Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos rusų darželiai

QUOTE(ZiGi @ 2009 05 29, 01:38)
Sveikos mamytes

turiu toki klausima rusu grupe lopselyj kad butu tikrai gera... Matot mano vaikas su sirdies yda, tai sunku  doh.gif

Manes videja paklause ar turim panasiu problemu, dabar tiksliai neprisimenu kaip ji suformulavo, kazkaip sveikatos tipas ar bukle doh.gif , tai imsiu is kardiologes pazyma.
Atsakyti
mielos mamytes patarkit prasau tos kurios turit vaikucius su kalbos sutrikimu, gal kas vedat i darzeli svyturelis Klaipedoje? gal turit savo nuomone apie aukles, ir logopedes?
gal galetumet is savo patirties patarti, kas geriau vesti i spec darzeli ar i paprasta juk ten irgi yra logopedes?
Atsakyti
U nas mnogo detok iz traukinukas v pervyj klass prishlo, vrode ne zalujutsia. My hodim v putinelis, vozle starogo bazara.
Atsakyti
QUOTE(liolikas.lt @ 2009 07 12, 19:01)
mielos mamytes patarkit prasau tos kurios turit vaikucius su kalbos sutrikimu, gal kas vedat i darzeli svyturelis Klaipedoje? gal turit savo nuomone apie aukles, ir logopedes?
gal galetumet is savo patirties patarti, kas geriau vesti i spec darzeli ar i paprasta juk ten irgi yra  logopedes?

Mano sunenas lanko Svytureli. tiesa, kalbos sutrikimu jis neturi, pradejo lankyti 1m3men, tai po 3 men jau taaip sneket pradejo bigsmile.gif Ir tokiais sakiniais, kaip suauges zmogus.
Aukletojos, ziurint kokioje grupeje, kaip ir kiekvienam darzely - visko buna. O logopede turim labai gera!
Buvo gandu kad zada logopedinius darzelius visus uzdaryti arba perdaryti i paprastus, ir daryti viena atskira logopedini centra vaikams su sunkiais sutrikimais. O butent Svytureli uzdarys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitoška @ 2009 06 26, 17:23)
Manes videja paklause ar turim panasiu problemu, dabar tiksliai neprisimenu kaip ji suformulavo, kazkaip sveikatos tipas ar bukle doh.gif , tai imsiu is kardiologes pazyma.

hm... nu kol kas galoju eisim i sakaleli, o po to kaip apsipras gal pereisim...
Net nezinau ka ir daryt, tokie laikai kad dirbti reikes gryzt
Atsakyti
Labas panos, pasidalinkit ispudziais, kaip klostosi reikaliukai?
Atsakyti
Sveikos,

perskaiciau visa temute, bet neradau atsiliepimu apie l/d - mokykla "Pakalnute". g.gif
Nejaugi nieks tan vaikuciu nevedat. g.gif Labai lauksiu atsiliepimu.
Atsakyti
Mes nuo rugpjucio 28d. lankom Pingvinuka smile.gif aukletojos ir auklyte labai geros thumbup.gif (o tai, manau, darzelyje yra svarbiausia) viskas mums patinka, bet pradejo mano vaikiukas sirgti verysad.gif pavaiksciojom 5 dienas, 2 savaites namuose, dabar 5 dienas isvaiksciojo ir vel vakar su sloga jau paemiau. o iki darzelio sirgom labai retai ir tik slogyte budavo kokius 5 kartus per 2 metus. o dabar prasidejo.. doh.gif
isvaiksciojom tik 10 dienu, bet sunelis jau nebeverkia, pasako man "atia" ir eina i grupe smile.gif tai, manau, kad jau ir patiko biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Angelux @ 2009 05 18, 12:23)
Gal kas lankote darželį "Du gaideliai"? Papasakokit prašau  mirksiukas.gif

Mes lankom Du Gaidelius ir esam patenkinti 4u.gif Gyvenam ne visai prie darzelio, bet vezioju, nes tiksrai labai patinka darzelis, o svarbiausia kad vaikui ten patinka, manau kai vaikas noriai eina i darzeli tai viska pasako, bent jau as taip manau ax.gif Na o norint mazyciu trukumu rasim visur, o dideliu trukumu man cia nepasitaike mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes gal zinote darzelyje "Putinelis" lopselinuku grupes sudarytos kartu is rusakalbiu ir kalbanciu lietuviskai ar yra atskiros blush2.gif Ar lietuviskai kalbantys vaikuciau yra vienoje grupeje,o rusakalbiai kitoje blush2.gif Nieko nenusimanau apie darzelius,tad ir nusprendziau paklaust,nes tikriausiai teks lankyt si darzeli rolleyes.gif Gal kas is lankanciu "Putineli"galetu placiau papasakot apie ji mirksiukas.gif Geras sis darzelis ar ne g.gif
Atsakyti
Jokių žinių g.gif
Atsakyti
Mes jau lankom "Putinėli" (is Pingvinuko deja išėjom, nes ten vaiko grupėje truko kažkoks vamzdis ar kažkas atsitiko, stovėjo baisi smarvė, o taisyti tuo metu kol mes ten ėjom darželis neturėjo lėšu ir negalėjo gauti iš biudžeto, tai administracija tik turėjo tokia viltį, kad įjungs šildymą ir ta smarve praeis.... unsure.gif tai dėl to nusprendžiau pervesti, nors ten buvo visai gerai). "Putinėlis" irgi geras darželis. Žinau, yra 2 lopšelines grupės, ten ir rusų ir lietuvių vaikučiai kartu, vienoje grupėje lietuvių vaikučių gana daug. mes papuolėm į kitą grupę. Abi auklėtojos man patinka, vaikui lyg tais irgi:) o dar didelis pliusas, nežinau, ar čia sutapimas ar ne, bet šitame darželyje mano vaikelis nebeserga thumbup.gif
Atsakyti