Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 10:17)
Vakar
kas in? smile.gif

Wow.Idomu, dalyvauju:)
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 27, 14:40)
Man sis ruduo - spalvu metas.

Pirmosios spalvinis variantas labai good.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 28, 09:28)
visiškai pritariu dar karta pažiūrėjau tikrai per geltona doh.gif , be raw man sunku, nes jame daug ka darau smile.gif

viskas paskutinis mano variantas, daugiau nemoku smile.gif))
user posted image
palieku ramybėj tavo foto.

Cheles prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Vuoj, kaip dėkui, merginos už tiek pabandymų ir netingėjimų, kam vis dar įdomu, galiu atsiųsti raw paštu bigsmile.gif man pačiai įdomu pasidarė. Stumdžiau belent ką, visur, dėjau ir actionus, juos tvarkiau, tryniau lauk layerius, kitus dėjau, nu žodžiu, sėdėjau iki 1am, paskui išsiskalbė rūbai ir ką manot? Mano vyro megztas, baltas, pūkuotas, vilnonis mylimas mėgstinis pasidarė vaiko dydžio doh.gif oj, kaip gausiu lupti :verysad:Tai iki 2am bandžiau jį ištampyti ir ką manot??? Pasidariau iki savo dydžio, pritrūko jėgų, matyt ir nebebūčiau daugiau ištampiusi, krumpliuose oda nuėjo, dbr skauda... Tiek pristresavau >.< Naktį sapnavau, kad vis dėlto pavyko ištampyti... dėja... Jis buvo 90dydžio kažkur kūdikio, toks kaip vilnonė stora striukė, pavyko iki mano 38dydžio kiek tais ištąsyt, bijau pranešti vyrui, šiand grįš vėlai po kašio treniruotės, kaži, kokia jo nuotaika bus. Ajajaj...

Alabama -> Kad tavo žodžiai dievui į ausį...

vienintelė -> Gal visgi per mėlyna man, pirmas bandymas labai mėlynas, antras tai labiausiai patiko, bet dbr per balta smile.gif

Svajonė mūsų -> Man irgi per mėlyna, čia temperatūra šaltinai? Nes čia jau per šalta kaip tais man g.gif

Ajajaj... kaip čia padaryti, dar pamėginsiu, kai lelius leis ir pasirodysiu ir aš.

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 09:39)
Ahoi, heliosininkes, gavau as Heliosa, o man nesuka jis nieko:)Yra gal kazkokios gudrybes su juo?Sviesa ten kazkokia ar dar?Patarkit ax.gif

Aš čia mąstau, ant Zenito radau helios objektyvą...bet jaučiu ant canon nikaip, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 28, 12:19)
Aš čia mąstau, ant Zenito radau helios objektyvą...bet jaučiu ant canon nikaip, ane? ax.gif

Wat man ir įdomu, ar tiktų, tada bėgčiau ieškotis adapterio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 28, 11:19)

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 11:20)
Wat man ir įdomu, ar tiktų, tada bėgčiau ieškotis adapterio  smile.gif

negi po tiek diskusijų šioje temoje apie heiosus dar kyla klausimų, kad su atitinkamu adapteriu jis tinkamas ant bet kokios skaitmeninio fotiko? smile.gif ieškoti reikėtų adapterio m42 -> canon eos arba atitinkamai kt. markės.

p.s. sveikos, grįžau po atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 28, 12:25)
negi po tiek diskusijų šioje temoje apie heiosus dar kyla klausimų, kad su atitinkamu adapteriu jis tinkamas ant bet kokios skaitmeninio fotiko? smile.gif ieškoti reikėtų adapterio m42 -> canon eos arba atitinkamai kt. markės.
p.s. sveikos, grįžau po atostogų  4u.gif

Pačiu laiku grįžai bigsmile.gif
O kur rast tų adapterių?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 28, 12:28)
O kur rast tų adapterių?

google tau atsakys smile.gif yra ju pirkti ir internetinese pardese. as is uk siunciausi..
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 28, 11:19)

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 11:20)
Wat man ir įdomu, ar tiktų, tada bėgčiau ieškotis adapterio  smile.gif

As vakar nupirkau is berniuko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 28, 11:28)
O kur rast tų adapterių?

maždaug čia:
http://www.ebay.com/...-All-Categories 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 rugsėjo 2011 - 12:06
QUOTE(sayonara @ 2011 09 28, 12:06)