Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 02, 19:23)
o as tai neuskaityciau sios kaip laikrodziu temos smile.gif betjei Yvetei tiko,tai tebunie rolleyes.gif

na jau, nevaryk Dievo i medi rolleyes.gif  taigi gali bet kada
nufotkinti mieanti vyra is nugaros biggrin.gif

dėl laikrodžio nu ok ok ,neužskaitau pati aš tos foto doh.gif lotuliukas.gif įkėliau ir poto aj nieko gūdro, šiaip pasilieku aš dar šią užduotį ateičiai 4u.gif

nu bliamba,vat ir nesumasčiau nufotkinti lotuliukas.gif dabar pasirinkimas - vazonas arba nugara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 18:25)
nu bliamba,vat ir nesumasčiau nufotkinti  lotuliukas.gif dabar pasirinkimas - vazonas arba nugara  lotuliukas.gif

arba vazonas prie nugaros.. nugara prie vazono.. vazonas ant nugaros.. vazonas po nugara.. vazonas dūžta į nugarą.. randas nugaroje nuo vazono.. taigi kiek variantų..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 02, 19:23)
o as tai neuskaityciau sios kaip laikrodziu temos smile.gif betjei Yvetei tiko,tai tebunie rolleyes.gif

o kur aš rašiau, kad man tiko smile.gif ir kodėl man turi tikti. Žaidimą pasiūliau, pati nedalyvauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 spalio 2011 - 18:31
QUOTE(sayonara @ 2011 10 02, 19:26)
arba vazonas prie nugaros.. nugara prie vazono.. vazonas ant nugaros.. vazonas po nugara.. vazonas dūžta į nugarą.. randas nugaroje nuo vazono.. taigi kiek variantų..smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai bliamba lotuliukas.gif vyras jau žiūri įtariai kai papasakojau apie tą vazoną lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 02, 19:29)
o kur aš rašiau, kad man tiko  smile.gif ir kodėl man turi tikti. Žaidimą pasiūliau, pati nedalyvauju.

doh.gif psio merginos - pati išbrokuoju foto 4u.gif padarysiu geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 02, 19:29)
o kur aš rašiau, kad man tiko  smile.gif ir kodėl man turi tikti. Žaidimą pasiūliau, pati nedalyvauju.

nerasei, kad tiko, bet neraseiir kad netiko rolleyes.gif as irgi nedalyvauju,vis alvoju bet nesugalvoju nieko idomaus.O tau turetu tikti,nes tu sugalvojai ta zaidima, taigi esi kaip sakant "galva" biggrin.gif

einu fotkes tvarkyt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

permečiau temukę, prišnekėjot per savaitgalį doh.gif įstrigo Kristuko portretas tarp lapų, nu fainos spalvos, apdirbimas man visai patinka rolleyes.gif tik nepatiko merginos ar tai poza, ar išraiška g.gif nu kažkas nelimpa g.gif

aš blyn šiandien fotkyjau, fotkyjau, ir pamečiau laukuose plačią juostą vieną doh.gif susinervinau iki negaliu gun_bandana.gif nu bet reikia džiaugtis, kad neišfotkintą juostą pamečiau biggrin.gif gerą pamoką apturėjau, kad reikia biški į saugesnes kišenes tokius dalykus dėt doh.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Grižtu... Pagaliau paimiau fotiką į rankas. Pasiemiau dėkliuką, išsiemiau fotoaparatą - barška duželom, širdis į kulnus... atsargiai nuimiau objktyvą sveikas. Sudužo filtras objektyvo, pačio jo lyg ir nepažeidė, bet jau išsigandus buvau...

Grįžimo proga pora nuotraukyčių iš šio savaitgalio:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zirze, svajone, aciu kad pakomentavot.
Atsakyti
Zirze, o kaip suprast "neužskaitau" (laikrodžio temai) g.gif Na kaip žmogus sugalvojo, taip ir pateikė savo įdėją. Kažkam patinka ir įdomu, kažkam bus visai be ryšio, kai kam gal atrodys labai meniška, kai kam .... Tai žmogus pateikia foto, o mes pagal galimybes pasakom savo nuomonę. Na man taip atrodo. smile.gif. O gal tu čia tiesiog labai asmeniškai taikei Kikirikei 4u.gif

3kitten, pirmoji smagi smile.gif
Atsakyti
išbandžiau redscale juostą, šiaip galvojau kažką iš šios juostos siųst žaidimui speliojimui, bet po to prisiminiau, kad gi kelias fotkes Kikei jau esu parodžius doh.gif biggrin.gif ot, reikės kažką kito generuot smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 02, 20:37)
išbandžiau redscale juostą, šiaip galvojau kažką iš šios juostos siųst žaidimui speliojimui, bet po to prisiminiau, kad gi kelias fotkes Kikei jau esu parodžius  doh.gif  biggrin.gif  ot, reikės kažką kito generuot smile.gif

nugarą ir vazoniką? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 02, 20:55)
nugarą ir vazoniką?  4u.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif nugarą turiu, bet su vazoniku tai jau sudėtingiau biggrin.gif

tai kur bus nugara be vazoniko, tai ten jau maaaano bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 02 spalio 2011 - 20:59