Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Cheles, o tu zaidimo foto cia desi ar flikre grupe darysi?
Atsakyti
Itariu, ne visi dar sarasiuke, noriu ikelti kelias foto (nesigirtumete garsiai, kad issiutet foto, ikelciau daugiau tongue.gif)
Tai dar isirasyikite, kas zadate dalyvauti ir vakare pradesime su keliom:

Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie
kristukass
Kikirike
virdzzinija
noisy-B
Tiga
Zirze
jlclove

Klaustukiniai:
Maggie
roboberas

Foto tema - laisva
nuotrauku laukiame iki treciadienio
siusti - r.judita@gmail.com
Spejame - visi
Savaites pabaigoje sukelsiu visas turimas foto su tikraisiais autoriais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 03, 10:41)
Itariu, ne visi dar sarasiuke, noriu ikelti kelias foto (nesigirtumete garsiai, kad issiutet foto, ikelciau daugiau tongue.gif)

bet kaip įdomu dabar ar atspėsiu, nes tikrai sąrašiukas dalyvaujančių toks gerulis, manau kad visos turi savo tam tikrų bruožų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 03, 10:38)
Cheles, o tu zaidimo foto cia desi ar flikre grupe darysi?

o kaip geriau? g.gif
Atsakyti

Sveikutes fotografes 4u.gif
Labai reikia Jusu pagalbos ax.gif jau visa savaite internete ieskau specifines nuotraukos kuria butu galima padalinti i tris dalis ir atspausti ant drobes...bet nerandu tokios doh.gif ten reikalavimai yra, kad foto butu ne maziau 1,5MB dydzio ir ryski, daug kazkokiu pikseliu....zodziu NIEKO neismanau nei apie fotografija nei apie pikselius blush2.gif
O ieskau kazkokio geles ziedo nufotografuoto is arti, tarkim tokio:
user posted image
Labai reiktu, kad butu rausvu, violetiniu ar bordiniu atspalviu ir be jokiu uzrasu.
Gal kas zinot kaip tpkia nuotrauka surasti? buciau labiau nei dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 10 03, 09:55)
O ieskau kazkokio geles ziedo nufotografuoto is arti, tarkim tokio:
http://profile.ak.fb...9_3253567_n.jpg
Labai reiktu, kad butu rausvu, violetiniu ar bordiniu atspalviu ir be jokiu uzrasu.
Gal kas zinot kaip tpkia nuotrauka surasti? buciau labiau nei dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Reikia pirkti, o ne ieškoti po google vaizdus, pavyzdžiui, http://www.istockphoto.com/

Gal ir nemokamai galima rasti, bet nedaug kainuoja ir mokami (aišku jau esantys, ne pagal užsakymą) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 spalio 2011 - 10:00
QUOTE(Tutikutė @ 2011 10 03, 09:55)
Sveikutes fotografes 4u.gif

O dar yra toks dalykas, kaip autorines teises ir autoriaus sutikimas biggrin.gif biggrin.gif

Cheles, nezinau.Man rodos, flikre grupei butu viskas vienoj vietoj, o cia gali pasimesti, ne?Cia tik IMHO anyway
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 03, 11:00)
O dar yra toks dalykas, kaip autorines teises ir autoriaus sutikimas biggrin.gif  biggrin.gif
Cheles, nezinau.Man rodos, flikre grupei butu viskas vienoj vietoj, o cia gali pasimesti, ne?Cia tik IMHO anyway

vat gal irgi sutikčiau,ten būtų viskas aišku vienoje vietoje... ogal ir ten ir ten įkelti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 03, 10:02)
vat gal irgi sutikčiau,ten būtų viskas aišku vienoje vietoje... ogal ir ten ir ten įkelti?  g.gif

Uhu, galima.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 03, 09:58)
Reikia pirkti, o ne ieškoti po google vaizdus, pavyzdžiui, http://www.istockphoto.com/

Gal ir nemokamai galima rasti, bet nedaug kainuoja ir mokami (aišku jau esantys, ne pagal užsakymą) smile.gif

Na, kad daugoka sakyciau ax.gif jeigu teisingai suprantu ten didele nuotrauka kainuotu 15USD ?
O del autoriniu teisiu tai nezinau net...nereikia man kazko labai jau isskirtinio...tarkim roziu prifotografuota yra pilnas internetas ir autoriu nerasi, bet vat, kaip man reikiamo dydzio nuotrauka surasti?
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 10 03, 10:06)
Na, kad daugoka sakyciau ax.gif  jeigu teisingai suprantu ten didele nuotrauka kainuotu 15USD ?
O del autoriniu teisiu tai nezinau net...nereikia man kazko labai jau isskirtinio...tarkim roziu prifotografuota yra pilnas internetas ir autoriu nerasi, bet vat, kaip man reikiamo dydzio nuotrauka surasti?

Todėl ir nerandat reikiamo dydžio, kad nedarytų kas užsimanė, nes tai yra darbas, o tos rožės, kurių yra pilnas internetas, yra tiesiog intelektinė nuosavybė 4u.gif Pasiūlykit, gal kas padarys už mažiau nei 15 dolerių (nors man atrodo ten pigiau, nei sakot).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 spalio 2011 - 10:11
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 03, 09:30)
o kuri is jusu turi Canon 50mm 1.4? Gal kuri vilniete? biggrin.gif noriu pasibandyt.. tuo paciu savininke pafotkinciau biggrin.gif biggrin.gif

kodėl nori pamėginti, kas nors su taviškiu negerai ar kas? Pasidalink mintis, man labai aktualu. Nes mano naujam fotikui reikia objektyvo, ryt bandysiu sigmos 50(kol kas dar neradau su geru fokusu) ir 85(dar nebandžiau), canono kažkaip atmečiau iš komentarų ir pažystamo vertinimo , bet gal klystu
Atsakyti