 3 metus, kol mes i uzsieni isvaziavom. tkiuosi padejau wink.gif
siaip nueikit su dukryte su vedeja pasneket isaiskins viska
Atsakyti
Spasibo Katiusa za otvet, no vidimo situacija izmenilas i nas neocen to xotiat prinimat s seredini goda blush2.gif Mi uze znakomi s direktorom, popali v gruppu s sentiabria 2009, no vot situacija s rabotoj pomenialas, i nado bi poranse v sadin naciat xodit, no bojus nicio ne polucitsi verysad.gif
Ocen xotelos bi uznat kakuju nibud info u mamocek kto sejcias vodit v jasli svoix malisej, kak obstojat dela s etim voprosom???
Atsakyti
V Pingvinukas (eto za Aviteloi) net bolsix o4eredej, my zapisalis s sentiabria, nam skazali, privodite xot v avguste. No u nix letom vrode by mesiac (ili 4to-to okolo togo) sadik ne rabotaet.
Atsakyti
Gal zinote ar yra zemuogeleje prailginta grupe, kad vaikas retais atvejais pvz iki 21 val pabutu?
Atsakyti
Sveikutes, gal yra mamyciu, kurios ves vaikucius i LINELI, Laukininku g.? Mes pries koki pusmeti uzsirasem i rusu grupe, eisime nuo 2010 rugsejo. smile.gif Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko si darzeli, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voje: 21 kovo 2009 - 21:37
Sveikos mamulkos. Gal yra mamyciu, kuriu vaikai lanko "Du gaideliai" lopseli ? Kaip ten aukletojos? Kaip aplamai tas darzelis? Mes uzsirasem i ji, dabar galvoju gal banditi vesti vaika, kad paziureti kaip jam seksis, nes yra super, super judrus ir aktivus. Manu sunukui 1.8. Siaip zadejau pradeti nuo rugsejo, bet svarstau gal pabandimui dabar koki geguze vnuvesti... Pasidalinkit nuomonem 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.

Mane labai domintu jusu komentarai del Putinelio ir Pingvinuko. Gal kas vedate ten savo atzalas? Negaliu apsispresti i koki vesti sunu.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 03 04, 21:28)
Gal zinote ar yra zemuogeleje prailginta grupe, kad vaikas retais atvejais pvz iki 21 val pabutu?

Bet kad toks baisus darzelis,kaip pasiziuriu,kad ten it 1 val baisu vaika palikti,nesakau jau apie ...iki 21.00,tiek kartu maciau kaip negraziai elgiasi ten su mazyliais,kaip tampo uz kapiusona kai vaikai nori begiuoti....kaip spardo....))))prisiziurejau zodziu,daznai einu pro ta darzeli,juokiu budu neleisiu ten savo vaika,o i smeli ten girtuokliai prisisiuoja,meta butelius,svirkstus o vaikai zaidzia su tuo smeliu..baisu....
taip ilgai tilejau,dabar kazkaip neistveriau...)))0 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 07 balandžio 2009 - 21:54