Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 02, 21:37)
išbandžiau redscale juostą, šiaip galvojau kažką iš šios juostos siųst žaidimui speliojimui, bet po to prisiminiau, kad gi kelias fotkes Kikei jau esu parodžius  doh.gif  biggrin.gif  ot, reikės kažką kito generuot smile.gif

nu va va,dar viena karšta mergina lotuliukas.gif lotuliukas.gif toč kaip aš lotuliukas.gif nu bet žinokitės aš jau savo vazoniką išsiunčiau tongue.gif taip kad lauksiu jūsų vazonikų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 21:22)
nu va va,dar viena karšta mergina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif toč kaip aš  lotuliukas.gif nu bet žinokitės aš jau savo vazoniką išsiunčiau  tongue.gif taip kad lauksiu jūsų vazonikų  lotuliukas.gif

o iki kada čia siųst? tikiuosi bent porą dienų dar turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 02, 22:25)
o iki kada čia siųst? tikiuosi bent porą dienų dar turiu  g.gif

nu sakė iki trečiadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 21:26)
nu sakė iki trečiadienio  g.gif

kul , tada turėčiau spėt su vazoniku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 10 02, 20:06)

Grįžimo proga pora nuotraukyčių iš šio savaitgalio:

patiko pirma 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 02, 20:37)
išbandžiau redscale juostą, šiaip galvojau kažką iš šios juostos siųst žaidimui speliojimui, bet po to prisiminiau, kad gi kelias fotkes Kikei jau esu parodžius  doh.gif  biggrin.gif  ot, reikės kažką kito generuot smile.gif

idomiai bigsmile.gif

nepamenu ar rodziau si lasa, bet man jis ispudingas blush2.gif

user posted image

triuksmo yra ir spalvikes gal kiek nuobodzios. cia pieno lasas, jei ka smile.gif
Atsakyti
[quote=jlclove,2011 10 02, 23:51

[/quote]
grazus, pagalvoju, kad perliukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 spalio 2011 - 21:53
nuuu va siandien apturejau piiirrmaa fotosesija karsta.gif galvojau bus truputi paprasciau,bet kazkaip jaudinaus,ieskojau kampu,na kai kas patinka,kai kas ne ,reiks aptvarkyt ir parodyt jusu teismui,idomu kaip jus matysit is sono,gal bus visai ss.. tikrai bus idomu isgirst bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 10 02, 19:18)
figuški, pazyzt ir aš moku biggrin.gif

privarykit vazonikų, dar aš kokį vieną pavarysiu, ir bus sunku atspėti, katras vazonikas kurios biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

prisijuokiau thumbup.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 02, 21:37)

graaazuuu wub.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 10 02, 22:51)

fainas perliukas ,del triuksmo ir splavytes sutinku su tavim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 21:22)
nu va va,dar viena karšta mergina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif toč kaip aš  lotuliukas.gif nu bet žinokitės aš jau savo vazoniką išsiunčiau  tongue.gif taip kad lauksiu jūsų vazonikų  lotuliukas.gif

oi, be problemų.. bus ir mano vazonikas biggrin.gif
Atsakyti
kristukas aš dažnai kabinėjuosi, bet ši kart nesikabinėsiu, spalvos gražios, modelis gražus,gal poza neypač kiek mažiau patinka, bet visumoj gražu

Vazonikai jus vazonikai biggrin.gif eisiu ir aš koki vazonika fotkinti tongue.gif
Atsakyti
o kuri is jusu turi Canon 50mm 1.4? Gal kuri vilniete? biggrin.gif noriu pasibandyt.. tuo paciu savininke pafotkinciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 03, 10:30)
o kuri is jusu turi Canon 50mm 1.4? Gal kuri vilniete? biggrin.gif noriu pasibandyt.. tuo paciu savininke pafotkinciau biggrin.gif biggrin.gif

turiu SIgmos 50mm 1.4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 03, 10:32)
turiu SIgmos 50mm 1.4  ax.gif

Sigmos ir as turiu smile.gif Noriu paziureti, ar Canon kitoks..
Atsakyti