Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos rusų darželiai

QUOTE(liusi2003 @ 2009 05 17, 15:09)
laba diena, mamytes . planavome lankyti lopšeli nuo rugsėjo "Žiburėlis". gal kas gali papasakoti apie ji ? ačiū

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2009 05 21, 08:13)

console.gif
Atsakyti
Apsisprendziau , eisim i rusu grupe, kai prabils rusiskai, mastysiu apie kitas kalbas... ka gali zinoti kaip gyvenimas apsisuks.
Atsakyti
QUOTE(kapitoška @ 2009 05 22, 09:26)
Apsisprendziau , eisim i rusu grupe, kai prabils rusiskai, mastysiu apie kitas kalbas... ka gali zinoti kaip gyvenimas apsisuks.

Šiandien buvau nuejusi į lietuvių darželį pasišnekėti, tai labai maloniai priėmė ir jau apsisprendžiau , kad iki 5 metukų vesių į rusų grupę, o toliau gyvenimas parodis. O lietuvių darželyje pasižymėjo , kad norėtume lankyti nuo 2012 metų, beto sakė, kad vyresnėse grupėse kažkaip lengviau su vietomis ir visada atsiranda laisvų, bet aišku reikia ateiti ne paskutinę minutę.
Kapitoška, o į kokį darželį keliausit? Ne į Ažuoliuką buvot užsirašę smile.gif , nes ten buvo viena Karina sąrašuose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelux: 22 gegužės 2009 - 10:04
QUOTE(Angelux @ 2009 05 22, 11:02)
Šiandien buvau nuejusi į lietuvių darželį pasišnekėti, tai labai maloniai priėmė ir jau apsisprendžiau , kad iki 5 metukų vesių į rusų grupę, o toliau gyvenimas parodis. O lietuvių darželyje pasižymėjo , kad norėtume lankyti nuo 2012 metų, beto sakė, kad vyresnėse grupėse kažkaip lengviau su vietomis ir visada atsiranda laisvų, bet aišku reikia ateiti ne paskutinę minutę.
Kapitoška, o į kokį darželį keliausit? Ne į Ažuoliuką buvot užsirašę  smile.gif , nes ten buvo viena Karina sąrašuose g.gif

I Sermuksniele, tai prie Pempininku centro,musu rajone tik siame darzelyje yra ir rusu ir lietuviu grupes, jis mums bus arciausias, o lietuviu darzelis tiesiog kieme doh.gif .... tai ir sprendziau delema kas geriau: mano patuogumas ar vaiko moralinis komfortas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitoška @ 2009 05 22, 13:43)
I Sermuksniele, tai prie Pempininku centro,musu rajone tik  siame darzelyje yra ir rusu ir lietuviu grupes, jis mums bus arciausias, o lietuviu darzelis tiesiog kieme doh.gif .... tai  ir sprendziau delema kas geriau: mano patuogumas ar vaiko moralinis komfortas bigsmile.gif

Ir mum panaši situacija, lietuvių darželis prie pat namo, pro langą matyt, o į rusų tolokai -15min kelio pesčiomis. schmoll.gif Bet turime ratus, jeigu ką tongue.gif , pora min. ir busim vietoj
Atsakyti
Mamytes, kurios jau vedadat ar vedet vaika i "Žiburėlis" darzeli, pasidalinkite patirtimi.

ACIU!!!!!
Atsakyti
Sveikos mamytes

turiu toki klausima rusu grupe lopselyj kad butu tikrai gera... Matot mano vaikas su sirdies yda, tai sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2009 05 29, 01:38)
Sveikos mamytes

turiu toki klausima rusu grupe lopselyj kad butu tikrai gera... Matot mano vaikas su sirdies yda, tai sunku  doh.gif

Ar ne per mažas jūsų vaikelis darželiui? To labiau, kad sergantis, o pradės eit į darželį, tai prasidės ir ašaros ir sirgimai, aišku buna vaikų ir nesergančiu. Manau iki 3 metukų turi buti vaikelis su mamyte. Nu aišku mūsų jau toks gyvenimas, kad priverčia mamytes leist savo atžalėles į lopšelius. doh.gif
O auklėtojų tai visokių pasitaiko doh.gif Jus jau geriau rašykit kokiam rajone gyvenat, kad aiškiau butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelux: 29 gegužės 2009 - 16:44
QUOTE(Angelux @ 2009 05 29, 16:44)
Ar ne per mažas jūsų vaikelis darželiui? To labiau, kad sergantis, o pradės eit į darželį, tai prasidės ir ašaros ir sirgimai, aišku buna vaikų ir nesergančiu. Manau iki 3 metukų turi buti vaikelis su mamyte. Nu aišku mūsų jau toks gyvenimas, kad priverčia mamytes leist savo atžalėles į lopšelius. doh.gif
O auklėtojų tai visokių pasitaiko  doh.gif Jus jau geriau rašykit kokiam rajone gyvenat, kad aiškiau butu.

Oj tai as dar nesiruosiu atiduoti ! smile.gif Dar lauksim metus ar du tai tikrai. Tiesiog norejau suzinot gal kas suiduret.
Prie IKI pasazo gyvenam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2009 05 26, 20:22)
Mamytes, kurios jau vedadat ar vedet vaika i "Žiburėlis" darzeli, pasidalinkite patirtimi.

ACIU!!!!!

g.gif g.gif
Atsakyti
mamocki pomogite v kakoj sadik otdat 2 godika maliha v mihko rajone?mozet ktonibud slihal o traukinukase,vozle vogzala?
Atsakyti