Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 03, 21:01)
dedu kelias cia rolleyes.gif

ir man nelabai. man apsirengimas nepatiko, labai jau baronkytes matosi ir visa kita. spalvvos pilka/juoda kazkaip niurokos. ir poza, tokia susikausciusi sakyciau. truksta gyvybingumo siai nuotraukai blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 03, 21:18)

Tikrai ispudingas  drinks_cheers.gif Toks tobulai apvalus, lygutelis, ir jokiu tyskanciu lasu aplinkui - matyt pagavai lasiuka tuo momentu, kai jis tik paliete vandens pavirsiu?  g.gif

greiciausiai smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 10 03, 23:51)
As cia tik pamastymui... Kad ir kaip nesinori pripazinti,bet ruduo jau ipusejo,gal sakau apie kaledinius mainus jau reiktu pradet mastyt? rolleyes.gif

o ir tokiais dalykais uzsiimate bigsmile.gif ? prasom detaliau

QUOTE(pandre @ 2011 10 04, 00:37)

Na, rudenelis ateina, beldziasi....tai as atnesu jums rudeniniu, svieziai keptu kadru...nieko prasmatnaus, bet man paciai patinka, zinokit blush2.gif  Kazkur pameciau kukluma blush2.gif

as kazkaip nelabai turiu prie ko prisikabinti. gal kiek spalvos man saltokos ir paskutinej fotkej nelabai patinka, kad ji kazkur i krumus eina 4u.gif

labas rytas
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif

Dar siek tiek rudens spalvu:

user posted image

Ir vazonikai tongue.gif biggrin.gif

user posted image

Daugiau Flickr smile.gif
Atsakyti
pandre , pirmoje labai graziai sukasi fonas smile.gif, antrojoje tvora tolyn graziai nueina, treciojoje tevelis dailiai isejes, gaila, kad mazylis i virsu ar i teveli neziuri, ketvirtojoje patinka tu smilgu fonas, tik mergyte pasiraukusi, paskutine maziausiai patiko: vaikas nueina ir tiek...
Patiko visose mergytes apsirengimas, ryski raudona nuotraukoms gyvumo suteikia, heliosas svaigiai suka biggrin.gif

Zirze, Akasha graziai surase. Man spalvytes tavo nuotraukoje veza smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 10 04, 01:51)
As cia tik pamastymui... Kad ir kaip nesinori pripazinti,bet ruduo jau ipusejo,gal sakau apie kaledinius mainus jau reiktu pradet mastyt? rolleyes.gif

Manau, jau pats laikas pradeti mastyti wink.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif newyear.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 spalio 2011 - 06:54
Pandre, mane pirmoji nuotrauka pakerėjo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 04, 00:51)
aš šiemet pasuoju smile.gif
Bet faina, kad išlieka tradicija. Dalyvaukit ir naujai prisijungę, tik nenuvertinkit savęs, kad neturit nieko siunčiamo.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 04, 01:37)

Labai patiko visos foto isskyrus paskutine, fonas, aplinka grazi, bet mergyte noretusi, kad kazkaip kitaip butu, dabar tik nueina ir tiek, nelabai sudomino smile.gif Bet kaip idomiai atrodo, lapu prikrite, lyg ir turetu buti salta, o mergyte su suknyte smile.gif Is pradziu pagalvojau, negi mamyte del fotosesijos vaika isrenge lotuliukas.gif , paskaiciau, kad pas jus +30 ir pavydas sueme biggrin.gif
Baisiai isimylejau heliosa is jusu visu foto wub.gif Tai savaitgali nusipirkau ir as Zenita su heliosu yahoo.gif Ir uzsisakiau adapteri nikonui smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 10 04, 07:38)

Labai grazios spalvytes ir sviesa smile.gif Na ir aisku, vazonikas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 04, 08:19)
Bet faina, kad išlieka tradicija. Dalyvaukit ir naujai prisijungę, tik nenuvertinkit savęs, kad neturit nieko siunčiamo.

Kažkodėl būtent apie tai ir pagalvojau doh.gif
Atsakyti
graži diena, kokia graži diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 spalio 2011 - 08:30
QUOTE(Yvette @ 2011 10 04, 07:19)

pritariu. kai prisimenu 2007 m. pabaigą, kai iš drovumo ir nepasitikėjimo savimi atsisakiau dalyvauti kalėdiniuose mainuose pirmojoje fotografijos temoje... iki šiol gailiuosi.. pati atmosfera faina, kai ruoši foto, apgalvoji, kuri patiktų gavėjai, ją siunti, tada lauki savosios, spėlioji, nuo ko ji bus, smalsu, kai visos dalijasi gautomis foto ir pan.

todėl bent jau aš tikrai dalyvaučiau wink.gif
Atsakyti
Zirzė pritariu jau išsakytom mintim, spalvos tai mielos akiai

pandre heliosas? man tai patinka, tikrai labiau patinka tavo kadrai su juosta nei su skaitmena smile.gif šaunuolė

o la la la pamačiau vazonika ir susižvengiau, nu fainas jis smile.gif

sayonara vakar rašei kad tavo canono 50 guli nesuremontuotas, o jei nepaslaptis koki naudoji?

Dėl mainų tai aš jungsiuos, pernai pasavau ir gailėjausi tai šiemet nebekartosiu klaidos biggrin.gif

Aš dar karteli lendu į eteri su klausimu apie heliosa, kaip jis darugauja su ff, nes radau info kad ale nedraugauja(nesu tikra ar konkretus objektyvas), nesuprantu ar nedraugauja visiškai ar reikalingas adapteri koks nors kitoks(nes skaičiau kad gali sugadinti veidrodi, nes jis kažkaip įvažiuoja į vidų, nesu net laikiusi helioso tai neisivaizduoju ar sapalionės čia ar rimtas reikalas) Vyručiai kur Jūs kai reikia Jūsų patarimų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 04, 10:16)
apie heliosa, kaip jis darugauja su ff, nes radau info kad ale nedraugauja(nesu tikra ar konkretus objektyvas), nesuprantu ar nedraugauja visiškai ar reikalingas adapteri koks nors kitoks(nes skaičiau kad gali sugadinti veidrodi, nes jis kažkaip įvažiuoja į vidų, nesu net laikiusi helioso tai neisivaizduoju ar sapalionės čia ar rimtas reikalas) Vyručiai kur Jūs kai reikia Jūsų patarimų g.gif ?

Man irgi idomu bigsmile.gif
Visos cia taip smagiai suka, uzsinorejau ir as user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 04, 08:16)
sayonara vakar rašei kad tavo canono 50 guli nesuremontuotas, o jei nepaslaptis koki naudoji?

Aš dar karteli lendu į eteri su klausimu apie heliosa, kaip jis darugauja su ff, nes radau info kad ale nedraugauja(nesu tikra ar konkretus objektyvas), nesuprantu ar nedraugauja visiškai ar reikalingas adapteri koks nors kitoks(nes skaičiau kad gali sugadinti veidrodi, nes jis kažkaip įvažiuoja į vidų, nesu net laikiusi helioso tai neisivaizduoju ar sapalionės čia ar rimtas reikalas) Vyručiai kur Jūs kai reikia Jūsų patarimų g.gif ?

mano senasis ir sugedęs gulintis - 1,4 50 mm. o naudoju 50 mm 1,8. po ano sugedimo skubiai nusipirkau šį, o ano ir neberemontavau, nors gal verta? biggrin.gif

nežinau, kaip dėl ff skaitmenos, bet pas mane ant juostos niekas nieko nekabina, viskas puikiai veikia ir negadina. bet tikrai nesidomėjau, ar yra arba gali būti kokių nors skirtumų ant skaitmeninio ff blush2.gif
Atsakyti