QUOTE(Akasha @ 2011 10 03, 23:30)
Kadangi jau gryzau, tarsiu biski kritikos.
Spalviskai grazu, rubeliai irgi, bet maikute reikejo timpteleti virsun, nes dabar vaizdas, kad speneliai tuoj toj iskris. Galbut prie kitokios pozos, tai nekristu taip i akis. Kas dar kiuva, kad melsvas fonas su rankturiais prasideda ties galva ir tai neteisingai padalina nuotrauka ir mergina. Poza ir veido israiska atrodo tarsi jai kojas skaudetu nuo aukstakulniu ar dar kazko, na nekelia jokiu jaukiu idomiu emociju.
Sioje situcijoje turejau du grazius bacgroundus, tai yra pliteles ant kuriu galejai sodinti modeliuka ir talpinti ja butent tokiam fone. Ir ten rakturiai su melsva siena tikriausiai, priekuriu galejai statyti mergina ir kazkaip ja israyti.
labai esu dekinga uz toki issamu komentara
stai si ta papildysiu
cia ne siena, cia buvo upe, bortas ir rukas
prisipazinsiu, nezinojau,kaip ta ruka isnaudoti, ruosdamosi fotosesijai buvau isitikinus,kad svies saule,o ryte atsibudusios pamatem, kad rukas
fotkinau 8val ryte, todel jis toks tirstas ir pilkas
del pozu, kazkodel pasirinkau parodyt cia ta bene vienintele normalia is atsistojusios, nes beveik visose foto ji buvo tupdyta, sodinta ar kazkaip kitaip palenkta
del maikutes - na as to siekiau, man patiko si riba tarp "tuoj tuoj iskris"
del veido mimikos, (stebiuosi,kaip tu viska pastebi) istiesu, jai ziauriai skaudejo kojas,
nes mes kokia valanda klaidziojom ieskodamos geros vietos, pradine mintis buvo smelynas,bet ten nuejusios pamatem, kad is jo tik shabakshtynas likes
tai pridom per slapia zole,palei upe , kol suslapom kiaurai ir susalom
Tai dar cia kazkuri anksciau rase,kad bijojo susaldyt, neliepe nusiimti megztuko modeliukui
si karta as isnaudojau ja juodai
dar karta dekoju uz toki komentara
ir aciu visoms kitoms,kas pastebejot ir pakomentavot
siandien ikelsiu daugiau
QUOTE(pandre @ 2011 10 04, 01:37)
kometuokit, please
pirmos dvi tai bene geriausios man is taviskes mergaites fotkiu
kiek esi rodzius
spalvos grazios,rudeniskos jau
treciojoje vyro veidas kiek per daug raudonas