Labukas, merdžinos, ale aš jau antrą kartą susirgau, jaučiuosi tragiškai... Et tas Vilnius, nebevažiuosiu ten
Kikirike -> Lauksim nuotraukų. Faina, aš irgi jau noriu vėl ką nors pafotkinti, ale kad apniukę, nes palei planus, tai reik kitokio man orelio
Bet naglis sakė, kad jau toks ruduo ir bus, pavydžiu dbr anglam, pas juos plius 30
Pandrė -> Man patiko irgi tavo kadrai, wa visi jau viską išsakė, sutinku, nepatiko, kur susiraukus mergina, tokia simpatiška, o kaip citrinos užvalgius
Žydraakė -> Patiko antra foto, kur daug voratinklių, na ir paskutinę kur dėjai. Pažaisk su pc, šiltink spalvas, nros ne man tave mokyti
Zirze -> Pritariu, kad veltui paleidai rūką, nors reikėtų kažkaip žinoti, kaip būtent jį išnaudoti... Aš būčiau mėginusi, nors abėjoju, ar kažkas gautųsi, bet veltui nepamėginai. Labiausiai patiko paskutinę, kurią įdėjai ką tik. Žinai, fotografavau vieną merginą, buvau suplanavus vienaip, susitikau, visiškai kitaip viskas gavosi... Pasakysiu, yra žmonių, kurių nelabai gali "išlankstyti" ar jiems tiesiog netinka kai kurios pozos. Tai wa
sayonara -> WOW, tik tiek galiu pasakyti, tyrinėjau ilgai nuotrauką, ale tobula...
Pasaka, daug pliusų. O jau spalvos, kokios TOBULOS.
Mainuose ir aš mėginsiu dalyvauti
Ale taip nepatogu, na, bet mėginsiu.
Kalėdiniai mainai:Ievukis
Zirze
Žydraakė
Maggie
Ka
sayonara
o la la la
Tiga
Cheles
Kikirike
noisy-B
Gal kuri nors turi štai tokį objektyvą?
canon 28-135 IS F3.5 - 5.6? Ir dar su stabilizatoriumi. Žinokit, kad ir kiek mėginau su juo fotografuoti, ir pastačius fotiką stacionariai, ir padėjus ant žemės, nu kokybė tragiška
kiek skaičiau, kiek mačiau kitų foto, tai gražu, nu aš nemoku, bandžiau ir rankiniu fokusuoti, ir auto. Gal kažko nemoku? Visos nuotraukos plaukia kažkaip.
http://www.kenrockwe...N_6082-1200.jpg ten yra tokia skalė, gal joje kažką reikia irgi reguliuoti, mėginau. Pasukau žiedą ant 35 tarkim,m tada bandžiau toj skalėj nustatyti ant 35. Taip kvailai jaučiuosi dbr... Gal kuri pagelbės? Nes su canon 550d jis man nieko nepadaro, nuotraukos kaip telefonu fotografuotos lauke dieną, nors apsiniaukę, kėliau ISO, išlaikymas buvo ~ 1/120s, gal 1/160s, nepamenu, ištryniau foto iš siaubo, bandžiau kaitalioti nustatymus. Aišku ten F didelis, tai teko iso didinti. Bet tragedija, nemoku fotografuoti su tokiu objektyvu.