Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 09 27, 16:53)
Rendez-vous ar turite ką turite bendro su Savaitgalio rendez-vous? smile.gif Anoji fotkint jau moka biggrin.gif  Ir maistą čia pateikėt  biggrin.gif

Nemanau:)
Atsakyti
QUOTE(Rendez-vous @ 2011 09 27, 15:12)
Sveikos Fotografijos mylėtojos! Beldžiuosi į jūsų kūrybinius namučius ir pradedu kelti namų darbus galbūt atversiančius duris į šią temą. Iš karto atsiprašau, kad dėl laiko stokos juos darysiu palaipsniui  ax.gif

Super pirmasis namų darbas. bigsmile.gif Tik mano galva, servetėlės tikrai nereikia po sūriu ir alyvuogėmis. smile.gif

Dėl triukšmų, pas mane canon 550D, bet ir prie ISO 800 regis viskas dar gerai. Žinoma, retai tokį nusistatau. g.gif Na, reiktų pasidaryti bandymą, kurį nurodė robobebras, tuomet tiksliai būtų žinoma ar gerai ar visgi ne.

Pasibandžiau.Ir nežinau ar čia baisiai ar ne. g.gif Kambarys, šviesa tik nuo lango krito. Šiaip tikrai tamsu jau. smile.gif Nuotraukoje kur ISO 100, tai ir fokusas nušuko. doh.gif Nenuostabu, nes išlaikymas 1/3, fotoaparatas rankose.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 27 rugsėjo 2011 - 17:47
Na, čia fotografavau šią mergytęsu dviem fotikais, senuko kol kas raw atidarė, tai neapsisprendžiu su spalvom...

user posted image user posted image
user posted image

Ir kritikai žinoma ax.gif man labiausiai patikęs kadras iš šios fotosesijos... Ar spalvos ne per ryškios kai kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 27 rugsėjo 2011 - 18:56
QUOTE(Cheles @ 2011 09 27, 13:40)
Man sis ruduo - spalvu metas. Dar kol jis grazus - ieskau ir dalinuosi smile.gif
(zinau, cia is tu foto, kur paziuri ir pamirsti...  gavau pagaliau adapteri, tai su rankiniu fokusu tik va tokius dalykus ir fotkint  ax.gif )

wow bigsmile.gif pirma ypac thumbup.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 18:55)
Na, čia fotografavau šią mergytęsu dviem fotikais, senuko kol kas raw atidarė, tai neapsisprendžiu su spalvom...

Ir kritikai žinoma  ax.gif  man labiausiai patikęs kadras iš šios fotosesijos... Ar spalvos ne per ryškios kai kur?

labiausiai patiko pirmos foto spalvos. nuotrauka tikrai patiko, tik vat tas geles stulpelis per viduri man maisos 4u.gif
Atsakyti
Kelios kritikai:
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/62_80/225_187/126-vi.jpg]user posted image

user posted image

ir dar..zinau, kad isddegus, bet vis tiek ji man miela blush2.gif
user posted image

noisy, koks modelis bigsmile.gif Man trecioji wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 27 rugsėjo 2011 - 19:57
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 19:55)

Wow! bigsmile.gif Pirmoji nuotrauka labiausiai patinka savo spalviniu variantu. Taip pat lengvu rūbu, diržu. bigsmile.gif Bet man tai dar nėra tas variantas, kuris patiktų be kalbų. smile.gif Nepatinka man merginos odos spalva. Ypač prie lūpų. Šiaip labai žiūrisi šiltos nuotraukos spalvos. Bet, manau, kad reikia bandyti ieškoti dar tinkamesnio spalvinio varianto. Tik patarėjas iš manęs ne koks, kaip geriausiai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 19:55)

Spalvos mano akim žiūrint ne per ryškios smile.gif Labai patiko pirmosios spalvos smile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 09 27, 20:40)
Kelios kritikai:

Pirmoji man graži smile.gif Antrojoj kažkas su spalvom nelabai, mėlyna kažkaip smile.gif Gal čia tik man taip.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 27, 17:12)
Grįžau po mokslų namo, taip tuščia, tylu. Merginos greitai namus jau pasieks. Fainas susitikimas buvo, tik trumpas.

Sorry, kad nekomentuoju, nekeliu foto. Tiesiog neturiu tam laiko. Visiškai.
Kartais užsuksiu.
Nesustokit.

Mes jau LT ax.gif Tai buvo mano vienos iš nuostabiausiai praleistų atostogų!!!! Ačiū tau iš visos širdies už VISKĄ wub.gif wub.gif wub.gif Lauksim LT Jūsų 4u.gif
P.S. LT pasitiko su šlapiu asfaltu ir laaaabai apsiniaukusiu dangum verysad.gif fuuuu.... ech, kokios trumpos bet nuostabios atostogos wub.gif

Atsakyti
Dėkui jums, na net nežinau kaip dar bandyti ieškoti... Antrojoj dėta mėlynumo, kad nebūtų oranžinė, turiu dar 5 variantus, bet čia visų nedėsiu, ojej, tikras galvos skausmas su tom spalvom man... Vadinasi pirmoji? Arčiausiai natūralių spalvų... O taip norėjosi kažko kitokio mirksiukas.gif

neiste -> Man pirmoji faina labi, savo emocija ir judesiu - smagu, antrojoj tai veidai blyškūs, mano ekranas bent jau taip rodo, net baltus rodo. Trečioji kaip tais nelabai man. Ar kreivuoja horizontas? Ar dėdukas būt gerai, kad būtų kitur [kokioj nors pusėj labiau, bet idėja gera, numanau, kad negalėjai jo pastumti, gaudei taip? smile.gif
Papildyta:
Kikirike -> Sveika sugrįžus, lauksim nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 21:10)

Kikirike -> Sveika sugrįžus, lauksim nuotraukų  bigsmile.gif

sveika, na ką, teks ryškinti dauuug juostų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 22:10)
neiste -> Man pirmoji faina labi, savo emocija ir judesiu - smagu, antrojoj tai veidai blyškūs, mano ekranas bent jau taip rodo, net baltus rodo. Trečioji kaip tais nelabai man. Ar kreivuoja horizontas? Ar dėdukas būt gerai, kad būtų kitur [kokioj nors pusėj labiau, bet idėja gera, numanau, kad negalėjai jo pastumti, gaudei taip?  smile.gif

Aciu 4u.gif Na, persistengiau su antraja, einu pataisyti... ax.gif O deduka gaudziau..pamaciau parke ir ziurejau i kuria puse jis pasuks kryzkelej biggrin.gif Pasuko, kur ir norejau smile.gif

Myce, dekui uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 27 rugsėjo 2011 - 20:21
Noisy, o man kaip tik, priesingai nei merginoms, spalvos nepatinka. unsure.gif Per geltona... Bet cia tik IMHO...

neiste, per geltonas veidukas mergaites pirmoje foto. 2 ir 3 patiko tiek spalviskai, tiek nuotaika labai jauciasi. smile.gif
Atsakyti