Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 18:28)
aš nežinau ką daryti su žaidimu, nes tokias foto kokias aš fotkinu tai visi gi atpažinsit iškart  lotuliukas.gif nes dauguma auto portretų  doh.gif o jei ne autoportretai tai vėlgi naujų fs dabar neturėjau tai ir nespėsiu kažką parodyti  doh.gif reportažines jau beveik visas parodžiau iš vokietijos  doh.gif

man rodos, as tai begsiu is zaidimo biggrin.gif nes vakar dienos fs neivyko, o archyvuose tai neturiu nieko.. visi modeliai matyti, nieko neslepiau niekad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 02, 18:32)
man rodos, as tai begsiu is zaidimo biggrin.gif nes vakar dienos fs neivyko, o archyvuose tai neturiu nieko.. visi modeliai matyti, nieko neslepiau niekad biggrin.gif

tai pas mane panašiai doh.gif na turiu foto,bet ji tikrai neatspindi to ale mano stiliaus doh.gif nors iš kitos pusės, nelabai jo turiu,aš tiesiog daug eksperimentuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 17:28)
aš nežinau ką daryti su žaidimu, nes tokias foto kokias aš fotkinu tai visi gi atpažinsit iškart  lotuliukas.gif nes dauguma auto portretų  doh.gif o jei ne autoportretai tai vėlgi naujų fs dabar neturėjau tai ir nespėsiu kažką parodyti  doh.gif reportažines jau beveik visas parodžiau iš vokietijos  doh.gif

tai reikėjo galvot prieš sukraunant viską, ką turi,. ot karštas kraujas biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 17:33)
tai pas mane panašiai  doh.gif na turiu foto,bet ji tikrai neatspindi to ale mano stiliaus  doh.gif  nors iš kitos pusės, nelabai jo turiu,aš tiesiog daug eksperimentuoju  blush2.gif

nevaidinkit, eikit vazoniką kokį pafotkinkit, saulės yra, oras geras, žolės, lapai, gatvės ir pan. tongue.gif
Atsakyti
Aš norėjau daryti portretą draugės, bet tai buvo tik dideli norai. Abiems savaitgalis labai užimtas. doh.gif Taaaačiau, vis tiek, aš nebūčiau aš.. Namų sąlygomis pamėginau padaryti nuotrauką, galvoju, kad gavosi, man ji labai patinka. Dabar labai sunku laikytis nepaspaudus flickr prie nuotraukos mygtuko "Anyone (Public)". laugh.gif Cheles jau gavo tą nuotrauką.

O ką norėjau pasakyti dar prieš parašydama tiek daug, kad iš situacijos galima tikrai suktis. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 02 spalio 2011 - 17:44
QUOTE(sayonara @ 2011 10 02, 18:38)
tai reikėjo galvot prieš sukraunant viską, ką turi,. ot karštas kraujas biggrin.gif
nevaidinkit, eikit vazoniką kokį pafotkinkit, saulės yra, oras geras, žolės, lapai, gatvės ir pan. tongue.gif

nu bliamba rimtai karštas doh.gif
nu reiks vazonikus pafotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 18:52)
nu bliamba rimtai karštas  doh.gif
nu reiks vazonikus pafotkint  lotuliukas.gif

nu tai daba visi žinos, kad vazonikai tavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 02, 19:04)
nu tai daba visi žinos, kad vazonikai tavo  biggrin.gif

lotuliukas.gif spėk ar namuose turiu aš jų lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 18:52)
nu bliamba rimtai karštas  doh.gif
nu reiks vazonikus pafotkint  lotuliukas.gif

neleido net mums pasiguost, ot tai say biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 02, 19:11)
neleido net mums pasiguost, ot tai say biggrin.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
figuški, pazyzt ir aš moku biggrin.gif

privarykit vazonikų, dar aš kokį vieną pavarysiu, ir bus sunku atspėti, katras vazonikas kurios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 02, 19:18)
figuški, pazyzt ir aš moku biggrin.gif

privarykit vazonikų, dar aš kokį vieną pavarysiu, ir bus sunku atspėti, katras vazonikas kurios biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 01, 23:56)
laikrodžių temai, nieko ypatingo,

o as tai neuskaityciau sios kaip laikrodziu temos smile.gif betjei Yvetei tiko,tai tebunie rolleyes.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 02, 00:36)
As dar patersiu.  cool.gif

sioji tai man nuostabi smile.gif tos pirmos foto,kur dejai del spalvinio varintao,man nelabai,vien tas pastelinimas jau pabodes,todel greta to turetu buti kazkas tokio labai kabinancio smile.gif o stai sioji is karto demesi patrauke rolleyes.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 02, 14:52)
Nefotografuociau taip mastancio zmogaus.  smile.gif

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 14:56)
na jei tai artimi žmonės tai žinai, kaip nefotografuosi  doh.gif

artimam zmogui gali uzsiminti,ar jis pats pasidazys, ar nores,kad padetum rolleyes.gif as per si savaitgali apturejau 3 fotosesijas rolleyes.gif visos merinos man artimos,todel del makiazo nebuvo bedu, viena net pati padaziau rolleyes.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 02, 18:28)
aš nežinau ką daryti su žaidimu,

na jau, nevaryk Dievo i medi rolleyes.gif taigi gali bet kada
nufotkinti mieanti vyra is nugaros biggrin.gif
Atsakyti