Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 04, 13:30)
Čia va kitas kadras su tais dviems voratinkiais.

cia va man zymiai graziau. nes atsirado sviesaaaa smile.gif tada ir spalvu ne taip reik
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 04, 12:37)
Jeigu ši tema leidžia, gal galima konkrečių patarimų? ax.gif
Aš čia dėjau kontrasto, čiut šviesinau ir berods saturation per padalą padidinau, raw tvarkyta.

man antra foto įdomesnė, tad ją pakomentuosiu. man norisi kontrinės šviesos arba bent jau 45 laipsnių kampo į šviesos šaltinį, saulės spindulių, žaismo. nes tas tvarkingas toks paprastas apšvietimas nutorauką.. nublankina.. ji tokia eilinė.. prisimink je t'aime voratinklius ir pievas. tokias ant sienos norisi kabinti (tik niekas nepadovanoja biggrin.gif):
http://www.flickr.co.../in/photostream
http://www.flickr.co...in/photostream/

pagūglink voratinklių foto, paanalizuok, pažaisk (ypač) su šviesa ir ryškumo zona, neskubėk rodyt 4u.gif

dėl apdirbimo komentarų neturiu, aš pati nelabai moku su PS, tai ir kitiems neturiu, ką pasiūlyti smile.gif

grįžus po atostogų buvo likę keli kadrai, tai panaudojau pagal paskirtį ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 spalio 2011 - 13:00

as uz sita is visu rodytu,patiko smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 13:43)
grįžus po atostogų buvo likę keli kadrai, tai panaudojau pagal paskirtį ax.gif 

grazus kadras rolleyes.gif

dedu as dar stai ka, neapsisprendziu, JB ar spalvota.
ir aplamai,man buvo labai sunku ja fotografuoti, nes ji tokia pastoviai su sypsena, beveik visuose kadruose jos mimika tokia,kad tuoj tuoj susizvengs smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 12:43)

Po tokiu foto galiu numirt laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 04, 13:14)
Po tokiu foto galiu numirt laiminga biggrin.gif

o gyvent laiminga nenori? biggrin.gif

p.s. priimti kaip ženklą, kad patiko? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 13:17)
o gyvent laiminga nenori? biggrin.gif

p.s. priimti kaip ženklą, kad patiko? biggrin.gif 4u.gif

Nu vieno literaturinio veikejo mama sakydavo, kai budavo laiminga-"Teper mogu umeret pod rozovim kustom" biggrin.gif
Patiko:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 04 spalio 2011 - 13:26

man sitas nerealiausias. spalvos patinka. o ir kokybishka labai foto. einu pasiziuresiu didesnes, nes smalsu pasidare, apie KOKI ryshkuma kalbi, nes fokusas mano akimis ziurint - geras. pirmos dvi tokios blankios, kaip merginos ir minejo, reikia PS wink.gif
Atsakyti
labukas

Maggie- ten kalbėjom apie palaidinę kurią pirkom pas tą aktorę mirksiukas.gif

Ką tik iš fs, ačiū modeliukui už fainai praleistą laiką ir labai tikiuosi kad kas nors gausis blush2.gif Svajone 4u.gif

Įstrigo Pandrės foto - šaunuolė 4u.gif daugiau labai daug visos komentavo ir teisingai 4u.gif

Žydraakė, man irgi norėtusi daugiau pažaidimų su šviesa,bet šiaip tikrai fainai ,aš išvis nebandžiusi tokių dalykų fotografuoti tai nežinau net ir kaip komentuoti blush2.gif

Zirze - ech ,praleidai rūką, nu.... nu nu nu tau nono.gif ši foto paskutinė, jei rinktis iš abiejų tai jb,bet šiaip ne, netinka kažkaip čia nei poza ,nei kadravimas, labai mergina įsprausta ,mažai erdvės ,turėklas kertą per kaklą unsure.gif

Say - wub.gif labai gražus vaikis

Mainuose,na bandau dalyvauti, nes dabar dėl pavasarinių mainų man net gėda,jetau kokios tada mano dar foto buvo blush2.gif ir tikiuosi,kad šį kartą tikrai geresnes atsiųsiu blush2.gif

Kalediniai mainai:
Ievukis
Zirze
Žydraakė
Maggie
Ka
sayonara
o la la la
Tiga
Cheles
Kikirike

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 04, 13:07)

Gal trečią kartą neištrinsiu biggrin.gif doh.gif
Spalvos murzinos (pas mane taip atrodo, kai "traukiu" iš tamsumos), veidas pamėlęs, numirėliškas ne tik dėl spalvų, merginos veidas platus, o fotografuota iš apačios - man ji visai neseksuali, o atrodo nesakysiu kaip, nes jau ir taip prisakiau blush2.gif pomidorai2.gif

Aišku, kad jb, be kalbų, bet čia tik dėl spalvų, kurios kitoms patinka, o man nu visai ne.

say - žiauriai gera tokią nuotrauką matyt. Less is more - nereikia nieko, nei kabėt aukštyn galva, nei šokinėt per purslus, tik gyvybė ir spalvos, su kuriom Tu tikrai susitvarkai (nors teigi kitaip arba nerodai kai nesusitvarkai biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 spalio 2011 - 14:01
QUOTE(sayonara @ 2011 10 04, 13:43)
prisimink je t'aime voratinklius ir pievas. tokias ant sienos norisi kabinti (tik niekas nepadovanoja biggrin.gif):

tongue.gif tongue.gif tongue.gif prisižadėėėėjau... biggrin.gif

o man patinka Tavo kadras. paprastas ir šiltas.

aš dar tik atsigaunu po renginio fotografavimo. viskas kaip ir pasisekė, bet man portretus fotografuot vis dėlto patinka labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 04, 14:54)

Zirze - ech ,praleidai rūką, nu.... nu nu nu tau nono.gif ši foto paskutinė, jei rinktis iš abiejų tai jb,bet šiaip ne, netinka kažkaip čia nei poza ,nei kadravimas, labai mergina įsprausta ,mažai erdvės ,turėklas kertą per kaklą  unsure.gif

ejo ir per galva, bet nuklonavau, ot varna, i galejau visus nuklonuoti doh.gif biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 04, 14:56)
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 04, 13:07)

Gal trečią kartą neištrinsiu biggrin.gif doh.gif
Spalvos murzinos (pas mane taip atrodo, kai "traukiu" iš tamsumos), veidas pamėlęs, merginos veidas platus, o fotografuota iš apačios - man ji visai neseksuali, o atrodo nesakysiu kaip, nes jau ir taip prisakiau blush2.gif pomidorai2.gif

ech, na ir nepataikiau si karta rolleyes.gif o cia iri taip blogai viskas? na neskaitant pirstu nukapotu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 spalio 2011 - 14:03
QUOTE(rG @ 2011 10 04, 13:56)
say - žiauriai gera tokią nuotrauką matyt. Less is more - nereikia nieko, nei kabėt aukštyn galva, nei šokinėt per purslus, tik gyvybė ir spalvos, su kuriom Tu tikrai susitvarkai (nors teigi kitaip arba nerodai kai nesusitvarkai biggrin.gif ).

ačiū, bet... žinok, ir šią foto "pasitikrinau" paversdama į jb biggrin.gif bet likau prie spalvų biggrin.gif man sunkiai su jomis, bet kartais gal kas ir išeina.. bet tikrai nesu spalvota fotografė.. šitas tai točnai biggrin.gif

pamatytum atostogų foto, apie spalvas taip gražiai nekalbėtum.. doh.gif nebent skeneris šį kartą juodai nupjovė grybą su siaura..smile.gif
Atsakyti