Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 08:39)
Vis dar idomu butu ta padaryti:)

Noisy-B, toli eisi:)
Ahoi, heliosininkes, gavau as Heliosa, o man nesuka jis nieko:)Yra gal kazkokios gudrybes su juo?Sviesa ten kazkokia ar dar?Patarkit ax.gif

daug smulkių detalių antram plane turi būti, pvz medžių lapai ir pan
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 08:47)
daug smulkių detalių antram plane turi būti, pvz medžių lapai ir pan

Na va bandziau medi nufotografuot pro langa.Daug lapuku.Nesuka.Gal is arciau reikejo?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 28, 08:50)
Na va bandziau medi nufotografuot pro langa.Daug lapuku.Nesuka.Gal is arciau reikejo?

bokeh suktas tik gali būt, pvz pirmas planas žmogus, antras planas už kokio metro esantys medžių lapai smile.gif
Papildyta:
va, patyrinėk pavyzdžius http://www.flickr.co...ios bokeh&s=int smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 08:56)
bokeh suktas tik gali būt, pvz pirmas planas žmogus, antras planas už kokio metro esantys medžių lapai smile.gif
Papildyta:
va, patyrinėk pavyzdžius http://www.flickr.co...ios bokeh&s=int smile.gif

Aaaaaaaa biggrin.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 27, 14:44)

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 27, 14:47)

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 16:15)

QUOTE(jlclove @ 2011 09 27, 20:17)

ACIU visoms blush2.gif

QUOTE(neiste @ 2011 09 27, 20:40)
Kelios kritikai:

pirmos veiduko spalva lyg zalsvo atspalvio turi g.gif bet silta, antroji jau gal kiek per melyna, trecia labai faina, tik gal patiesinciau kiek smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 23:07)

pirmoji, kur cia spalvas tvarkot, man vistiek per geltona.. gal cia makiazas su vakarine saule taip suveike?.. g.gif
antroji per daug mirga marga.. ir spalvos irgi kazkaip nelabai, tik nezinau kas.. ot komentatore doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 28, 08:36)
kadangi vakar prisišnekėjau tai bandau rodyt, kadangi pati foto nedidele turėjau tai rodau kas gavosi, gali akmenim apmėtyti smile.gif Kaip ir sakei saulė jau leidžiasi tai visisškai geltonumo nenaikinau

vis tiek per geltona.. čia reiktų raw, kad būtų įmanoma kažką pataisyt.. manau čia white balansas nuo tos saulės biški nušokęs yra, todėl ir veidas toks... be raw vargu ar čia įmanoma pataisyt..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 09:11)
vis tiek per geltona.. čia reiktų raw, kad būtų įmanoma kažką pataisyt.. manau čia white balansas nuo tos saulės biški nušokęs yra, todėl ir veidas toks... be raw vargu ar čia įmanoma pataisyt..

visiškai pritariu dar karta pažiūrėjau tikrai per geltona doh.gif , be raw man sunku, nes jame daug ka darau smile.gif
Atsakyti
nu ir aš pabandžiau biggrin.gif tik mano variantas žymiai šaltesnėm spalvom

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 10:48)

ooo is visu cia rodytu man sitas!
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 19:55)
Na, čia fotografavau šią mergytęsu dviem fotikais,

man iri nepatiko ne vienas spalvinis variantas smile.gif ir nelabai suprantu, kodel tu nori zaisti su tom spalvom, padaryk jas naturalias, ryskias,sutvarkyk sviesuma ir to pakaks rolleyes.gif

Svajones variantas geresnis, bet man per melynas, rolleyes.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 23:07)
O wa šitą, kai fotografavau, tai norėjau, kad jis būtent toks a little bit vintažinis atrodytų [čia su actionu],

man patinka tokia apranga,veiksmas, nu bet aplinka tai nelabai kokia pasirinkot, toks shabakshtynas su peraugusiom smilgom nelabai graziai ziurisi rolleyes.gif

bet smagu ziureti kaip bandai bandai ir vel bandai, saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 28 rugsėjo 2011 - 10:08
Vakar isvysciau viena ideja. Komplikuota, bet gal butu norinciu pabandyti.
Taigis, visi vienaip ar kitaip ieskom savo fotografiju stiliaus. Idomu, ar sumetus kelias foto atspetume kieno jos? rolleyes.gif
Taigi pasiulymas naujam zaidimui - siunciam vienam zmogui po 1 savo foto, kuri manome atspinti musu fotografiju stiliu, nuotrauka manau gali buti ir archyvine, bet nepublikuita, kitaip bus neidomu smile.gif
Po to tas vienas visas nuotraukas gaves zmogus sukelia jas i foruma ar flickr, ir tada spejam. Kadangi cia svarbu gristamasis rysys, tai sakyciau, kad atsiuntusioms foto speti autorius butina, nedalyvaujantys taip pat turetu proga sudalyvauti ir paspelioti.
Ir kadangi cia skaitanciu ir pasisakanciu vistiek yra nemazai, tai galima butu deti sarasiuka, kas atsiunte foto ir tuomet tiesiog suvesti kas kieno - pvz, dalyvauja 10 foto, idedame 10 nuotrauku, parasome 10 zmoniu, kas dalyvauja, o tuomet spejam - pirma foto dalyvio pirmo, antra foto dalyvio antro ir t.t.t.t.

kas in? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 09:48)
nu ir aš pabandžiau  biggrin.gif  tik mano variantas žymiai šaltesnėm spalvom

šaunuolė tu mūsų, nors čiut per mėlyna bet tikrai mano akiai kol kas geriausias variantas, eisiu dar pasimokinti su ps smile.gif)) ir pas tave reiktu pamokų mirksiukas.gif
Atsakyti