Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos rusų darželiai

QUOTE(Prula @ 2007 03 23, 10:15)
Šiaip užsirašyt geriau kuo anksčiau, didesnis šansas pakliūt. (galima vos tik gimsta vaikas, jei žinai apytiksliai kada norėsi pradėt vesti). Nežinau konkrečiai kokia padėtis tavo minimam daržely  schmoll.gif Bet šiaip lopšelis skaitosi nuo 1 m iki 3(ale priima dažniausiai nuo 1.5m). Darželin vedami nuo 3 m, bet priklausomai kokį mėn. gimęs gali ir nesulaukęs 3m gimtadienio pakliūt darželin.  4u.gif

Aisku 4u.gif dekui uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
o kas zinot kaip tam LINELI ar jau mazius lopselinis turi moket viska ant puoduko? Nes seip tai direktore sake kad turi moket bet negi taip visi ir moka?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2007 05 14, 11:28)
o kas zinot kaip tam LINELI ar jau mazius lopselinis turi moket viska ant puoduko? Nes seip tai direktore sake kad turi moket bet negi taip visi ir moka?

mes Linelio nelankom, bet manau visur taip, pageidautina, kad puoduko nebijotų ir su juo bent jau būtų susipažinęs ax.gif Vistiek manau su sauskelnėm ten dar yra lakstančių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2007 05 14, 10:28)

zinai ka man sake ta pati kai ejom i Bangele (beje pradzioje buvom uzsirase i Lineli, nie puse zodzio apie Pampersus nebuvo pasakyta,aplamai nuostabi vedeja laaaabai imponavo manmaloni moteriske, paskui teko pereit i Bangele nes persikelem kitur gyvent). sake apie pampersus, grieztai taip kad jokiu ten. as kaip durnele koki traumavau vaika per savaite bandziau jega pripratint prie puodo. nieko neisejo, vaikas tik pradejo paniskai rekt pamates puoda. o i darzeli vedziau be pampersu,idedavau po 5 poras triusikeliu ir pampersu. praadZioje skalbiau kasdien, po kelias poras.....po gan trumpo laiko kelniu skaicius sumazejo., darzely viska dare i puoda, namie buvo su pampersais kol pats subrendo ir atsisedo ant puodo. visiskai ignoravau ju reikalavimus namie vedziot be pampersu ir viskas atejo savu laiku.
Papildyta:
QUOTE(Katiusa @ 2007 05 14, 17:25)
zinai ka man sake ta pati kai ejom i Bangele (beje pradzioje buvom uzsirase i Lineli, nie puse zodzio apie Pampersus nebuvo pasakyta,aplamai nuostabi vedeja laaaabai imponavo manmaloni moteriske, paskui teko pereit i Bangele nes persikelem kitur gyvent). sake apie pampersus, grieztai taip kad jokiu ten. as kaip durnele koki traumavau vaika per savaite bandziau jega pripratint prie puodo. nieko neisejo, vaikas tik pradejo paniskai rekt pamates puoda. o i darzeli vedziau be pampersu,idedavau po 5 poras triusikeliu ir pampersu. praadZioje skalbiau kasdien, po kelias poras.....po gan trumpo laiko kelniu skaicius sumazejo., darzely viska dare i puoda, namie buvo su pampersais kol pats subrendo ir atsisedo ant puodo. visiskai ignoravau ju reikalavimus namie vedziot be pampersu ir viskas atejo savu laiku.

oi mergytes vepla as smile.gif dejau penkias poras triusikeliu ir pedkelniu o ne pampersu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 01 16, 13:54)
nu tai taip, taigi tik nuejus nepradesi ten kokiais grasinimais svaidytis box.gif . manau, kad bus matyt is kalbos, o as tai aisku, kad graziai uzsiminsiu apie svietima, taigi ne kokia ... esu tongue.gif . nes man svarbiausia, kad uzrasyt vaikiuka ir su priekaistais is karto geriau nepradet pazinties. o del velesnio bendravimo bus matyt g.gif . aisku, kad ne vedeja vaiku auklejime svarbiausia, o aukletojos. aciukas uz nuomone 4u.gif  taip bent jau susidarai zmogus nuomone ko tiketis ir laukti biggrin.gif

sveikute pamenu bandei vaika i bangele uzrasyt o kaip sekasi ? einat gal jau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiusa @ 2007 05 17, 12:44)
sveikute pamenu bandei vaika i bangele uzrasyt o kaip sekasi ? einat gal jau? smile.gif

nesenai skambinau, tai vedeja sake menesio gale bus aisku. doh.gif tai laukiu rezultatu doh.gif , tikiuosi nereiks pyktis, nes kai uzrasinejau vietu dar buvo doh.gif
Atsakyti
O gal kas girdejo apie rusu vaiku darzeli Statybininku 20,atrodo vadinasi zemuogelis ?????? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2007 01 11, 19:03)
Jo, apie "Linelį" aš vedžiau, o ir mažąją vesiu į lietuvių grupę, bet kai užsirašinėjau, jau buvom 15  doh.gif , mes nuo rugsėjo pradėsim lankyt  mirksiukas.gif

Sveika,noriu paklausti nuo kokio amziaus priima vaikus i lopseli"Linelis",gal zinai ar priima is kito rajono,nes mes gyvenam Mogiliovo g.Aciu
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 06 06, 16:37)
Sveika,noriu paklausti nuo kokio amziaus priima vaikus i lopseli"Linelis",gal zinai ar priima is kito rajono,nes mes gyvenam Mogiliovo g.Aciu

mes lankom "lineli" paciu maziausiu grupe, yra tikrai mazu vaikuciu,nors manasis pradejo lankyt didesnis. O tu nueik su vedeja pakalbek, tikrai super moteris, priims pamatysi. Kiek atsimenu maziausias vaikutis buvo gal 1,4 men.
tik turbut nuo rudens norit? dabar tai grupes sujungtos, neverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florida: 07 birželio 2007 - 13:44
QUOTE(florida @ 2007 06 07, 13:43)
mes lankom "lineli" paciu maziausiu grupe, yra tikrai mazu vaikuciu,nors manasis pradejo lankyt didesnis. O tu nueik su vedeja pakalbek, tikrai super moteris, priims pamatysi. Kiek atsimenu maziausias  vaikutis buvo gal 1,4 men.
tik turbut nuo rudens norit? dabar tai grupes sujungtos, neverta.

ne as noriu nuo 2008m sausio,nes mazajai sukaks metukai,noriu iseit i darba,nes buvau salia musu "Azuoliukas" tai ten priima tik nuo 2 metuku,bet mes norim i lietuviu grupe,nenoriu samdyt aukles,na nebent keliems men.
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 06 08, 12:33)
ne as noriu nuo 2008m sausio,nes mazajai sukaks metukai,noriu iseit i darba,nes buvau salia musu "Azuoliukas" tai ten priima tik nuo 2 metuku,bet mes norim i lietuviu grupe,nenoriu samdyt aukles,na nebent keliems men.

Gal as klystu..bet kazka pr telika girdejau kad nori padaryti kad isvys nebutu i darzeli priimami 1 m.vaikai tik 2-ejiu. 4u.gif
Man butu gaila toki maziuka 1m. i darzeli atiduoti......Jis gi beveik nieko nemoka... blush2.gif Tik sirgs pastoviai. Geriau jau jei yra galimybe aukle samdyti .Arba mociutei palikti,jei aisku yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 06 08, 15:19)
Man butu gaila toki maziuka 1m. i darzeli atiduoti......Jis gi beveik nieko nemoka... blush2.gif Tik sirgs pastoviai. Geriau jau jei yra galimybe aukle samdyti .Arba mociutei palikti,jei aisku yra. 4u.gif

O jei tiek neuždirbi, kad auklę samdyti, o močiutės ne pensininkės g.gif O jei augini vaiką viena, tai kaip tadu išgyvent iki 3 metų g.gif
Išleidau į lopšį 1m. 3 mėn ir nesigailiu wub.gif
Atsakyti