Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zirze drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 spalio 2011 - 15:36
Laba diena, kas kursite nauja tema, prasau istrinkite mane is saraso 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš biški ne į temą. biggrin.gif Neseniai buvo tas krepšinio konkursas SM'e ir aš kaip visada tik prasidėjus žvalgausi kartas nuo karto už ką balsuoti. Užeinu vieną dieną ir matau naują fotą. Ir kažkodėl iš karto pagalvojau, kad tai rG. Nei aš jos dukrą kada gerai mačiau nei ką, o va, taip pagalvojau. Na, ir ką jūs sau galvojat.. Atspėjau. biggrin.gif Keista man net iki šios dienos dar.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 04, 15:39)
Aš biški ne į temą.  biggrin.gif  Neseniai buvo tas krepšinio konkursas SM'e ir aš kaip visada tik prasidėjus žvalgausi kartas nuo karto už ką balsuoti. Užeinu vieną dieną ir matau naują fotą. Ir kažkodėl iš karto pagalvojau, kad tai rG. Nei aš jos dukrą kada gerai mačiau nei ką, o va, taip pagalvojau. Na, ir ką jūs sau galvojat.. Atspėjau.  biggrin.gif Keista man net iki šios dienos dar.

Tipo braižą turiu he he biggrin.gif
O jei rimtai, matyt esi ją mačius, tik užsifiksavo kažkur giliau ir tiek. 4u.gif Reiks kada dar padalyvaut, jei netingėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 spalio 2011 - 15:44
nauja tema

damuskim sia
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 04, 14:39)
Aš biški ne į temą.  biggrin.gif  Neseniai buvo tas krepšinio konkursas SM'e ir aš kaip visada tik prasidėjus žvalgausi kartas nuo karto už ką balsuoti. Užeinu vieną dieną ir matau naują fotą. Ir kažkodėl iš karto pagalvojau, kad tai rG. Nei aš jos dukrą kada gerai mačiau nei ką, o va, taip pagalvojau. Na, ir ką jūs sau galvojat.. Atspėjau.  biggrin.gif Keista man net iki šios dienos dar.

Aha, man taip pat, bet veido tikrai nepamenu blush2.gif

Va Laukines speliojau kuri, kaip supratau liepe jai merginos dalyvauti ax.gif ir neradau blush2.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau, moderatorės nepriėmė. Pamatė kažkur turbūt. smile.gif
Atsakyti
As su zaidimu ir pasuot galiu, nes truputeli nauju veju mano gyvenime/kasdienybeje atsirado, tad tiesiog nebegaliu suspet, ir streso per daug bus...

Maggie, labai su tavimi nesutinku. Aa kaip tik visa laika palankiai i kritika atsakau, o tu cia priesingai suskelei. Pasiziurek mano postus atgal... Maisai su kazkuo kituo. Nesmagu net paliko...

Tiesa paskutinei fs kazkodel uzejo noras issitraukt kitini savo, kurio simtas metu nenaudojau. 50uka uzsidejhau tik porai foto. Cia kitinis tas spalvas labai graziai piese, ir is arti fotkint labai faina buvo... I kadra daug "aplinkos tilpo". laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 04 spalio 2011 - 16:50
QUOTE(kristukass @ 2011 10 04, 16:31)
Maggie, labai su tavimi nesutinku. Aa kaip tik visa laika palankiai i kritika atsakau, o tu cia priesingai suskelei. Pasiziurek mano postus atgal... Maisai su kazkuo kituo. Nesmagu net paliko...

Aš pritariu Maggie blush2.gif O, kad nesmagu, gerai, vadinasi sąžinės turi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jauciu, jog ir man bresta reikalas is sm issiregistruot...

Is labai daug zmoniu ignora jauciu... Tik neaisku del ko... rG, as apie tave ta galeciau pasakyti, bet tyliu... Nemegstu konfliktuot... Bet ir labai nemegstu uzsiciklinusiu zmoniu. Neturiu laiko... Einu... Gero ir taiikaus vakaro visoms.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti