Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 12:27)
Tai bus erzinanciu vaizdu is Toscanos? biggrin.gif

nežinau biggrin.gif mažai fotkinau, tik su juosta, buvo be galo gražu ir gera, tai tas fotkinimas kažkelintoje vietoje buvo..smile.gif bet nu tikrai bus kažkada kažkokių vaizdų..smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 28, 12:31)
nežinau biggrin.gif mažai fotkinau, tik su juosta, buvo be galo gražu ir gera, tai tas fotkinimas kažkelintoje vietoje buvo..smile.gif bet nu tikrai bus kažkada kažkokių vaizdų..smile.gif ax.gif

Taigi zinok-as labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 11:19)

Svajonė mūsų -> Man irgi per mėlyna, čia temperatūra šaltinai? Nes čia jau per šalta kaip tais man  g.gif

.

agha, temperaturą ir saturation pamažinau, tikrai gal per šalta, vos šilčiau reiktų, ir pašviesint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 28, 12:31)
kažkelintoje vietoje buvo..smile.gif bet nu tikrai bus kažkada kažkokių vaizdų..smile.gif ax.gif

Olia, kokia žmonės. Sveikinu su atostogų pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 28, 13:03)
Olia, kokia žmonės. Sveikinu su atostogų pabaiga biggrin.gif

Negalejai patylet, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 13:06)

Jokiais būdais ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 10:48)
nu ir aš pabandžiau  biggrin.gif  tik mano variantas žymiai šaltesnėm spalvom

geriausias is visu, tik vos vos vos gal silteliau mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 14:06)

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 28, 14:09)
Jokiais būdais ne  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Noreciau prisijungti prie zaidimo o kaip jis vyksta? Kokie terminai? Siunciam elektroniniu pastu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 28, 13:09)

Laukei, ane? biggrin.gif
QUOTE(pandre @ 2011 09 28, 13:12)

Noreciau prisijungti prie zaidimo o kaip jis vyksta? Kokie terminai? Siunciam elektroniniu pastu ar kaip?

Cia gal organizatore pasakys?Bet ar dar kas jungsis?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 28, 13:09)

man buvo taip gerai, taip gerai devil.gif nail.gif kad sveikinimai su atostogų pabaiga (beje,. jos baigsis dar už 5 dienų), mano atostogas tik pagerina, o ne pablogina tongue.gif nes žinau šių sveikinimų prigimtį biggrin.gif bigsmile.gif

žodžiu taip. reikia varyt į Toskaną į fotomedžioklę. nes ten nuvažiuot ir pablūdyt tikintis šedevrų yra sunku. reikia iš anksto susirasti vietas, suplanuoti laiką, kada jos geriausiai atrodo ir varyti medžioti. o šiaip tai važiuodama skeptiškai galvojau, ko ten tie snobai dėl jos svaigsta. dabar suprantu. nors arogantiškų amerikosų, kiekviename žingsnyje garsiai pranešančių apie savo egzistenciją ir pokalbio kontekstą (na, kad pašalietis puikiai suprastų, kas jis, iš kur, kiek jam metų ir koks jo užsiėmimas, kas jam patinka ir pan.) kiekiai ten ir erzina smile.gif doh.gif
Atsakyti
Taigi, i zaidima-
Cheles
Alabama
vienintelė
pandre

Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 14:14)
Cia gal organizatore pasakys?Bet ar dar kas jungsis?

jauciu reikia bent kokiu 7 dalyvaujanciu.. turbut skiriam savaite nufotografavimui arba isrinkimui nuotraukos. jei tinka - apsiimciau sukelti cia foto ax.gif speliojimuose nedalyvausiu tada cool.gif
tuomet iki ateinancios treciadienio vakaro lauksiu foto r.judita@gmail.com
Atsakyti
Akey, aš irgi žaidžiu. biggrin.gif

Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
Atsakyti