QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 18:55)
Na, čia fotografavau šią mergytęsu dviem fotikais, senuko kol kas raw atidarė, tai neapsisprendžiu su spalvom...
Ir kritikai žinoma man labiausiai patikęs kadras iš šios fotosesijos... Ar spalvos ne per ryškios kai kur?
Ir kritikai žinoma man labiausiai patikęs kadras iš šios fotosesijos... Ar spalvos ne per ryškios kai kur?
aš kaip visad bjauri man nepatinka nei vienas spalvinis variantas bet pats kadras patinka, arba bandyk ir rodyk dar arba duok mums pabandyti )) O jei rimtai tai ko tu sieki su bandymais spalvomis, rasti kažka kaip visad apdirbtum nuotraukas ar ko, nes dabar pamenu kad visad kabinėjuosi dėl apdirbimo
QUOTE(neiste @ 2011 09 27, 19:40)
paskutinė tai pavirtusi ir dangus kažkoks užkleckintas
pirmos nerodo, o antroji ir trečioji paprastos bet mielos
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 27, 20:05)
Mes jau LT Tai buvo mano vienos iš nuostabiausiai praleistų atostogų!!!! Ačiū tau iš visos širdies už VISKĄ Lauksim LT Jūsų
P.S. LT pasitiko su šlapiu asfaltu ir laaaabai apsiniaukusiu dangum fuuuu.... ech, kokios trumpos bet nuostabios atostogos
P.S. LT pasitiko su šlapiu asfaltu ir laaaabai apsiniaukusiu dangum fuuuu.... ech, kokios trumpos bet nuostabios atostogos
sveika pargryžus, ui kaip pavydu
Nu man dėl ISO vis dar neišeina iš galvos, nu netikiu kad naujesnis modelis taip nepakeltu triukšmų kad jau prie 400 triukšmautu taip baisiai, na taip gal čiut gali matytis bet man nesueina galai, permečiau foto nete tai matau su didesniais iso ir nieko , albai lausiu kad parodytumet tada pačias foto kur tiek triušmauja