Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos rusų darželiai

QUOTE(Prula @ 2007 06 09, 16:23)
O jei tiek neuždirbi, kad auklę samdyti, o močiutės ne pensininkės  g.gif O jei augini vaiką viena, tai kaip tadu išgyvent iki 3 metų  g.gif
Išleidau į lopšį 1m. 3 mėn ir nesigailiu  wub.gif

blush2.gif Tada aisku iseities nera.....deja verysad.gif

Galetu musu valstybe pasirupinti ir nors iki 2 metu moketi dekretines. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 06 09, 20:19)
blush2.gif Tada aisku iseities nera.....deja verysad.gif

Galetu musu valstybe pasirupinti ir nors iki 2 metu moketi dekretines. thumbup.gif

tai,kad iseities ir nera,neuzdirbam tiek,kad aukle samdyt.va jei valstybe priims istatyma,kad 50 proc. moket iki 3 metu.Tai butu saunu biggrin.gif
o dabar ieskau kas priima maziukus,na nors nuo 1,5 men,jei zinot RASYKIT,PRASAU clap.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 06 10, 17:41)
o dabar ieskau kas priima maziukus,na nors nuo 1,5 men,jei zinot RASYKIT,PRASAU clap.gif

"Rūta" Simonaitytės g., "Du gaideliai" Laukininkų g. gale priima galima sakyt nuo metukų 4u.gif kitų nežinau aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 06 10, 16:41)
tai,kad iseities ir nera,neuzdirbam tiek,kad aukle samdyt.va jei valstybe priims istatyma,kad 50 proc. moket iki 3 metu.Tai butu saunu biggrin.gif

nuo 1,5 men? ar nuo 1,5 metu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Prula @ 2007 06 10, 19:23)
"Rūta" Simonaitytės g., "Du gaideliai" Laukininkų g. gale priima galima sakyt  nuo metukų  4u.gif kitų nežinau aš  4u.gif

tai tu irgi viena augini vaikeli????? doh.gif
o beje ka padaryt kad galeciau fotkes isidet cia? man neleidzia kazkodl
Atsakyti
QUOTE(Katiusa @ 2007 06 21, 23:02)
tai tu irgi viena augini vaikeli????? doh.gif
o beje ka padaryt kad galeciau fotkes isidet cia? man neleidzia kazkodl

ne, tik kaip pvz. parašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 06 22, 09:21)
ne, tik kaip pvz. parašiau  ax.gif

o kaip nuotraukas isidet cia?????? neleidzia admin. kazkodel.... verysad.gif
Atsakyti
kodel tema mire? niekas neparasot...matyt atostogaujat. na kas atostogauat tai smagiu atostogu ir lauksiu sugriztanciu cia su ispudziais....
gal ir musu grupioku daugiau is bangeles atsiras (viena visai netycia per si foruma radau kuri ves sunuu su maniskiu i viena grupe nuo rudens) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiusa @ 2007 07 12, 23:31)
kodel tema mire? niekas neparasot...matyt atostogaujat. na kas atostogauat tai smagiu atostogu ir lauksiu sugriztanciu cia su ispudziais....
gal ir musu grupioku daugiau is bangeles atsiras (viena visai netycia per si foruma radau kuri ves sunuu su maniskiu i viena grupe nuo rudens) thumbup.gif

O kokiame rajone darzelis "Bangele"?
Gal kas nors lanko "Putineli", ar "Verineli" arba darzeli (nezinau pavadinimo) - prie "Avitelos"? Atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(elinaa81 @ 2007 07 22, 20:44)
O kokiame rajone darzelis "Bangele"?
Gal kas nors lanko "Putineli", ar "Verineli" arba darzeli (nezinau pavadinimo) - prie "Avitelos"? Atsiliepimai?

"Bangele" yra Nidos g. prie Nefridos klinikos smile.gif deja apie tavo minetus nieko nezinau tai nzn ka pasakyt
Atsakyti
QUOTE(morozko @ 2006 08 25, 11:11)
Ką galit pasakyti apie "Švyturėlį"ir "Pakalnutę"?

galiu apie švytureli pasakyti,kad baisesnio darželio dar nemačiau,nesuprantu ar šiais laikais dar būna tokiu apleistu darželiu... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(riša @ 2007 09 18, 10:13)
galiu apie švytureli pasakyti,kad baisesnio darželio dar nemačiau,nesuprantu ar šiais laikais dar būna tokiu apleistu darželiu... mega_shok.gif

Mamytes parasikyt koks darzelis geras..?????
Koki pasirinkti???? drinks_cheers.gif
Labai sunku apsispresti ...... verysad.gif

Koks darzelis pats geriausias Klaipedije jei yra tokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 09 18, 22:58)
Mamytes parasikyt koks darzelis geras..?????
Koki pasirinkti????  drinks_cheers.gif
Labai sunku apsispresti ...... verysad.gif

Koks darzelis pats geriausias Klaipedije jei yra tokiu blush2.gif

aš galvoju,kad yra ir geru darželiu klaipedoje,tiesiog kai nueinam vaika užrašyti i darželi nepagalvoji,kad reiketu nueiti apžiūreti grupe susipažinti su aplinka patiems,kad paskui negauti šoka.o man taip ir atsitiko,kai atvedžiau vaika tada ir pamačiau,kad yra baisu(vaikai miega ant raskladuškiu,visi baldai dar caro laiku,san mazgas baisus)vienu žodžiu būvau šoke,o kitose darželiose jau vietu nera ir kaltinu dabar tik save...
Atsakyti