QUOTE(Pūkis @ 2007 01 15, 14:07)
na as todel ir klausiau, nes taip pat nepritariu jokiems paskatinimams ir butent del tos priezasties skambinau i svietimo skyriu, kad suzinot, kokia ten situacija su vietomis, nes drauge pasakojo (jai taip buvo), kad geriau apsidraust, nes vedejos pacios reikalauja, nors vietu ir yra . na ka, bandysim nusiteikt karingai, o kaip iseis, bus matyt
zinok manuau tai geriausia yra parodyt kad esi ne kokia ten liurbe, manau tikslinga diplomatiskai paminet kad kalbejai su svietimo skyrium ir tau pasake kad laisvu vietu yra. zinai su ta vedeja buvo tik vienas kazusas...kai pas mus vyko tevu susirinkimas taii ji pareiske kad kai priiminejo vaikus i darzeli visu tevu klause kuo jie galetu padeti darzeliui (kad viskas taptu aisku pabresiu kad ji to neklause musu), o mes atseit tokie stai nedekingi neduodam pinigeliu remontui. tevai visi sukilo kad tokioklausimo niekas neuzdave mums tada ji uztilo. bet kita vertus juk vaikui bendraut su auklytem o ne su vedeja tai as asmeniskai i toki faktoriu kaip vedeja uzmerkiu akis. man svarbu ne tai, kokiais priekaistais ji svaidosi o tai, kad ji vis gi sudaro geras salygas mano vaikui buti darzely...na cia mano be galo subjektyvii nuomone