Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 15:09)
aisku galima bus wink.gif
einam ruosti nuotrauku, minimalus dalyviu skaicius jau yra  thumbup.gif
Kas dar noretu - junkites!

tai gal po kelias tada siust? nes kitaip greit zaidimas baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 15:21)

chi smile.gif jo, sitaip Anna rodyti galima biggrin.gif taip turbut daugelis jos neatpazintu.. smile.gif
na bet turbut supratot ka pasakyt norejau..
Atsakyti

Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 15:19)
esme ta, ar tave atpazysta is tavo nuotrauku, ar atskiria ir galetu identifikuoti, kokia nuotrauka daryta tavo.. trumpiau - pasiuziuresime, ar turime savo braiza.. Taigi nuotrauka savo stiliaus, bet butu teisinga, kad nepublikuota ar pvz ne su jau atpazystamais modeliukais (pvz maijos vaikus atsimenam, pazystam Anna..smile.gif )

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif va as apie ta pati ir pagalvojau, kad jei idesiu foto su vaikais, tai tikrai mane pazins visi smile.gif O kolkas nezinau ar spesiu ir rasiu ka nufotografuoti (be ju biggrin.gif ) tai dar nesirasau i sarasus, bet tikrai bandysiu suspet smile.gif O jei ne, tai bent paspeliosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 09 28, 14:28)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  va as apie ta pati ir pagalvojau, kad jei idesiu foto su vaikais, tai tikrai mane pazins visi smile.gif  O kolkas nezinau ar spesiu ir rasiu ka nufotografuoti (be ju  biggrin.gif ) tai dar nesirasau i sarasus, bet tikrai bandysiu suspet smile.gif O jei ne, tai bent paspeliosiu smile.gif

Speju, kad jau visu vaikus zinom ir atpazinsim.smile.gif
Atsakyti
Kadangi savo stiliaus dar neturiu, tai pažiūrėsiu iš šalies ax.gif
Atsakyti
nepragalvojau kaip su tuo speliojimu jau dalyvaujanciu.. juk dalyvaujantis zino, kuri foto jo, tai jei ivardis ja - netenka prasmes, jei neivardins - irgi aisku kuri jo.. g.gif kaip cia padaryt?... gal dalyvaujantys gali speti tik puse pvz nuotrauku, arba palikti kokias 3 su neivardintu autorium? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 16:20)
nepragalvojau kaip su tuo speliojimu jau dalyvaujanciu.. juk dalyvaujantis zino, kuri foto jo, tai jei ivardis ja - netenka prasmes, jei neivardins - irgi aisku kuri jo..  g.gif  kaip cia padaryt?... gal dalyvaujantys gali speti tik puse pvz nuotrauku, arba palikti kokias 3 su neivardintu autorium? unsure.gif

tai manau daug prisiuntus niekas nieko neatsirinks, ar tas pasisake ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 28, 16:25)
tai manau daug prisiuntus niekas nieko neatsirinks, ar tas pasisake ar ne biggrin.gif

Oi, aš tai morka seklys. biggrin.gif
Gerai, Cheles, siūlai. Spėti tik pusę nuotraukų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 09:39)
Ahoi, heliosininkes, gavau as Heliosa, o man nesuka jis nieko:)Yra gal kazkokios gudrybes su juo?Sviesa ten kazkokia ar dar?Patarkit ax.gif

ir man nesuka. bet cia tik nemokshishkmas. su juo reikia susidraugaut. labiausiai veikia margas fonas, zodziu, kad daug detaliu butu II plane. dar shviesa, saules spinduliai, vakaro saule, prieblanda kazhkiek. tad nesukauk, o jaukink wink.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 22:14)
dar raudoną nugęsinau ir oranžinę kiek tais, pakontrastinau:

sitas variantas man naturaliausias. vieninteles labiausiai nepatiko, perbales veidas, sunku geltonuma naikint, nes shvieseja ziauriai, tavo variante - labai tas matosi.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 23:07)
O wa šitą, kai fotografavau, tai norėjau, kad jis būtent toks a little bit vintažinis atrodytų

man smagi. patiko. ir action'as tiko. tik bishki padegusi. vakare, pasiziuresiu tavo flickr.
Atsakyti
Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 15:20)
nepragalvojau kaip su tuo speliojimu jau dalyvaujanciu.. juk dalyvaujantis zino, kuri foto jo, tai jei ivardis ja - netenka prasmes, jei neivardins - irgi aisku kuri jo..  g.gif  kaip cia padaryt?... gal dalyvaujantys gali speti tik puse pvz nuotrauku, arba palikti kokias 3 su neivardintu autorium? unsure.gif

prie savo foto tegu bet koki nicka paraso. as manau, kad visi visu vis tiek neatspes, tai galima koki viena ir tycia sumetyt ******
Atsakyti