Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 10 03, 10:41)
Savaites pabaigoje sukelsiu visas turimas foto su tikraisiais autoriais wink.gif

O siunciant tau, reikia pasirasyti kas siuncia ir kieno tai nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 03, 10:22)
hm... pasakykit kaip testuoti juos? noriu pažiūrėti savo,nu nes rodos kaip ir viskas ok su maniške  g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 03, 10:25)
nu as tai is praktikos taip sakau biggrin.gif bet bandziau is tuos testus is interneto daryt.. tai man rodo, kad front focus. bet ir pareguliavus fotike, man nelabai daug to skirtumo matosi.. vienu zo, su tuos testu irgi reik normaliai usiimti..

na kad paprasta su tuo testu, gali nusinešti atspausdinta lapa arba jų papraši, vilbra kaune tikrai patys turi smile.gif
Reikia 45 laips kampu fotkinti ale, fokusuoji į nurodyta taška ir matai kur fokusas yra, geriausia stabiliai fotika pasiimti kad jau ranka ale nesudrebėtu smile.gif
idedu ir vaizdini rezultata, čia bandyta sigma 50mm f/1.4 nekeliu pačios foto nes iš mažos nesimatys, o iškraipyt nesinori lango frontfocus
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 10 03, 10:38)
Aš turiu, tik dafaj Unką vietoj manęs fotkink  bigsmile.gif

Nesiduoda? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 03, 11:42)
na kad paprasta su tuo testu, gali nusinešti atspausdinta lapa arba jų papraši, vilbra kaune tikrai patys turi smile.gif
Reikia 45 laips kampu fotkinti ale, fokusuoji į nurodyta taška ir matai kur fokusas yra, geriausia stabiliai fotika pasiimti kad jau ranka ale nesudrebėtu smile.gif
idedu ir vaizdini rezultata, čia bandyta sigma 50mm f/1.4 nekeliu pačios foto nes iš mažos nesimatys, o iškraipyt nesinori lango frontfocus

varysiu kada pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 10 03, 11:38)
Aš turiu, tik dafaj Unką vietoj manęs fotkink  bigsmile.gif

su aukstakulniais ir ant stogo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 10 03, 10:27)

dėkui, dėl fokusavimo, tai centrinis pas abu vienodai geras, canonas turi jų mažiau 9 atrodo, o nikon 19 jei neklytu, jei klytu pataisys kas nors. Aš naudoju tik centrini tai nemanau kad bus bėdų smile.gif O man laukti kol pasirodys mark III pabodo smile.gif)) gal ir prašoviau, bet naujasis kainuos daugiau o už tą skirtuma objektyva galima nusipirkti, nors gal aš save taip ale raminu biggrin.gif dėl serijų tai ir mark II nėra lyderis už jį dayg geriau su tuo tvarkosi 7D, jis labiau tam pritaikytas. Bet kad fotikas nespėja susidroti nuo serijų ne fotiko o kortelės bėda, ji nespėja taip greit kaip fotikas gali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 spalio 2011 - 11:08
Alabama, nugi jau reikalauja, bet aš tyyyngiu visiškai, reik atsigaut po sezono bigsmile.gif

brumbrumai, kur tik nori, o ji aiškiai su aukštakulniais norėtų doh.gif

Atsakyti
ei, gal kas glait paaiškinti kas tas frontfocus?
bijau, kad prastai įsivaizduoju, būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 10 03, 11:52)
brumbrumai, kur tik nori, o ji aiškiai su aukštakulniais norėtų doh.gif

tai gal tu keisk stiliu ir ja pafotkint biggrin.gif

zinai, kad as bijociau tavo kritikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 03, 11:37)
Nes siame kontekste tai nera vien laikrodis.Stotyje, kur laukiama, nerimaujama, kur zmones atsisveikina su artimaisiais ar kaip tik juos pasitinka laikrodis igauna simboline prasme.Tai ne tas pats, kaip siaip laikrodzio nuotrauka.

rolleyes.gif man tai eiline stoties nuotrauka, ir tiek, nematau as ten nei nerimo,nei dar kazko smile.gif Laikrodis man asocijuojasi su laukimu, bet ne su atsisveikinimu. Va jei butu ten koks tikrai, nerimaujantis mogenas, mindantis pirmyn, atgal,matyciau ta nerima ir ta jausma, galbut taip dabar nerasyciau,bet .... smile.gif pasakiau savo nuomone, ir nekibkit prie manes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 03, 11:42)

ne, testa taip daryti tai paprasta. bet va paskui pareguliavus fotike, man vis tiek niekas perdaug nesikeicia.. tai nesu tikra, ar galima kliautis vien tai duomenimis.. nors dariau su trikoju, manau vis tiek sujudinimas buna.. dar del to kampo nesu tikra, ar ten 45 laipsniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 03, 11:41)
O siunciant tau, reikia pasirasyti kas siuncia ir kieno tai nuotrauka?

tas kurias turiu tai zinau kieno, jei nenorite - nerasykite, as spejimuose vistiek nedalyvausiu wink.gif
Atsakyti