Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos rusų darželiai

QUOTE(morozko @ 2007 11 07, 11:37)

Ieskau per skype tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(morozko @ 2007 11 06, 11:11)
Mes irgi LAŠIUKAI. Bet dabar sergam. verysad.gif Įtaria mums sinusitą. Šiandien eisim pas lor gydytoją. O trečiadienį bus susirinkimas?

Devočki podskažite a kakie simptomi sinusita u vaših malishei. A to u mojei kak-to nosik gundosit , vdrug u nas tože sinusit načinaetsia unsure.gif ? i kakoe vam lečenie naznačili?
Atsakyti
QUOTE(Aria @ 2007 11 15, 15:44)
Devočki podskažite a kakie simptomi sinusita u vaših malishei. A to u mojei kak-to nosik gundosit , vdrug u nas tože sinusit načinaetsia unsure.gif  ? i kakoe vam lečenie naznačili?

U nas prosto ochen dolgo ne prochodil nasmork, a eshe v vyxodnye t podnialas. Poetomu my poshli k loru. A do etogo chem my tolko ne kapali.
Atsakyti
QUOTE(Aria @ 2007 11 15, 15:44)
Devočki podskažite a kakie simptomi sinusita u vaših malishei. A to u mojei kak-to nosik gundosit , vdrug u nas tože sinusit načinaetsia unsure.gif  ? i kakoe vam lečenie naznačili?

privetiki a u mojej mamy vozniklo podozrenije cto u viti adenoidy, cto on kak by prigloh (u menia tak bylo) i ja posla k LOR ctob on posmotrel a on posmotrel i skazal cto sinusit u nas no na kakoj to nacalnoj stadiji, nam hvatilo nedeli losadinoj dozy lekatstv i opasnost minovala
Atsakyti
Milije mamocki,cerez god planiruju otdatj svoju malihku s detskij sad (3godika) verysad.gif ,poetomu ocenj thiateljno starajusj vibratj podhodiahij sadik,no vot vcera prohodia mimo detskogo sadika kotorij nahoditsia na ulice Statybininku (s drugoj storoni bar jodasis vilkas) prihla prosto v uzasss doh.gif

1. Vcera na ulice bila minusovaja temp.hel sneg,vospitateljnica na ulice zastavliala detej petj pesniu. doh.gif Menia eto prosto hokirovalao,naskoljko z eto nado bitj prostite Tupoj vospitateljnicej ctob zastavliatj detej v takoj veter raspevatj pesni....
posle etih pesen polovina detej sliazet s vospolenijem legkih i dr.zabolevanijami,tem boleje v pik gripa.

2. Detihki bili odeti doh.gif koje kak,rastegnuti kurtki vozle gorla,ne u vseh bili harfiki,nekotorije posnimali percatki,u odnogo maljcika serije percatki tianulisj za nim na verevocke na 2 metra,eto z kak nadobilo detej odevatj i nezametitj cto percatki boltajutsia,znacit odna zastriala gdeto v rukave doh.gif

3.Vseh detej zastavili sestj na holodnije dereviahki vokrug pesocnici i vospitateljnica kak behanaja kazdije 3 sekundi na nih orala esli kto pitalsia trogatj pesok (zacem voobhe vesti detej v pesocnicu v takujiu pogodu),cto samoje strahnoje nerazrehala im begatj....no deti ze nemogut sidetj kak statuji.
Devocku v krasivoj bordovoj hapocke kotoraja ne mogla usidetj na meste i begala to k zaboru to k pesocnice.....vospitateljnica tak trehanula za hivorot,cto ja dumala vsiu duhu iz rebenka vitreset.

Voobhem teperj hocetsia sprositj,neuzeli tak vo vseh sadikah???Mozet kto po opisaniju i svoih detok uznajet.Eslib eto mojego rebenka tak nezacto tresli bi..ja navernoje perelezla bi cerez zabor i ........)))))))potresla bi tak VOSPITATELJNICU sad.gif
Atsakyti
nu paskaičiau ir pasibaisėjau,labai jau neprotingai elgėsi auklėtoja.ir kaip darželio vadovė žiūri į tai????

Mamos, mielosios, neleiskit kad su jūsų vaikais taip būtų elgiamasi.ir vakar ir šiandien oras tikrai bjaurus,tokiu oru tik ir sėdėti šiltoj patalpoj, o tai ką kalbėti apie tai, kad vaikus veda į lauką!!!!!!!kažkoks absurdas!!!!!!
Darželį, kurį lanko mano berniukas, kiek žinau tai griežtai neveda į lauką vaikus tokių oru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoduke: 06 kovo 2008 - 20:28
QUOTE(olchik @ 2007 01 15, 14:03)
Laba diena,mamytės smile.gif Jau klausinėjai apie "Žiburėlį".Gal kas veda savo vaikučius,kokių nuomonių turite? ax.gif

Mano sunus lanke "Zibureli" ir dukryte dabar irgi ten. Man labai patinka, esu viskuo patenkinta. Geros aukletojos ir t.t. Maitinimas irgi geras.
Jei norit paklausti ko nors konkretesnio - klauskyt.
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2008 03 06, 21:27)
nu paskaičiau ir pasibaisėjau,labai jau neprotingai elgėsi auklėtoja.ir kaip darželio vadovė žiūri į tai????

Mamos, mielosios, neleiskit kad su jūsų vaikais taip būtų elgiamasi.ir vakar ir šiandien oras tikrai bjaurus,tokiu oru tik ir sėdėti šiltoj patalpoj, o tai ką kalbėti apie tai, kad vaikus veda į lauką!!!!!!!kažkoks absurdas!!!!!!
Darželį, kurį lanko mano berniukas, kiek žinau tai griežtai neveda į lauką vaikus tokių oru.

Sutinku, drinks_cheers.gif Manau reikia kas dien klausti vaiko kas duvo darzelije?? ar buvo jie lauke ? Ar niekas jo neskriaude ir t.t
Tik va problemele kad maziukas kuris dar nemoka kalbeti ne labai ka ir papasakos,ir aukletojos puikiai tai zino ir kartais skriaudzia maziuliukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 03 07, 18:44)
Sutinku, drinks_cheers.gif Manau reikia kas dien klausti vaiko kas duvo darzelije?? ar buvo jie lauke ? Ar niekas jo neskriaude ir t.t
Tik va problemele kad maziukas kuris dar nemoka kalbeti ne labai ka ir papasakos,ir aukletojos puikiai tai zino ir kartais skriaudzia maziuliukus doh.gif

tas tiesa, kai vaikas dar mažiukas ir nemoka aiškiai pasakyti( šio atvejų papasakoti) kaip jam sekėsi darželyje tą dieną, ar kokią kitą, tikrai mamoms sunku, visokios mintys "lenda į galva", kaip?kas? ar viskas gerai?.
pati žinau koks tai jausmas, mano sūnus kai lankė lopšelio grupę, tai galiu pasakyti kad auklėtojos ten dirba nuostabios,ir dabar jau sūnui 4 metukai, ir eina į tą patį darželį, tik į jau vyresnę grupę, ir labai gerai prisimena ir auklėtojas ir auklytę iš lopšelio, ir tik teigiamai ir su šypsena.
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 03 06, 13:24)
Milije mamocki,cerez god planiruju otdatj svoju malihku s detskij sad (3godika) verysad.gif ,poetomu ocenj thiateljno starajusj vibratj podhodiahij sadik,no vot vcera prohodia mimo detskogo sadika kotorij nahoditsia na ulice Statybininku (s drugoj storoni bar jodasis vilkas) prihla prosto v uzasss doh.gif

1. Vcera na ulice bila minusovaja temp.hel sneg,vospitateljnica na ulice zastavliala detej petj pesniu. doh.gif Menia eto prosto hokirovalao,naskoljko z eto nado bitj prostite Tupoj vospitateljnicej ctob zastavliatj detej v takoj veter raspevatj pesni....
posle etih pesen polovina detej sliazet s vospolenijem legkih i dr.zabolevanijami,tem boleje v pik gripa.

2. Detihki bili odeti  doh.gif koje kak,rastegnuti kurtki vozle gorla,ne u vseh bili harfiki,nekotorije posnimali percatki,u odnogo maljcika serije percatki tianulisj za nim na verevocke na  2 metra,eto z kak nadobilo detej odevatj i nezametitj cto percatki boltajutsia,znacit odna zastriala gdeto v rukave doh.gif

3.Vseh detej zastavili sestj na holodnije dereviahki vokrug pesocnici i vospitateljnica kak behanaja kazdije 3 sekundi na nih orala esli kto pitalsia trogatj pesok (zacem voobhe vesti detej v pesocnicu v takujiu pogodu),cto samoje strahnoje nerazrehala im begatj....no deti ze nemogut sidetj kak statuji.
Devocku v krasivoj bordovoj hapocke kotoraja ne mogla usidetj na meste i begala to k zaboru to k pesocnice.....vospitateljnica tak trehanula za hivorot,cto ja dumala vsiu duhu iz rebenka vitreset.

Voobhem teperj hocetsia sprositj,neuzeli tak vo vseh sadikah???Mozet kto po opisaniju i svoih detok uznajet.Eslib  eto mojego rebenka tak nezacto tresli bi..ja navernoje perelezla bi cerez zabor i ........)))))))potresla bi tak VOSPITATELJNICU sad.gif

nu etu vospitalku tocno za cto nibud samu potriasti nado!!!!!nu nam s vospitateliami ocen povezlo..vo pervyh ocen smotriat kak i v cem rebenok idet na ulicu i jesli cego to net (tipo tam sarfika il percatok) to skoreje vsego okazyvajetsa cto eto oplosnost roditelej. super vospitalki nasi byli Natalja i Tatjana iz Bangele 4 gruppy...
sejcas my ne v litve a v angliji vot uz tut menia v sok prvelo to kak tut s detkami obrasiajutsa........to jest konecno nikto ih neobizajet no i otnosenije ocen ocen halatnoje...slava bogu moj 3.5 malys uze ponimajet cto na ulicu nado idti v sapke sastegnut kurtku i vsio takoje.a tut deti hodiat s sopliami do kolen (nu prosto hocetsa podojti i vyteret smile.gif ) v kurtkah naraspasku bez sapok i sarfov (v seredine janvaria) i vobse haos polnyj.....deti v gruppe u mojego rebenka (vsem po 3.5-4) delajut to, cto my delali v russkom sadike god nazad. i jesio menia ciut ne obozvali izvergom cto ja pytajus ucit svojego rebenka bukvam naprimer uze tak kak ja dumaju uze vremia (a nedavno uznala cto nasi detki v sadike v klaipede toze uze uciat bukvy nemnogo)

Papildyta:
QUOTE(juoduke @ 2008 03 07, 21:43)
tas tiesa, kai vaikas dar mažiukas ir nemoka aiškiai pasakyti( šio atvejų papasakoti) kaip jam sekėsi darželyje tą dieną, ar kokią kitą, tikrai mamoms sunku, visokios mintys  "lenda į galva", kaip?kas? ar viskas gerai?.
pati žinau koks tai jausmas, mano sūnus  kai lankė lopšelio grupę, tai galiu pasakyti kad auklėtojos ten dirba nuostabios,ir dabar jau sūnui 4 metukai, ir eina į tą patį darželį, tik į    jau vyresnę grupę, ir labai gerai prisimena ir auklėtojas ir auklytę iš lopšelio, ir tik teigiamai ir su šypsena.

o maniskis nors ir nemoka dar rysliai reikst minciu bent jau visada pasakoja ka veike siadien detaliai net gi. ir net gi pasipasakoja kad tarkim siandien aukletoja ant manes sauke ir tt (mes cia jau nebe lietuvoje lankom darzeli o anglijoj....lietuvoje nera pasitaike kad sauktu bent jau musu grupeje)
Papildyta:
QUOTE(juoduke @ 2008 03 06, 20:27)

zinai manau sioje situacijoje daugeli nugali tokia baime mazdaug eisiu pas vedeja skusiuos paskui aukletoja terorizuos vaika (o ka tik nesakykit kad taip nebuna)....as nesakau kad taip yra teisinga aisku uz vaika reik kovot....vat ir man dabar tokia dilemma. vaikas kelis kartus skundesi kad aukletoja ant jo sauke ir vaiko grupioke kaimyne tokia mergyte visada zvali linksma pastaruosiuos kartus is darzo grizo niuri ir pikta. mokykleleje yra specialus pedagogas kuriam galima apie tai pasiskust tai jis tipo turetu su ta aukletoja padirbet bet bijau kad nepradetu paskui engt mano vaiko tuo labiau kad mes ne anglai ir mano vaikas dar prastai sneka angliskai...nzn ka daryt eit skustis ar ne
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 03 06, 13:24)

2. Detihki bili odeti  doh.gif koje kak,rastegnuti kurtki vozle gorla,ne u vseh bili harfiki,nekotorije posnimali percatki,u odnogo maljcika serije percatki tianulisj za nim na verevocke na  2 metra,eto z kak nadobilo detej odevatj i nezametitj cto percatki boltajutsia,znacit odna zastriala gdeto v rukave doh.gif

Voobhem teperj hocetsia sprositj,neuzeli tak vo vseh sadikah???Mozet kto po opisaniju i svoih detok uznajet.Eslib  eto mojego rebenka tak nezacto tresli bi..ja navernoje perelezla bi cerez zabor i ........)))))))potresla bi tak VOSPITATELJNICU sad.gif

Situacija uzhasnaja, no uvi, chto-to pohozhee ja videla kogda s dockoi guliala vozle Papartelisa.
Mi hodim v Montessori sadik na ulice Debreceno i ocen, ocen dovolni thumbup.gif . Vospitateli super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2008 03 27, 12:50)
Situacija uzhasnaja, no uvi, chto-to pohozhee ja videla kogda s dockoi guliala vozle Papartelisa.
Mi hodim v Montessori sadik na ulice Debreceno i ocen, ocen dovolni  thumbup.gif . Vospitateli super  thumbup.gif

Natali, a vy xodite v russkuju gruppu? na skolko znaju, v vash sadik berut s 3 let, da?
mozet tebia ne zatrudnilo by rasskazat nam po-podrobnei o vasem sadike 4u.gif
Atsakyti